משהו שהיה לי חשוב להגיד

משהו שהיה לי חשוב להגיד

אני חמישה חודשים אחרי המסע לפולין!... וזו הייתה החוויה הכי גדולה שלי בחיים!.. אני חושבת שזה מסע שישאר איתי עוד המון שנים!... כל פעם שאני שומעת שמישהו נוסע לפולין אני כל כך מתרגשת בשבילו, כאילו אני נוסעת... חברות שלי נוסעות עכשיו.. אני כל כך רוצה לחזור לשלב הזה - של לפני המסע, של ההכנות, הקניות, המפגשים, ההתרגשות, לרשימות של מה צריך לקחת, לא לשכוח כלום, לקחת את הכרטיס טיסה והדרכון, ולנסוע לשדה תעופה. של לנחות בפולין , במקום שאני לא מכירה, ואני לא יודעת מה הולך להיות בשבוע הזה, של הלילה הראשון בפולין, לטלפון בבוקר מאימא ואבא שמתקשרים לשאול "איך עבר הלילה?",להתפרקות אחרי יום קשה, לריב עם הפרטנרית לחדר מי מתקלח ראשון.. לארוז את הדברים לפניי מעבר למלון אחר, לחכות בתור למעלית, לפקס של הערב שחוזרים למלון, לידיעה שזה היום האחרון שאני בפולין- ולאריזה של המזוודה בפעם האחרונה בפולין, להגעה לשדה תעופה בפולין, לטיסה , ולראות שוב את המשפחה אחרי קצת יותר משבוע!, לפתח את התמונות ולסדר באלבום!! לכל מי שלפני המסע, תנצלו כל רגע לפני המסע, בהכנות, והכי חשוב במסע עצמו!.. המסע הזה לא יחזור אף פעם.!.!.!

נצלי כל רגע

שיהיה לך אחלה מסע... תנצלי כל רגע.. עם זה בערב עם חברים, במהלך הסיור בהקשבה ולמידה... אם את צריכה המלצות , או שאלות או טיפים.. תשאלי

נסיכה תיארת את מה שאני מרגישה,שנה א

שנה אחראי ואי אני כ"כ מתגעגעת לתקופה של לפני המסע וכמובן שלמסע עצמו אני מקנאה במי שיוצא אני רוצה שוב אוףףףף

גמאני

זה כך כך חסר פתאום.. ההתרגשות שלפני... הייתי רוצה לצאת שוב.. אבל חשבתי על זה ואני מעדיפה שתשאר החוויה של המסע.. אם אני אצא שוב, זה יהרוס...

caroline barina

New member
תודה רבה חמודה!!...

אם תוכלי לעזור בכמה שאלות ששאלתי פה => http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1091&msgid=95592042 זה יהיה נחמד :)

למעלה