משהו שגרם לי לשמוח אתמול:

רות י

New member
משהו שגרם לי לשמוח אתמול:

לקראת 20:00 בערב, טלפון עבורי. עניתי לטלפון ונתבשרתי כי בעקבות הראיון הראשוני שנערך לפני למעלה משלושה שבועות, מזמנים אותי לראיון נוסף בחברה עצמה. איזה כיף. פתח לשינוי קריירה, שאני חולמת עליו מזה שנים. הגרי3 - הבטחת סיוע בהלבשה. עליך לפרוע את השטר! היום באתי לעבודה כולי קורנת וזוהרת. מדהים איך שמצב הרוח אחראי על המראה הכללי.

איזה כיף לך!

לא מכירה את הסיפור - אבל זה נשמע כמו הפנטזיה שלי כרגע בהצלחה

הגרי3

New member
גרם לך לשמוח? גרם לי לשמוח!

אני כבר מפנטזת על פגישות הבוקר שלנו בבית הקפה כאן למטה (הבהרה: רותי ואני נעבוד ממש ממש צמוד), איזה כיף. ובקשר להלבשה, רק תגידי מתי
.

lulyK

New member
איזה יופי, רותי.

לא שהיה לי ספק שיכול להיווצר מצב שבו מישהו יראיין אותך ולא ירצה מיד להתחיל לעבוד איתך.

../images/Emo45.gif בהצלחה בראיון

מחזיקה לך אצבעות שילך טוב. חוץ מזה גם לי לא יזיק שיעור או שנים ב"איך להתלבש" וגם אם אפשר ב "איך להתאפר"

עמית@

New member
איזה יופי.

מעניין מה זה.. את צריכה להגיע עכשיו בלבוש בוגר והחלטי?

רות י

New member
התשובה חיובית. בשביל שלא תמותי

מסקרנות, אני אשלח לך מסר עם פרטי המשרה.

mummy

New member
משמח מאד מאד! איזה כייף!

ואחרי שהצהרת פה אתמול על חוסר טקט, אני רק מקווה שלא סיפרת בעבודה למה את קורנת וזוהרת ("אה זה? כי הזמינו אותי לראיון שני בחברה שבה אני נורא רוצה לעבוד")
סתתתתאאאאם.ברור לי שלא. נכון??
ובעניין הלבוש - אם אני במקומך, הייתי מנצלת את המוחות היצירתיים שיגיעו אליך כבר היום ופותחת בפניהם את הארון. הייתי שמחה גם לעזור, אבל אני ממש גרועה בדברים האלו. לגמרי. (בשביל זה יש לי את שלי... טוב נו. גם בשביל זה).

T noki

New member
איזה יופי! טוב לשמוע

איזו הרגשה נפלאה! עכשיו מחזיקה לך
שתתקבלי סופית.

אור100

New member
איזה יופי ובהצלחה ויש לי גם המלצה

פתחו את הקניון בגבעתיים. ברגע זה חזרתי מסיבוב היכרות עם הקניון והיה שווה. בקומה השניה יש כמה חנויות מעצבים (רונן חן, סיגל דקל ועוד כמה) מלבד זה יש את כל המותגים הרגילים קסטרו, פוקס, גולף, הוניגמן, ועוד המון המון כדאי לבדוק....

בלינקה

New member
באמת מצוין לגמרי!

וגמני, קיבלתי היום הזמנה לשלב שני. שיהיה בהצלחה לשתינו

רות י

New member
משום מה דווקא יותר משמח אותי שאת

זומנת לשלב שני. שיהיה לך מלאנת'לפים בהצלחה. הלוואי שתתקבלי!

משוש30

New member
בהצלחה!! ../images/Emo24.gif

מקווה שתקבלי את העבודה (בטוח תקבלי אותה בעיקר אם תגיעי קורנת וזוהרת ומלאת ביטחון עצמי! זה תמיד עובד
)

למעלה