משהו שאת לא יודעת

שלוש פעמים בשבוע אני עובר ליד המשרד שלך בדרך לחדר הטיפולים שלי במחלקה הצמודה, כל יום את נראית יותר יפה ויותר סקסית.
אולי את חושבת שאני לא שם לב, אולי את חושבת שאני סנוב שלא מציג את עצמו ולא אומר שלום, אולי בכלל לא עובר לך בראש שום דבר כשאת רואה אותי, אבל כל פעם כשהעיניים שלנו נפגשות לרגע אני כבר מרגיש כמה קשה לי ... כמה קשה לי לא להסמיק, כמה קשה לי לא לחייך, כמה קשה לי להחזיק את העיין מלקרוץ... כמה קשה לי שאני מתקשה... ולא יכול לעשות עם זה כלום.
כלום חוץ מלפנטז שוב בלילה איך היה אם רק היה לי אומץ לספר לך מה עובר בראש שלי, מה היה קורה אם היית נכנסת לחדרי בסוף היום ונשכבת על מיטת הטיפולים הריקה למשהו מסוג אחר לגמריי...
אוח, מה עובר לי בראש....
אני תמיד מתחיל בראש... בקרקפת שלך. עם הקצוות של הציפורניים לאט ובעדינות מפלס את הדרך בתוך השיער הפזור והיפה שלך , בלי להשאיר שטח פנים מוזנח...
אחר כך אני עובר עם הלשון מתחת לאוזן ובמורד הצוואר לשקעים בעצמות הבריח ... ובזמן שסף החרמנות שלך עולה ומטפס מהכפות רגליים, דרך השוקיים והירכיים ישר לתוך הכוס שלך אני מגיע לשדיים, בהתחלה עם הידיים, מהבסיס וכמעט עד הקצה בתנועה מעגלית. כשהם מתנפחים וזקורים אני עובר לעשות את זה עם הלשון, והיד מתפנה להגיע לכוס שלך שעכשיו הוא כבר חם ורטוב, כמו העור של הבטן שלך שגם אליה אני מגיע לאט-לאט עם הלשון במורד קו האמצע ... עד העצם שמעל לכוס. הכוס שכבר צועק אליי להגיע גם אליו. אני מתעכב קצת בעצם ועובר למפשעות ואת כבר תופסת לי את הראש כי את לא יכולה לחכות יותר ומכוונת אותי עם הלשון לדגדגן שהולך ומתנפח לי מתחת ללשון...
רגע לפני שאת גומרת אני עוצר והופך אותך על הבטן.. בדמיון שלי את יודעת כמה אני אוהב את הטוסיק שלך ואת מכוונת את הזיין שלי אל בין החמוקיים שלך... הוא גולש למעלה ובינתיים הלשון שלי גולשת במעלה עמוד השדרה שלך אל חוליות הצוואר...
אני מעלה את הקצב עכשיו, את הקצב של הלשון על הצוואר שלך וגם את הקצב של הזיין המחליק תוך כדי שאני נצמד אלייך חזק.
אני כבר לא יכול יותר ואני חודר לתוך הגוף שלך, לתוך הכוס החם והרטוב. נכנס ויוצא בדהירה, אני מרים מעט את הגוף שלי ורואה את הגלים שמתחילים בטוסיק שלך עם כל כניסה ומתפשטים עד הגב .
אני חוזר ונצמד והפעם מחבק אותך מאחור ומצמיד את ידיי לשדייך. אני מחכה שתגמרי...
את רוצה לגמור
את צועקת שאת רוצה לגמור
אני עוזב שד אחד ושולח יד לדגדגן החיצוני שלך תוך שאני מגביר את הקצב ועוצמה
וכשאת גומרת אני נושך לך את העורף עם השפתיים שלי...
אני יכול לגמור עכשיו
ולהתעורר
ולגלות
את עצמי, שוכב לידה, רטוב מתנשף ומסופק. חושב לעצמי, אולי מחר אומר לך בוקר טוב כשאעבור.

למעלה