משהו שהתעצבנתי בגללן

Unicorn Fairy

New member
אנשים מתבלבלים בגלל...

שיש שמה את פול מקקוי שהוא זמר בלהקה תואמת לינקין פארק. אוונסנס להקה מצוינת בפני עצמה ולינקין פארק מצוינת בפני עצמה. אוונסנס בכלל עושים גותי'ק.

Deore

New member
אני חייב להגיד ש...

השיר של אוונסנס bring me to life זה שיר יפה... אהבתי אותו מאז שראיתי את "דרדוויל" וישר הורדתי אותו. אבל!!! ממש לפני כמה שבועות הרסו אותו והתחילו לחרוש אותו... אני אומר לכם!!! הרדיו והmtv יכולים להרוס שירים!!!!!!!! מה אני יכול להגיד... הוא עושים את זה בלי כוונה, אבל זה בכל זאת קורה! ואיך הגיעו לעזאזל מאוונסנס ללינקין פארק??? זה דומה? אוליי אני דפוק אבל אני לא מוצא הרבה דברים זהים... ד.א עכשיו מנגנים אותו בגלגל"צ..... דייייי!!!

Unicorn Fairy

New member
אני ממליצה לקנות את הדיסק...

של אוונסנס, כעקרון זה בהחלט לא דיסק בכורה שלהם, אלא השביעי שלהם בתוך שנתיים
הספק אדיר. להקה מדהימה. אם אהבת את bring אז יש מצב שתאהב את שאר השירים, אפילו שהם לא דומים בקצת לסגנון של bring, הוא בכלל לא מייצג את האלבום.

Deore

New member
שמעתי חלק מהדיסק שלהם

אבל לא אהבתי את כל השירים... זה היה ממזמן אז אני לא ממש זוכר. מי שמתכנן לקנות... אז עדיף לא לשמוע בחנות מוזיקה ואז להחליט... עד שאתה קונה דיסק, תבדוק שהוא שווה את המחיר!

Deore

New member
הערה חשובה!!!!!!!!!!!!!1111

בהודעה הקודמת התכוונתי: לא=לו!!!! הטעות הזו משנה הכל והופכת את המשמעות... פשלה שלי. אני עייף (תירוץ מספיק טוב)

המממ...

זה שחורשים על השיר הכל מקום זה לא אומר שהם הורסים אותו.. אי אפשר להרוס שיר מלהשמיע אותו כל הזמן
זה אומר שאתה אוהב רק שירים שיוצאים לרדיו..

HoNeY14

New member
צודק בקשר לזה שהוא חרוש../images/Emo4.gif../images/Emo94.gif

עשו לו בדיוק מה שעשו לin da club של 50¢ חרשו עליו יותר מידי והרסו אותו

HoNeY14

New member
דבר ראשון זה 50סנט../images/Emo94.gif

ודבר שני לא חיבבתי אותו מההתחלה ואז כשהתחילו לחרוש עליו ממש שנאתי אותו

=-{ ממש לא דומההה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

איך אפשר להשוות
והשיר הזה של אוונסנס כבר חרוש כמו לא יודעת מה

די כבר!!!../images/Emo46.gif

לפני חצי שנה אני באה לפה ומספרת על אוונסנס וכולם אומרים כמה חרא הם או שאפחד לא הכיר אותם! פתאום הם מופיעים ומתמסחרים בMTV וכולם אוהבים אותם! ובואו נתערב שרוב מי ששומע אותם, שומע אותם רק בגלל שכולם שומעים! חוץ מזה די להשוות אותם ללינקין פארק! הם שונים לאללה!!! אוונסנס להקה טובה וכל המסחור הזה הרס אותם לאללה! חבל

Unicorn Fairy

New member
אני כבר שנתיים וחצי בערך...

מכירה אותם. והם התמסחרו, קצת, רק בגלל אמ.טי.וי.

../images/Emo12.gif הם קיימים כבר שנתיים../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

חשבתי שהם חדשים

Unicorn Fairy

New member
בעקרון...

יותר, מפני שאת ה-EP הראשון הם הוציאו ב-98. אבל הם קיימים שנתיים רשמית (הם אמרו) מאז שהם שחררו EP'ם מחוץ לארה"ב.

למעלה