משהו שבטוח יעורר את הפורום - הגרלה

OriWinokur

New member
משהו שבטוח יעורר את הפורום - הגרלה

טוב באמת הגיע המן להתעורר פה!! אז אני מכריז על הגרלה של חולצות של קולולוש!!! הרשמו תחת שירשור זה וספרו לנו למה אתם אוהבים את קולולוש..... בהצלחה לכולם!

parnar

New member
עידו אל תגזים

מקסימום שהם ימצאו זה XL וזהו

Palindrome

New member
למה אני אוהב את קולולוש?

בגלל שכשאני שומע אותם לא רק הראש שלי זז. כל הגוף שלי זז. כן, כולל הביצים. בגלל שהם ההרכב היחיד בארץ שעושה לי את זה. ובגלל שאני ממש רוצה ת'חולצה, ואני מוכן גם ללבוש חוטיני תואם אם אקבל אותה.

tiNker2

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif

בדיוק אתמול התערבתי עם ידיד שלי: הוא ניסה להוכיח לי שהמצב של המוזיקה הישראלית מדרדר עם השנים (מה שאני מסכימה... חלקית)... ואז הוא התערב איתי שאני לא ימצא להקה או זמרים איכותיים מה5 שנים האחרונות... ישר אמרתי קולולוש וזה השתיק אותו.... אז לסיכום: גם הוא נשאר בלי תגובה (חושב את עצמו מבין גדול בכל סצנות המוזיקה בעולם) וגם ניצחתי בהתערבות! תודה... אז בכל זאת יש עוד תקווה למוזיקה הישראלית חחח =)

Miss T B

New member
אני אוהבת את קולולוש

כי אני ילדה מסכנה ואין לי בכלל חולצות .אז מס 18 יהיה בסדר בתור חולצה ראשונה בחיים העלובים שלי.תודה מראש

Miss T B

New member
כלום

רק חצאית .אז חשבתי שחולצה של קולוקוש יתאים לי מאוד כרגע.

OriWinokur

New member
מה קורה פה?!?!?!

מחלקים חולצות חינם וכל כך מעט נרשמים?!?!? תתחילו להזמין חברים לפורום ....ההגרלה הזאת לא תיסגר עד שיהיו רשומים פה לפחות עוד עשרים שמות!

Yvaine

New member
זה פשוט.

קולולוש יודעים לעשות שמח, לא משנה מה המצב.

parnar

New member
סתם שאלה

למה יש לך בחתימה כתומכתומכתומכתומכתומכתומ?

Yvaine

New member
פשוט מאוד כי זו אני ../images/Emo3.gif

אני היצור הכי כתום שתפגוש...

אני אוהב את קולולוש

כי תמיד אהבתי להיות מהאלה שרצים לתפוס דברים בקולולושים. כי אני לא שומע Fאנק, אבל יש להקה אחת שהצליחה לפתוח לי את הראש, רמז? זו לא הדג נחש. אני כל כך אוהב את קולולוש, שהחלטתי לקחת את אחותי למשרד הפנים ולשנות לה את השם לקהלת. חוץ מזה, אני מתבאס כי בזמן האחרון לא יוצא לי להיות בהופעות, יש דבר כזה שנקרא צה"ל והוא לא נותן לי לצאת אפילו במקרים כאלה קשים של פיקוח נפש ובפעם האחרונה שניסיתי לקנות את החולצה, באו חם ומחמם ה#$^#$^#$ האלה ואשכרה הצליחו לשכנע אותי שעדיף לקנות את הדיסק שלהם מאשר את החולצה, ומאז? אני מחוסר חולצה! אני מסתובב ערום! אני צריך משהו להתכסות בו....

MenDelSonspirit

New member
אם נשארת עירום למען

דיסק של חם ומחמם אני בטוח שאתה חושב כמוני: שווה את הקור. (= בנזונה של דיסק, מחמם כמו פליז P=

למעלה