משהו שאני רוצה להבין

• פותח הנושא goldy
  • פורסם בתאריך

goldy

New member
משהו שאני רוצה להבין ../images/Emo13.gif

האים הכוונה היא לסוג של "כוחו של התת מודע"? אלו דוגמאות אישיות אתם יכולים לתת - הוכחה לכך שהשיטות עובדות?

Swicca

New member
כמובן..

תלמד ותוכיח לעצמך! דרך גיאונית >< אני צריך לכתוב ספר על זה :S

goldy

New member
אים כך מאגיה = כוחו של התת מודע

ואז כל מי שקרא את "כוחו של התת מודע" של ג'וזף מרפי יכול להיות מכשף.

RainBird

New member
לא ממש, לא. לומר שמאגיה מתבססת על דבר אחד בלבד, זו התיימרות לשמה. יש עוד למאגיה מאשר כוחו של התת-מודע וגישות רבות להגשמתה. חפש בטאגליינס למשל, "מודלים של כישוף" מהאתר של אלון. תת המודע משמש רק הסבר אחד ומודל אחד לעבודה מאגית.

goldy

New member
לא מצאתי את אתרו ../images/Emo9.gif אפשר קישור?../images/Emo132.gif

Azaruk

New member
קישור

http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=133 בבקשה. נקודה אחת שקפצה בקריאה מהירה, והייתי רוצה להעיר עליה: בפסקה על מודל האנרגיה מופיעה טענה כאילו אינפורמציה נעה מהר יותר ממהירות האור. טענה כזאת סותרת את תורת היחסות של איינשטין, מכיוון שאינפורמציה כן כפופה להגבלות הזמן מרחב. אין בעיה לטעון שתורת היחסות של אינשטיין לא נכונה, אבל המשפט כפי שהוא מופיע שם הוא בפשטות לא נכון. במידה ומישהו יתהה, פרדוקס EPR לא מפר את תורת היחסות. הוא מפר הרבה אינטאוציה שלנו על סיבתיות, אבל ספציפית תורת היחסות נשמרת בו.

goldy

New member
מיספר בירורים ../images/Emo23.gif

(אים אפשר בפעם הבאה מאמר קצר ו\או מתומצת ו\או מחולק לחלקים) לאחר קריאה היתברר לי שאני מיתחבר לתחומים הבאים. למעשה עסקתי בהם קודם - לא ידעתי שכך הם ניקראים. היכן ניתן לימצוא עליהם מידע נוסף? 2) פירמידת המכשפות א) אמונה בכוחותיך וביכולותיך ב) הדמיון ליצור בצורה חיה בראשך את מה שאתה חושק בו ג) רצון להשיג את מטרתך על-אף המכשולים ד) הצנעה לשמור את כוונתך הקסומה ממוקדת וטהורה 3) ארבעת איכויות המכשף: א) לדעת ב) לרצות ג) להעיז ד) להחריש <מה זה?> 4) מיומנויות הכשרה (יוגת רטה ורג‘ה הן סיוע טוב לפיתוחן) א) היטהרות,ניקוי ורגיעה ב) קרקוע ג) מרכוז ד) מיקוד (לחדד,לאחד) 5) הגדרת המטרה: צורה כנגד תמצית 6) עבודה עם אנרגיה א) לתחום אותה (להטיל את המעגל) ב) להעלות אותה ג) שליחתה (תיעולה) ...להשפעה מיידית או לאחסון ד) לפרוק את העודף (לקרקע אותה) י"ב) מסע אסטרלי 5) טלפתיה 6) אמפטיה {זיהוי רגשות} 7) מידת תכונות מנטליות {פסיכומטריה} 8) טלקינזיס {הנעה מרחוק,ללא מגע} 9) העברה {של אדם או חפץ} ללא מגע {טלפורטציה} 9) ליצירת מציאות משלך,לנהוג לפי רצונך האמיתי.

