משהו שהיה תלוי על לוח המודעות שלי

soulbird

New member
משהו שהיה תלוי על לוח המודעות שלי

מצאתי לזה תרגום לעיברית. זה פשוט כלכך נכון. בלי הרבה מילים רק לקורא סוף שבוע רגוע. ילדים לומדים את מה שהם חווים / דורותי ל. נולט

אבא גאה

New member
והנה זה כאן: (סול קראת? הבנת?)

ילדים לומדים את מה שהם חווים / דורותי ל. נולט אם ילדים חיים עם ביקורת, הם לומדים לבקר. אם ילדים חיים עם עוינות, הם לומדים להילחם. אם ילדים חיים בפחד, הם לומדים להיות כנועים. אם ילדים חיים ברחמים, הם לומדים לרחם על עצמם. אם ילדים חיים בצל הגיחוך, הם לומדים להיות ביישנים. אם ילדים חיים באווירה של קנאה, הם לומדים מהי קינאה. אם ילדים חיים בצילה של הבושה, הם לומדים לחוש רגשות אשם. אם ילדים חיים בסובלנות, הם לומדים לנהוג בסובלנות. אם ילדים חיים בחברה מעודדת, הם לומדים לחוש ביטחון עצמי. אם ילדים חיים לאורם של שבחים, הם לומדים להעריך. אם ילדים חיים בסביבה שמעריכה אותם, הם לומדים לחבב את עצמם. אם ילדים חיים בסביבה פתוחה ומקבלת, הם לומדים לשים לעצמם מטרות. אם ילדים חיים בצילה של הגינות וכנות, הם לומדים מהותם של אמת וצדק. אם ילדים חיים בבטחה, הם לומדים להאמין בעצמם ובסובבים אותם. אם ילדים חיים באווירה ידידותית, הם לומדים שהעולם הוא מקום נחמד לגור בו. אם ילדים חיים בשלווה, הם לומדים מהי שלוות-נפש. כיצד חיים ילדיכם?

soulbird

New member
טוב אז אבא יודע לעשות קופי פייסט

מה הוא בעצם רוצה לומר בזה? אגב אם שמתי את זה זה אומר משהו לא? סוף שבוע רגוע

soulbird

New member
אנד אנזר אגב

זה היה תלוי על לוח המודעות שלי כבר שנים (באנגלית) האם זה אומר משהו?

אבא גאה

New member
אם היית קוראת/מפנימה/מבינה

הודעותייך בנוגע לגידול ילדים היו שונות מאלו שאת מקלידה עד היום. בקשר לקופי פייסט- אין זה חוסך זמן ובמקרה של טקסט כזה (שראיתי מופיע אצל כל מנהלת שניה בביה"ס) שאין עליו "זכויות" אין שום טעם לעשות קישור, אפשר לשים את הטקסט כמו שהוא.

soulbird

New member
אני דווקה כן

קראתי (מזמן) והבנתי (הרבה) . אבל אין זה אומר שצריך לפחד מלחנך אלה לחנך נכון. סוף שבוע רגוע

למעלה