משהו שבא לי כבר המון זמן לצעוק!

משהו שבא לי כבר המון זמן לצעוק!

אתם לא אוהדים אמיתיים!! אתם אוהדי הצלחות!! איפה אתם כשהקבוצה צריכים אתכם? הולכים למשחקי כדורסל או יושבים בבית! ובמיוחד לדודו עזריה ולחברים שלו: כוס אמא שלכם! אני רואה בכם האחראים העיקריים למצב של הקבוצה! אתם חבורה של אינטלגנטים גרבצנים שמסיטים נגד הקבוצה! אתם אלה שהרסתם אותה! קבוצה צריך לאהוד באש וגם במים! גם כשהיא מנצחת 3-0 את מכבי חיפה אבל גם כשהיא מפסידה בבית לראשון! במשך 3 שנים שרתם "אלך איתך לכל מקום אפילו עד לגיהנום", אז איפה אתם אהה? אתם מוחים נגד זינו? הוא אוהב את הקבוצה ומשקיע בה יותר מכולכם יחד! הוא משקיע כל שנה מיליוני שקלים מהכיס שלו לקבוצה וחושף את עצמו לחארות כמוכם! ואתם? אפילו 30 שקל כדי לנסות לעזור לקבוצה במשחקים לא מוכנים לתת! לא מגיע לכם שהקבוצה תתאושש! אתם אוהדים שרמוטות! אם לא הייתם בוכים משנה שעברה הקבוצה לא הייתה נראית ככה!

טוב עכשיו אתה בטח מרגיש משוחרר

כל מה שהוא כתב ככה אני כותב אותו דבר, ואני באמת מצטער שאני לא בא למשחקים כי עברתי מבאר שבע לירושלים וזה באסההה ודרך אגב כבר אין לנו מנהל לפורום הזה- פורום בין הדפוקים נראה לי שיש בתפוז יש יותר הודעות של תפוז מאשר של אנשים רגילים.

g i l 1 7 8

New member
כל שבוע אתה מאשים מישהו אחר

אז קודם, תרגע ותלמד לכבד אנשים ולא לקלל את כל העולם. לב"ש יש לדעתי קרוב ל-50,000 אוהדים, שמתחלקים לתתי קבוצות. יש את השרופים , יש את אלה שהולכים פעם בעונה למשחק וגם זה בסדר, ויש עוד ועוד... מר דודו עזריה איננו נציג של כל ה-50,000 , ואיננו הולכים אחריו כאילו הוא גנרל. הרב המוחלט לא הולך לוסרמיל כי לאנשים נמאס ממצב הקבוצה, נקודה. גם אם כבוד דודו עזריה ייאשר לנו ללכת, אתה תראה שעדיין המון יישארו בבית. הפועל באר שבע היא הלב של העיר הזאת, אין לתושבים ממש מה לעשות בשבתות בלי כדורגל, תאמין לי שאף אוהד לא מאושר מהמצב הזה, אבל כאשר קבוצת אנשים מזהה בעיה, וכולם רוצים בפתרונה, הדרך לפתרון לעיתים היא קשה ולא נעימה (כמו לא לבוא למשחקים), אבל אם זהו המחיר להגיע לפתרון אז זה בסדר. ראה את אוהדי מכבי ת"א, הם רצו את נמני, נלחמו וקיבלו. גם אוהדי ב"ש נלחמים, והפתרון מתקרב לו אט אט. אתה תראה, ב"ש עוד תחזור לימיה הגדולים, ותעריך את ההקרבה של האוהדים, בזכות המרד הקבוצה תהיה איכותית יותר בעתיד. הכי חשוב - עבורך אני אומר, תהיה יותר קשוב ורגוע, כל ההודעות שלך בפורום מצביעות על אדם כועס ורוטן. יעזור לך להיות רגוע יותר וחייכן גיל
ד:א: אני לא הולך לוסרמיל כי אני מתעב את האיצטדיון, אבל זוהי בעיה שלי כנראה

קודם כל חנוכה שמח אחי

ושתדע שבגלל אוהדים כמוך הקבוצה נראית כמו שהיא נראית! אתה משווה את המצב למה שהיה במכבי עם נמני?? אז להזכירך, האוהדים של מכבי באו למשחקים! אלה אוהדים האמיתיים! והפתרון שאתה מדבר עליו כלל לא מתקרב, ומי שחושב ככה חולם כי זינו לא ימכור, ולא כי הוא לא רוצה, פשוט כי כל מי שמדבר שהוא רוצה סתם מזיין תשכל! וזינו הוא ממש לא הבעיה! אין לך מושג כמה היא יקרה לו! הוא משקיע כל שנה מיליונים! הוא זה שבחר את השחקנים? הוא זה שלא מבקיע גולים? הוא זה שלא בא למשחקים? אלה הבעיות האמיתיות של ב"ש! ובכל אלה אי אפשר להאשים אותו נקודה! ולב"ש אין 50000 אוהדים! לגמר גביע הגיעו 20000, וגם חצי מהם זה לא אוהדים אמיתיים אלא כאלה שבאו כי זה גמר גביע! אני יכול להגיד לך שכבר הייתי בכל מגרש שב"ש הייתה בו, רבתי עם אוהדים יריבים בגללה, ואני עדיין הולך למשחקים וילך תמיד! (המשך בתור תגובה כי נגמרו לי התוים)