RainBird

New member
ייתכן שבחלק עסקת קודם, אבל לא בכולם שוב, התת מודע הוא הסבר אפשרי אחד למאגיה, ובוודאי שלא היחיד. אני מציע לך פשוט להרים ספר מאגיה- אחד איכותי מבין רבים. חבל שבאמת חסרים בצורה בוטה ספרי מאגיה מתורגמים איכותיים, אבל יש ספר מאגיה כחול לבן אחד (עם טעמים ניאו-פאגנים) שהוא איכותי מאוד- "דרך הקסם" של רינה קסם. יחד עם מאמרים ברשת, ואולי כמה דיונים פה בפורום, ישנה האפשרות שכל הנושאים האלו יכוסו. ארדן

goldy

New member
עשיתי חיפוש קטן../images/Emo5.gif../images/Emo190.gif

לרבות באתר המחברת, והיתאכזבתי לגלות שכל העסק ה'רוחני' הזה מיתחרז עים דבר מאוד גישמי: כסף. כל הזמן מנסים לשכנע אותי ליקנות דברים שללא עזרתם, כביכול, עבודת הכישוף שלי לא תצא לפועל. אני רוצה לדעת אים יש שיטות רוחניות באמת, שלא צריך ליקנות עבורן דבר, לא צריך לפרנס אחרים לרבות תחת התירוץ "חיזוק" \ "תוספת".

Swicca

New member
לא בדיוק...

אלא אם כן יש לך דרך אחרת ללמוד את מה שחסר לך :S אותן סופרות וסופרים צריכים משהו לחיות עליו אז אני חושב שזה בסדר לשלם כמה גרושים בשביל ספר פה ושם. (למרות שאם לומר את האמת אני מעדיף שלא לבזבז על זה כסף ^^) זה לא אומר שאם תמצא ידע במקום אחר לא תוכל לישם אותו והוא לא יהיה מוצלח.. זה פשוט אומר שעבודה ללא הנחיה כלשהי יוצרת "נסיון\טעות" וזהו לא תהליך כיפי במיוחד אלא אם כן אתה לא ממש אוהב את עצמך. :p

goldy

New member
איך אדע מה מתאים לי../images/Emo35.gif

איך אמצא בדיוק את הספרים שמתאימים לי?

Swicca

New member
לאט לאט ובזהירות..

תסתכל בשלל חנויות וספריות ואתרים למיניהם, ותקרא נושאים שנראים לך מעניינים.. ותבנה לך את הדרך המאגית שלך, בלי להתלונן שמישהו יבוא ויעשה את כל העבודה בשבילך. רק שתדע, אם ברגע זה היה לך מורה, זה לא כמו רייקי שהוא בא.. עושה לך משהו.. ואחרי כמות זו או אחרת של מפגשים יש לך את ה"כוח". זה דורש הרבה תירגול ועבודה קשה. אין דרך קלה ומהירה במאגיה. או שאתה עושה את המאמץ או שאתה לא עושה בכלל. בהצלחה!

Swicca

New member
ורק כי זה מאוד מציק לי..

תנסה פעם הבאה במקום "אני רוצה!" לרשום משהו בסיגנון "זה מאוד מעניין אותי ואם יש מישהו.. אז בבקשה". קצת נימוסים.. רק קצת. זהו מקום עם אנשים שאתה לא מכיר ולא חייבים לך דבר. ;)

Swicca

New member
בעע..

אני בהחלט צריך לישון בשעות כאלו חחח מצטער, החלק השני של ההודעה מעל הקודמת לזו.. וזו שאחריה שתיהן מיועדות ל cedir שמחפש מורה. ^^ התבלבלתי לי קצת.

Bastat

New member
goldy

אני מבינה שאתה מאוד רוצה ללמוד מאגיה... כל מי שמנסה לשכנע אותך לקנות דברים ואומרים לך שללא עזרתם עבודת הכישוף לא תצא לפועל - שטויות !!!!!!! רוב הכלים שלי אם לא כולם אני הכנתי לבד ממוצרים טבעיים שמצאתי לבד. אם אתה באמת רציני ברצון שלך ללמוד...אני בטוחה שהמורה יגיע - כך אומרים שהתלמיד מוכן המורה מגיע בהצלחה

