משהו שהכנתי...

s h a r u s

New member
משהו שהכנתי...

טוב אני מאוד אוהבת את הפוטושופ לכן סתם הכנתי משהו עם מישה... אההה ואני אכין כזה גם של בן ושל אדם ורייצ'ל...:) איך זה?

איימיס

New member
יפה יפה, כל הכבוד../images/Emo140.gif

וברגע זה הגעתי להחלטה! לדעתי מריסה הכי יפה בסדרה גם אלכס יפה מאוד... אבל לדעתי מריסה יותר

s h a r u s

New member
האה?

באמת מריסה הכי יפה בסידרה... ואחרי רייצ'ל שהיא גם מהממת רק חבל שהיא נמוכה...:) ואז אלכס... ובבנים אזה בני ואדם באותו מקום אני פשוט חולה על החיוך של אדם!!! ואחר כך לוק וזהו אני חושבת..

Tinty

New member
סופסוף עוד מישהו שמגיע למסקנה הזו

אכן, התמונה של מישה נורא מחמיאה לה

noy13pour

New member
נ"ש../images/Emo70.gifהיום בסמולוויל היה את

זה ששיחק את אדם בקיץ קסום אם מישה... בהתחלה אניי כזה " יאו איזה יפה הוא.. הוא מזה מוכר לי ואז נפל לי האסימון שזה הואאאאאאאאא מי שחיפשתי מאז הפעם הראשונה שראתי את קיץ קסום
אה ומצאתי מזמ...

shiki shik

New member
הרגע הגעתי למסקנה מטורפת.

נכון פייטן ממגרש ביתי? קוראים לה הילארי ברטון. ולמישה קוראים מישה ברטון. אתם קולטים???? הן אחיות!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאד,אני לא מאמינה שלא שמתי לב קודם.

Tinty

New member
הן לא.

הילארי ברטון = Hilarie Burton מישה ברטון = Mischa Barton חוצמזה, מישה בריטית. הילארי לא.

gloom

New member
כרגע הגעתי לעוד מסקנה../images/Emo66.gif

נכון טים ברטון (הבמאי שעשה יותר מחצי מהסרטים של ג'וני דפ) הוא אבא של מישה ברטון.............. טוב כנראה שלא...

gloom

New member
עכשיו סופסופ כולם איתי../images/Emo66.gif

ואפשר לחשוב שלרגע אהבתם אותה, איכככככככככככככככככ, נו אותה, אה כן את אוליביה ווילד הזאתי בעעעעעעעעעעעעעעעעע מישה ברטון מושלמת...

ayala65

New member
*אהמ* אמרת משהו?

*אהמ*אהמ*אהמ* אוליביה ווילד הזאתי "בעעעעעע"?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

איימיס

New member
פחחח איילה עומדת לרצוח אותך../images/Emo3.gif

האמת היא שגם עוד איזה חצי מהפורום הזה...

למעלה