משהו שהכנתי...

היי היי !!! בטח בפוטושופ !../images/Emo46.gif

נראה לכם שאני אתן לה לעשות את בעלי לעתיד ?

Tinty

New member
ששש.. אל תהרסי למיכל את הפנטזיה....

למרות שבגיל שלה (22, אם אני לא טועה..?), היא כבר יכולה להיות מציאות. מי רוצה לעזור למיכל לאסוף כסף לכרטיס הטיסה למנהטן ביץ' (או לטקסס. תלוי אם ההורים שלו עושים לה את זה...), כדי שתוכל להציע לו נישואים? (מיכל, שמעתי ששהות בצמתים של איילון דרום מכניסה קופה לא קטנה. כדאי לך להתחיל משם...
)

f10

New member
LOL הצמתים באיילון דרום תפוסים

בגלל מתנגדי ההתנתקות האלה שעומדים שם ומחלקים סרטים כתומים.

../images/Emo46.gif אוקיי !!!!

טינטי, זה לא רק לא מצחיק אותי !! זה אפילו מעליב !! יש הבדל בין לצחוק עליי לגבי מה שאמרתי לגבי בן, לבין לרמוז שאני "עובדת בצומת", זה ממש לא מצחיק אותי !!!!!!

Tinty

New member
לא התכוונתי למה שחשבת שזה... :-|

נתתי לדמיון המופרע שלי לרוץ קדימה, מבחינת השאלה הגורלית, בסגנון "מה הייתי מוכנה לעשות כדי להשיג כרטיס לLA ולהציע נישואין לבן מקנזי?", אבל כנראה שלא ניסחתי את עצמי מספיק טוב במשפט. בכל מקרה, התכוונתי לסוג של קבצנות: לעמוד בצומת בדרום איילון, עם שלט בסגנון "אני אוהבת את בן מקנזי, ורוצה לטוס לLA כדי לספר לו עד כמה ולהציע לו נישואין. תהיו מוכנים לתרום לי כסף כדי שאוכל למלא מטרה קדושה זו?" (אחרי הכל, דרום איילון לא דומה לתחנה המרכזית...). מבחינתי זו היתה בדיחה מופרעת ומאוד דמיונית, אבל לא ניסיתי לגרום לה להיות גסה. ושוב, אני חוזר על כך: כשכתבתי את ההודעה התכוונתי לקבצנות, ולא לזנות. מעולם לא התכוונתי, אף לשבריר שניה, לקשר בין חבר בפורום לבין זנות, ואם נעלבת ממני, מיכל, או כל מישהו אחר, על אחת הירידות (במובן של "לצחוק על". שום הקשר גס לא בא בחשבון במשפט 8-|) שלי עליך/עליכם, אני מאוד מתנצל, ואשתדל לרסן את עצמי יותר בהודעות הבאות.

איימיס

New member
אני הייתי סולחת לו

רק בגלל הניסוח האדיר שלו
הלוואי ואני הייתי יודעת לנסח ככה, זה בטח כל כך עוזר בחיים

Tinty

New member
טודע רבע ../images/Emo13.gif

איימיס - טאסי לי בדיכט עיוט!!!

s h a r u s

New member
אוקי...

חחח לא נהרוס....:) מיכל את יכולה להמשיך במסע אחרי בן חחח...:) אל תידאגי אני אשיג לך חתימה חחח סתם אני בכלל לא יודעת איפה הוא גר ומה מעשיו...

למעלה