קודם כל חנוכה שמח אחי(המשך הודעה)

ועם כל זה, אני יכול להגיד לך שזינו אוהב את הקבוצה פי עשר ממני, ובטח שיותר ממך, כי אם היית אוהד אמיתי הייתה בא גם אם היו משחקים בחיריה (על עילוט שמעת? זה יותר מפחיד וגם שם הייתי)! אתה יודע באיזה עונה היו אוהדים אמיתיים? בעונת 99/00 כשהקבוצה הייתה בליגה השניה ולא רחוקה מירידה לליגה השלישית, והיא הציגה כדורגל יותר מגעיל מהיום, ועם זאת באו כל משחק 5000 צופים! זה משהו שלא נראה בשום מקום אחר! אתם רוצים כדורגל? תבוא לצבוע את וסרמיל באדום! ואל תתחילו לבקש "שזינו יכניס חינם", אלא אם אתם רוצים שעוד שחקני בית ישוחררו... הינה זינו, למרות כל החרא שאתם מורחים עליו מנסה להחזיר את אופיר חיים ואלעד בונפלד, שתי שחקנים שיש להם מקום בכל קבוצה בארץ בהרכב הראשון! ועדיין הוא הבעיה??

g i l 1 7 8

New member
הפועל באר שבע

קבוצה ללא חיים, ללא נשמה, ללא שמחת חיים, ללא סמל, ללא איצטדיון מכובד וללא ניהול מקצועי הדג מסריח מהראש! שום אוהד בעולם לא אשם במצב. ישנה עובדה אחת, לב"ש יש המון אוהדים שהקבוצה יקרה לה מאד, ועדיין הם לא באים - מישהו צריך להבין את הרמז ולבצע שינוי. כאשר חברה לא עובדת כמו שצריך, העובדים באים לעבודה לא מרוצים ואין חיבה לחברה הזאת כלל - זה אומר שהאיש אשר עומד בראש החברה נכשל! הוא צריך ללכת נקודה. אתה חייב להבין זאת, ובגלל אוהדים כמוך זינו עוד נשאר לנו עוד ועוד... מבין? אני מאד מעריך את האהבה העיוורת שלך לקבוצה, אבל להיות עיוור זה לעיתים מסוכן גיל

אחי, מי שעיוור פה זה ממש לא אני...

יש לך יו"ר שאני אומר לך שאין אחד בארץ (אם לא בעולם) שאוהב את הקבוצה שלו יותר ממנו! אלי זינו הוא האיש שעשה הכי הרבה לטובת הפועל ולא אף אחד אחר! אז מה שאתה אומר זה שהבחור שלקח בשנות ה80 את הקבוצה מהבוץ (ואני מתכוון לזינו) והשאיר אותה כנגד כל הסיכויים בליגה, הפך לדג מסריח?? תאמינו לי שכואב לי הלב על הבנאדם היקר הזה! אתם חארות! אתם לא יודעים כמה מדובר באדם מאוד עדין ורגיש! בנאדם שבא ולוקח קבוצה מפורקת ב97, שאין לה שום נכס (להב מכר את כוכבי הגביע ובניון בכלל היה באייאקס), ומגיע להציל את הקבוצה ולזרוק עליה כסף, תראה לי אחד כזה במקום אחר! אתם עושים עוול לאדם שפשוט חי ונושם את הקבוצה! יש בעיר הרבה אנשים, עשירים פי כמה מזינו, שלא יזיז להם להחזיק את הקבוצה, ואף אחד מהם לא מוכן לשים שקל אחד! הקבוצה צריכה את זינו יותר משהוא צריך אותה! לכם קל לדבר! רק אחרי שהוא יילך תבינו כמה אתם סתומים! בברכת פקיחת עיניים, עופר

g i l 1 7 8

New member
הרגישות שלו אינה אידיקציה

המבחן היחיד הוא מבחן התוצאה הוא בסופו של דבר נכשל? אז זה לא משנה כמה הוא אוהב ורגיש. הוא לא יודע לנהל אז שיחזיר את המפתחות הדבר העצוב הוא שהאוהדים שכן תומכים (כמוך לדוגמא) הם אנשים שכל מילה שנייה היא קללה ויש סביבם אנרגיה שלילית של שנאה חבל עלייך, נסה לחייך יותר, יהיה לך יותר נח עם עצמך חג שמח גיל

למעלה