משהו שאני רוצה לחלוק...

תם-תם

New member
משהו שאני רוצה לחלוק...

הי, כתבתי שיר שאני רוצה לחלוק, יש לו גם מנגינה אבל מן הסתם אני לא ממש יכולה להעביר לכם אותה. אתה שוב נופלים עלי שלכת בין העצי, שוב חותך כאב חזק את הצחוק החופשי, שוב הלב רוצה אליך, אל זרועותיך הנה חוזרים הזיכרונות משנה שעברה, מאותם עלי שלכת שנפלו בשדרה, איך צעדנו חבוקים מסימטה אל סימטה, איך אהבתי אותך אני זוכרת כל דמעה שאספתי מעינייך, אני זוכרת את הרגע שכבשו אותי ידך, ואת הנסיעה, כשקרעו אותי ממך והגשם הראשון כבר מטפטף בחלוני, ודמעה קטנה זולגת לה מעייני, אני נזכרת באמבטיות וכוסות חלב- ובוכה.

joy24

New member
היי תותית..

מרגישה את הכאב שלך.. עד לפה.. ופרידות תמיד קשות הן והזכרונות יישארו איתך תמיד חייבים להמשיך הלאה... ולהישען על הזכרונות של רגעים יפים חמים.. עונה באה ועונה חולפת וגם עצבות תתחלף לה ברגשות קלים יותר מתישהו... רק הזכרונות שלך ישארו לך תמיד איתך בליבך וכך גם הוא.. joy

תם-תם

New member
או שמחונת קטנה שלי..

אה, אני לא כתבתי את השיר הזה (רגע, אני לא מוצאת ת´מילים), בגלל, לא בדיוק בגלל... רגע, בואי נתחיל ממהתחלה... אוקי, יש לי זכרונות נהדרים, אני והוא לא נפרדנו, אנחנו עדיין ביחד, רק נפרדנו לכמה חודשים כשהייתי בחו"ל... הוא החבר הכי טוב שלי, והדבר היחיד שאני מתגעגעת אליו זה הקצת יותר מחבר טוב (אם את מבינה למה אני מתכוונת...) אבל תודה, אהבה ושלום, תם

joy24

New member
מתוקית.....אההההההה אז תגידי...

סתםםםםם ...בכל מקרה השיר שלך יפה ונוגע... וכן אני מבינה למה את מתכוונת... ועל הרצון הזה של "יותר מזה" אני רק יכולה להגיד לך אאוצ´ כואב... ואהבה אחרת אין בחייך ? אם אין מקווה שתימצא לך בקרוב... שלך, בידידות אני.

למעלה