goldy

New member
שמח ליפגוש אותך ../images/Emo24.gif

1) עפ"י מה הכנת אותם? עד כמה הם הכרחיים? 2) למה זה משנה אים המרכיבים טיבעיים או לא? 3) מה שבאמת מעניין אותי זה מסע אסטרלי: אני רוצה לצאת אל מיחוץ לגוף, לבצע שינוי גשמי כלשהוא במשו שסביבי ולאחר שהמסע יסתיים ליראות הוכחות ממשיות בשטח, כך שגם מי שלא מאמין יוכל להיות עד להם. את מלמדת את זה? כתבת ספר ו\או יכולה להפנות אותי למקור מידע שמלמד את זה? 4) למה את לא ממלאה לוטו? ("לא מעניין אותי" לא נחשב) 5) האים הצלחתה ליקרוא מחשבות ו\או יכולה להסביר מה זה "קריאת מחשבות"? 6) מה את חושבת על פיענוח חלומות, רצוי צלולים? 7) המשך יבוא...

Bastat

New member
תודה גם אני ../images/Emo142.gif

הרבה שאלות יש לך
לפני שאענה חייבת לציין - בעבודה שלי אין חוקים קבועים, אין נכון לא נכון. אנסה לענות על כולם, אז ככה - 1. הכנתי אותם לפי הצורך כלומר כל כלי והתפקיד שלו, הם הכרחיים עד כמה שאני אחליט. 2. זה לא ממש משנה אם המרכיבים טיבעייים או לא, עבורי זה נכון, עבור מישהו אחר אולי פחות. (בגלל שעבורי זה נכון אני מקבלת המון נוצות וכל דבר שאני צריכה מגיע בדרך זו או אחרת בסופו של דבר) 3. מסע אסטרלי זהו תהליך שלוקח הרבה מאוד זמן להגיע למצב מיומנות מספיק גבוה בכדי לצאת למסע שכזה.... במסע אסטרלי הקושי הוא לאו דוקא להצליח לצאת מהגוף אלא לרוב הקושי הוא בחזרה נכונה לגוף. כתבת - "ולאחר שהמסע יסתיים ליראות הוכחות ממשיות בשטח, כך שגם מי שלא מאמין יוכל להיות עד להם." - נראה לי שקצת יותר חשוב לך להוכיח לסביבה מאשר להגיע לתוצאות...... 4. אני לא ממלא לוטו....לא עליתי על הדרך שאני נמצאת בה בכדי לזכות בלוטו - מבחינתי ברגע שעליתי על הדרך - זכיתי. 5. כן יצא לא פעם לשמוע אנשים חושבים
6. פיענוח חלומות - אחלה.... לא הבנתי - רצוי צלולים ?

goldy

New member
תשובות ../images/Emo205.gif

מסע אסטרלי: אני רוצה להוכיח לעצמי: איך את תיתמודדי מול מישהיא שאו שאת הזונה שלה או שאת בוחרת לא לינשום? את לא יכולה לגעת בה כי אים תחזירי לה בצורה גישמית היא תצליח להוכיח לך כמה עמוקים קשריה בכל חור במדינתנו. הדרך היחידה שאני מצאתי היא ליפגוע בה בלי לגעת בה - מסע אסטרלי. אני רוצה לבצע אותו בעצמי כדי לדעת שהוא באמת פועל - מי שפגע בי לא יפגע בי שוב לעולם גם אים ראש הממשלה בעצמו יגבה אותו. חלומות צלולים זה כשאת יודעת שאת חולמת. אני מאמין שהחלומות הם הישתקפות המציאות היומיומית. האים את יכולה לפענח כל חלום שהוא כך שהחולם יהיה מרוצה ב100% מהמיקרים? מעל לכל: האים יש איזושהיא חוקה כתובה? משהו שקובע בכל המיקרים? כפי שזה ניראה כל אחד פועל עפ"י הרגשתו הפנימית, לפי מה שנוח לו באותו הרגע כאשר כל ידע מוקדם שהוא הינו בתקן "המלצות" בילבד. למעשה, הקו המקשר בין כולנו היא העובדה שאנחנו מאמינים שמה שקורה הוא תוצאה ישירה של רצוננו ללא צורך בהוכחה גישמית כלשהיא! יש עוד קווים מקשרים חוץ מיזה?

למעלה