משהו שהייתי חייבת לחלוק!

אמא לה3

New member
אני כל כך אהבתי אותה

כמתעמלת, במיוחד על הקורה. בכלל מאוד אהבתי את הצרפתיות בתקופה שלה, הן היו מתחרות נהדרות ומאוד בלטו. הסרטון שהבאת כל כך מיוחד, היא נראית כמו בובת גומי מוחזקת ועדינה, כייף גדול!!

נעממהה

New member
היא ידועה יותר על הקרקע

באליפות אירופה 2000 היא זכתה במקום הראשון על הקרקע כאשר היא מנצחת את פרודונובה, רדוקן, אמנאר, זמלוצ'יקובה ועוד. הישג מכובד!! אם אתם תוהות איפה היא הייתה באולמפיאדה על המכשיר הזה- היא שברה את האצבע ברגל קצת לפני ולא יכלה להתחרות.. :( הנה התרגיל: http://www.youtube.com/watch?v=I9JVwQNbz-g&feature=related אני מביאה גם את התאור שמתחת לתרגיל, כי זה מדהים: Furnon wins the European FX title with a 9.875, defeating Produnova, Raducan, Amanar, Karpenko, and Zamolodchikova. In defeating the reigning World champion and eventual Olympic champion, she establishes herself strongly for Sydney but then breaks her toe and is unable to compete floor at the Games. Nevertheless, this routine is not only the highlight of her career, it is considered by many to be the best FX of the quadrennium תודה רבה על הסרטון!!!! היא נראית כל כך קטנה לידו.. :)

Tammie

New member
זה פשוט מדהים ביופיו!

גם המוזיקה, גם האלמנטים שהם בחרו, גם הרעיונות, גם הביצוע, גם הבעות הפנים שלהם, וגם הדינמיקה ביניהם. פשוט הופעה מקסימה ומיוחדת. תודה על השיתוף :) בהמשך לשיחה שלנו לא מזמן על עמידות ידיים- פה רואים בכל האלמנטים של עמידת ידיים על הידיים שלו שהיא לא מסתכלת עליו, אני מנחשת שאחרי כל כך הרבה שנים ש"טחנו" לה לשים ראש בין הידיים היא כבר לא יכלה לשנות :)

FIRES SHADOW

New member
איך רואים לשניהם יש בסיס חזק

של התעמלות ברמה בינלאומית... וזה אני אומרת בתור מישהי שמאוד מתעניינת בתחום הקרקס, והאקרובטיקה ואימצה כמה וכמה משיטות הלימוד שלהם גם להתעמלות =)

אמא לה3

New member
זה מאד מעניין...

אני אוהבת מאד את הקרקס, אבל לא מבינה בזה הרבה, פשוט נהנית להסתכל..איזה שיטות למדת מזה? משהו שיתאים גם לחוגים?

FIRES SHADOW

New member
קשה להסביר בכתב

אך ישנן שיטות שמשתמשים בבסיס של אומנויות לחימה ויוגה שמצויינות לדברים כמו לימוד יציבה, עמידת ידיים ודגש על שרירי ליבה ומבנה אנטומי. השיטות האלה פחות מתעסקות בטכניקות קשות וכח פיזי ומאפשרות גם לקהל מבוגר ללמוד בסיס מעולה לאקרובטיקה (אווירית וקרקע), תוך שהם מפתחים היכרות עמוקה יותר עם הגוף שלהם והגבולות שלו. אגב כל האמור גם מתייחס לגמישות, ומבנה של תוכנית הכושר והחימום. למי שרוצי להתעניין יותר מוזמן לחפש כמה בתי ספר בינלאומיים גבוהים לקרקס ולעבור על הדרישות שלהם. הן נראות מינימליות למתעמלות אבל זה רק נראה ככה. ;)

FIRES SHADOW

New member
הביצפר במונטראול

http://www.nationalcircusschool.ca/en/formation/foreign-students כאן יש את כל המידע. הביצפר שייך לסירק-דה-סוליי ונחשב בין שלושת בתי הספר הגבוהים בעולם לקרקס. השניים האחרים נמצאים בצרפת. אודה בקול קטן שניסיתי להתקבל השנה ונכשלתי. בעיקר בגלל התחרות הגדולה בעולם הזה..כשכל העולם (בעיקר ארה"ב קנדה סין וצרפת) משופע במתעמלות אומני לחימה ושאר ירקות והביצפר מקצה רק 8-10 מקומות בכל שנה לסטודנטים זרים (מתוך כמה מאות). אז מנם הדרישות לא נראות מפוצצות אבל ככל שידע והרמה גבוהה יותר...ומדובר באמת בהמון המון עבודה כשמדובר גם במשחק, גם ריקוד, גם בכושר, גם אקרובטיקה, טרמפולינה, ענפי הקרקס השונים.. אבל בואו לא נשכח שיש לנו נציגות ישראלית גם בסירק דה סוליי =)

אמא לה3

New member
וואלה? יש לנו נציגות ישראלית?????

ספרי, פרטי והסבירי! ושילחי קישור שנדע!!!!!! מדהים!!!!! ואני מאחלת לך המון הצלחה ומחזיקה אצבעות שתצליחי להתקבל בשנה הבאה! איזה גאווה זה יהיה!

אני בזמנו הערצתי את לודיבין פורנן

היו לי פוסטרים שלה, גזרתי תמונות וידיעות מאינטרנט, חרטתי את השם שלה וכתבתי אותו בכל מקום... עקבתי אחריה באדיקות מתעמלת יפהפיה ומדהימה

למעלה