משהו שאף אחד לא חשב עליו

משהו שאף אחד לא חשב עליו

זוכרים בתחילת העונה השישית בפרק הראשון שג'ולייט מתה לפני שהיא הספיקה להגיד לסוייר "משהו חשוב" ואז סוייר ביקש ממיילס להגיד לו מה היא רצתה לומר מכיוון שמיילס כידוע לכולם מדבר עם המתים ואז מיילס אמר שג'ולייט אמרה:"זה הצליח" אז מה לעזאזל הצליח?!?! גם על זה עדיין לא קיבלנו תשובה שאני משער שנקבל בפרק האחרון ואגב אני חושב שהתשובה קשורה לעולם המקביל שמראים לנו כל העונה השישית. יותר מזה אני לא מנחש כי אני באמת לא יודע כבר כלום על מה יקרה בסדרה המשוגעת הזו.

JohnLocke

New member
דווקא מדברים על זה די הרבה

ההשערה הפופולרית היא שג'ולייט חצתה ברגעיה האחרונים למציאות ב' ואז כשחזרה הבינה שהתכנית הצליחה. היא ממלמלת משהו על כוס קפה, אז הרבה שיערו שבפרק האחרון יראו אותה במציאות ב' שואלת את סוייר "בא לך להיפגש לכוס קפה?". האמת שזו אולי הסצינה היחידה שאני די בטוח שתהיה בפרק האחרון, אולי חוץ מהקונצרט שגם בטוח יקרה. לגבי כל השאר אין לי מושג.

השורד

New member
וואלה.

וזה גם אומר שהמציאות החלופית היא לא בהכרח האפילוג.... כי גם ממציאות א' אפשר 'להיזכר' בה...

koya1

New member
../images/Emo58.gif

צדקו

תגובה לעצמי XD

תגובה לעצמי:נכון בעולם המקביל הזה? איך פתאום בן,הבת שלו,דניאל,ואחרים שבכלל בזמן טיסת אושיאניק 815 היו באי מופיעים פתאום באי? איך זה פתאום שינה את החיים של אלה שגם לא היו קשורים לטיסה כאילו? זה קטע לא הגיוני וככל הנראה גם לא מוסבר. אלא אם כן יפתיעו בפרק האחרון.

תיקון תגובה:

התכוונתי איך בן הבת שלו דניאל ואחרים שבכלל בזמן טיסת אוישאניק 815 היו באי מופיעים פתאום בעולם המקביל? איך הם קשורים לזה שג'ק וחבריו לא התרסקו על האי? כאילו איך זה השפיע גם עליהם? לא מובן.

FourthWay

New member
זה לא משנה../images/Emo58.gif

מי היה על הטיסה ומי לא היה. מה שחשוב זה כמות הזמן והרגש שהם חלקו אחד עם השני. גם בן לא היה באותה טיסה. אלכס ודניאל חלקו הרבה זמן ורגש עם הניצולים (ובטח עם בן), כך שהן גם נמצאות בעולם המעבר. דני

shaieden

New member
יש לי משהו לא ברור מפרק הסיום לגבי דזמונד

דזמונד אמר לג'ק בפתח המערה של האור, שכל מה שיקרה לא חשוב, כי הוא כבר ראה את זה שהם יושבים יחד בטיסה, והכל כביכול הסתדר בעולם מקביל. אז מה הוא ראה בעצם? אם הוא ראה אותם בעולם מקביל מתוקן, אפשר להבין שהפצצה אכן גרמה לשינוי המיוחל, ואכן ביטלה את התרסקות המטוס, וכן נוצרה מציאות חלופית בה הם לא מכירים אחד את השני. אם הוא ראה אותם ב'עולם המעבר', אין זה יתכן? הרי הם מתים שם כולם... ואם בכל זאת נחזור לאופציה 1 שהוא ראה אותם בעולם שהפצצה תיקנה, אז למה להם בכלל לרצות להיפגש ב'עולם המעבר' - הרי הם לא מכירים זה את זה בכלל??? ועוד דבר - לאחר הפצצה ג'ולייט אמרה אם אני לא טועה לסוייר: "זה הצליח". מה לעזאזל הצליח!!?

shaieden

New member
בעצם אולי הבנתי

תוך כדי שליחת הפוסט הזה הבנתי שאולי הבנתי: כשדזמונד נכנס לניסוי האלרטרומגנטי של ווידמור, הוא מת. הוא עבר לעולם הבא, שהוא בעצם 'עולם ההמתנה' של המציאות החלופית - וחזר מחדש לחיים. לכן, הוא תיאר לעצמו שמה שהוא ראה שם זה בעצם מציאות אחרת. אותו דבר קרה עם ג'ולייט - היא מתה בעקבות הפיצוץ, ביקרה במציאות המקבילה, וחזרה. בטעות היא שיערה שזה אכן הצליח, אלא שהיא חוותה את 'עולם המעבר' לעולם הבא.

למעלה