משהו שאני רוצה להעלות בדיון נפרד

משהו שאני רוצה להעלות בדיון נפרד

אני הייתי ביום ראשון בהפגנה של הנכים ביחד עם אנשים ממחוז תיכון. עכשיו, התנועה תומכת מאוד בנכים-זאת עובדה, אין לי בעיה עם זה כלל וכלל. אבל אם אתם חלק מהתנועה, ואם אתם כל כך תומכים בנכים ובמאבקם, למה אתם לא מגיעים להפגנות? לא היו הרבה אנשים בהפגנה, דווקא היו די מעט! אם לכל הפגנת תמיכה כזאת נגיע מעטים, מה ההשפעה שלנו בעצם ולמה אנחנו בכלל טורחים להגיע לקריית הממשלה? בכוח כל כך קטן, אי אפשר לעשות יותר מדי.
ולי זה עצוב, בתור אחת שהמטרה הזאת לעזור לנכים מאוד חשובה לה.

מחוז חיפה...... לא הלכתם שבוע לפני שאר המחוזות? ביום שלישי היו מחוז תיכון ושרון מה שאומר ששאר המחוזות היו בימים אחרים. בכל מקרה- ביום שלישי, תנועה שלמה צריכה להיות בהפגנה! ולא רק נציגים מפה ושם! ועוד משהו בכלליות- אמרו לי שיש אנשים שלא מתלהבים מהליכה נוספת להפגנה, כי המד"צים מבטלים פעולות והכל... או כל מיני דברים אחרים. אני חושבת שכרגע סדר העדיפויות צריך להיות עזרה לנכים ותמיכה בהם! אני בטוחה שהרבה אנשים רוצים לעזור לנכים, ומרחמים עליהם, אבל אתם יודעים מה? לדבר על זה בפורום נידח זה לא עוזר! הנכים לא יודעים שמדברים עליהם וחושבים עליהם בשקט- בשבילם מי שבא לתמוך ורואים אותו ועושה משהו זה ה"אמיתי"! וזה גם בכלליות על כל מיני דברים שקורים בנוע"ל- העשייה! עלו, הגשימו, ועשו! נתראה בהפגנה...!! לי קן עתלית 100,000

תסתכלי באתר....! בכלא אופן, אם הקומונר שלנו היה גם עורך לנו פעולות, או לפחות מתקשר להודיע לנו שאין פעולות, או לא סומך על האחריות של המדריך של י´ להביא אותנו למועצת מחוז, או מודיע לנו על מזכירות חניכים במקום שנקבל פרטים מדוייקים על זה מקומונרים של חניכים אחרים, או מחניכים אחרים - בדיוק יום לפני סוף ההרשמה - אז בטח גם את הפרטים האילה היו לך כרגע... תלונות נא להפנות לבועז

MissUnKnown

New member
אושרה...

אולי ניסע אחרי הפעולה כאלו ישר מהפעולה נתפוס רכבת להפגנה??? או שישי דרך אחרת אני לא יודעת...אתמול לא הצלחתי לתפוס את בועז ולדבר איתו....ויהל מחפשת אותך היא רוצה לדעת איך אתן נוסעות ביום חמישי...

למועצת מחוז?

נוסעים ברכבת לנתניה, בזאתי של 16:05, נראה לי היא מגיעה לבנימינה, ואז לוקחים אוטובוס לתחנה המרכזית ומשם לתוך נתניה... יש לי את האיי סי קיו של יהל (את שלחת אותה אלי...?) ואני אדבר אתה. גם את מוזמנת ואת יכולה לבוא!-- רק אל תסעו עם אושרה לבד כי יש סיכוי שתאבדו איפשהוא בנתניה....

רוע-לב! לי אני שונאת אותך!!!!! ועדן - תגידי ליהל שתתעלם מלי!!! מותק, זה בכלל לא היה באשמתי שננטשתי ככה! ובפעם לפני כן זה אגד הדפוקים שהחליטו להוציא רק אוטובוסים שבא להם! על כל פנים - למרות הכל - הגעתי, לא??? ועדן בבקשה תמסרי ליהל שאני לא נוסעת לשם יותר ברכבת... ניקח אוטובוס בשלוש! אבל... מתי אתן מסיימות בי"ס בכלל?? טוב, אולי ניקח אוטובוס מאוחר יותר... תגידי לה שתתקשר אליי, שתיקח את המספר מיעל או משהו... לילוש אחרי שאני מארחת אותך ביום שבת ומוצאת לך מקום לישון באמצע הלילה בשישי ומפגישה אותך עם סר ג´חנון הגדול ומביאה לך פיצה מקפיצה את עושה לי ככה?????? הכל חוזר עלייך וקקה בידייך! נ.ב. - שרג"א משתלטים על העולם! בשרג"א לא עושים שטיפות מוח! ערימת ילדים! שכבת ח´ של הרצליה גנבים! בנימינה בלגאן! שרג"א זה לא רק חתול!!! חתול ושמו דרג"א! דן תורג´מן! לשמוליק יש תינוקת!!! שרג"א מקור עוצמה! אושרה, קן בנימינה, קבוצת שרג"א האלוהית

למעלה