משהו שהפתיע אותי...

Flickerman

New member
משהו שהפתיע אותי...

לפני כחצי שנה, הייתי במסיבה בשמ"ע ת"א. היה שם מוזיקה... בפול ווליום... כמובן שלי הלכו האוזנים, אבל המשכתי לרקוד... והיו שם חרשים... לפני שאני אמשיך, כידוע לכם, חושבים שחרשים לא יודעים לרקוד כי הם לא שומעים את המוזיקה.. אז תמחקו לכם מהר את השטות הזאת מהראש. הייתי בשוק טוטאלי איך שהם רקדו. הם רקדו כל כך מגניב שאין לי מילים לתאר את זה... אבל לקראת הסוף הם התעייפו וזה, ואפילו הצלחתי איכשהו לתקשר קצת עם אחד מהם.... קצת דיברנו אבל לא משנה...
הקיצר: מי שאמר שחרשים לא יודעים לרקוד לא יודע על מה הוא מדבר!!!

black_magic

New member
חחחחחח

לא לחינם הבנות החירשות מחיפה רוקדות בלהקת מחול הנקראת בת קול, שמשלבת בין רקדנים לקוי שמיעה ורגילים (וואי, יחסי ציבור אני עושה ללהקה..)

Flickerman

New member
אבל כמובן שצריך שזה יהיה פול ווליום

כי אז אפשר "להרגיש" את זה ולא רק לשמוע....

Flickerman

New member
נכון בקשר לבמה...

כשהייתי בשמע, בפעם הזאת עם החרשים, והיה פול ווליום, הבמה רעדה... ואחרי הרבה ריקודים, כשנשכבתי עליה (זה בסדר, היא נקייה תמיד ויש לה שטיח...) אז הרגשתי את כל המוזיקה עוברת בגוף שלי.... והייתה גם תחושת דגדוג קלה חחחחחחחחחח... זה כאילו מעבירים חשמל בגוף... וגם בפול ווליום אני מרגיש כאילו בתופים, מתופפים על הלב שלי (פשוטו כמשמעו)

Flickerman

New member
את לא מצפה שאפרט אותם נכון!?!?!?!

וגם אם היית מצפה, אני לא אפרט...

המרחפת

New member
האמת היא, שהתכוונתי לסיפורים שאני

שמעתי עליהם, או חזיתי בהם.... אין, טראנסים על הבמה הזו זה משהו מהמם

Flickerman

New member
לרגע נבהלתי...

חשבתי שאת רוצה את הסיפורים העסיסיים... אבל לא משנה כבר. חוץ מזה לא אמרתי שהסיפור הזה הוא מעניין מאוד...

המרחפת

New member
זה כל הרעיון

"להרגיש" את המוזיקה. שים לב שבשמע חיפה ובשמע ת"א, יש במות עץ חלולות. לא סתם בחרו בבמות עץ חלולות- הן מעבירות את הוויברציות בצורה הכי מוצלחת שאפשר

המרחפת

New member
ובאשר לריקוד עצמו

זה לא קשור למוזיקה. זה קשור לגוף, ולדעת להזיז את הגוף...
. אני אישית שומעת את המוזיקה, ואני רוקדת גרוע כי אני פשוט לא יודעת להזיז את הגוף.

black_magic

New member
חחח עדידס איזו מצחיקה את!!!

חחחחחחחחחחחחחחח ואל תשאלי למה..

אני בעצמי חירשת....

כמובן שכל חירשים יודעים לרקוד טוב מאוד!!! אני בעצמי יודעת לרקוד מצוין. לכל מי שחושב שחירש לא מסוגל לרקוד-זה טעות גדולה!!! חירשים טובים כמו כל אנשים רגילים...רק בעיה קטנה אצלנו שאנחנו לא שומעים,בכל זאת אנחנו מסוגלים להרגיש את רעש. למשל אני מרגישה רעש ע"י רצפה.

שאלה קטנה:)

איכ נכנסת למסיבה בשמע אמ אתה שומע?:) ואני שמחה שנהנית ושאתה חושב טובות על חירשימ!:)

Flickerman

New member
טעות קטנה....

לא אמרתי איך אני שומע.. אז ככה: אני כבד שמיעה ששומע עם מכשיר. עכשי ויותר ברור?

למעלה