חחח מרגש...
T Tinty New member 27/6/05 #82 אני רואה שהיא נורא השמינה שילשה את עצמה, לשלושה ציטוטים קורעים מצחוק אגב, גם לי יש סופסוף חתימה חדשה, של סת' בLV
אני רואה שהיא נורא השמינה שילשה את עצמה, לשלושה ציטוטים קורעים מצחוק אגב, גם לי יש סופסוף חתימה חדשה, של סת' בLV
א ארץ השמש New member 28/6/05 #90 אכן החתימה השמינה אבל אני כבר חושבת לחליף ציטוטים. אני צריכה לחשוב על כמה טובים... חשבתי גם לשנות כינוי- יש לך רעיון בשבילי ?
אכן החתימה השמינה אבל אני כבר חושבת לחליף ציטוטים. אני צריכה לחשוב על כמה טובים... חשבתי גם לשנות כינוי- יש לך רעיון בשבילי ?
S s h a r u s New member 26/6/05 #49 לא הייתי כל השופשבוע בבית חח...ואיך שסיימתי את של אדם הייתי צריכה לעוף לאמא שלי ולא לקחתי ת'מחשב לא משנה הקיצר אני עוד מעט אכין של רייצ'ל ושל בנו'ש!!! אני אפתח נושא חדש על שתיהם כי ככה לא תוכלו לראות כי זה התכווץ...
לא הייתי כל השופשבוע בבית חח...ואיך שסיימתי את של אדם הייתי צריכה לעוף לאמא שלי ולא לקחתי ת'מחשב לא משנה הקיצר אני עוד מעט אכין של רייצ'ל ושל בנו'ש!!! אני אפתח נושא חדש על שתיהם כי ככה לא תוכלו לראות כי זה התכווץ...