משהו שחבל

klein134

New member
משהו שחבל ../images/Emo31.gif

אין כמעט בצופי-ים ישראל פעילויות הנהגתיות שהם לא ברוח תחרותית.. וחבל

goomal

New member
זה לא נכון

יש הקפת הכנרת קורסי קיץ הפלגה ליוון וגם בתוך תחרויות יש את ההוואי של צופי ים למשל בזהר שיש את התחרות אבל זה לא הכל כי זה יש יותר מיום אחד. ויש מפגשים בין השכבות וכל מיני ביכורים.

daniellasaar

New member
כן אבל..

המפעלים האחרים האלה הם בערך שלוש פעמים בשנה שבהם כל שבט עסוק בעניניו ואין ממש זמן לבלות עם החברים מההנגה הארצית חוץ מבקורסים. אולי כדאי לארגן מעין סמינר ארצי מיוחד?

Loriella

New member
אסף אסולין

היה כמו מפעל ארצי... כולם היו יחד ובישלו יחד ואכלו יחד ולי לפחות היה ממש כיף ואפילו יצא לי להכיר אנשים חדשים... אז צריך לעשות עוד כאלה!!

Thalia92

New member
כן, אבל מצד שני

זה לא היה כל השבטים. לא כולם הגיעו מכל השבטים. אצלנו זה היה מח', בהרצליה באו מט', אם אני לא טועה, ומחיפה בכלל מי'. אז זה לא היה כל הארץ, למרות הכל. חוצמזה, קליין מדבר על מפעל ארצי לא תחרותי. ו.. ממ.. שיוט וזה.

Loriella

New member
כן בשיוט כולם היו תחרותיים

אבל כשכולם משבשלים לכולם וכולם בפאנן אחד עם השני...זה דווקא נחמד... וזה בלתי אפשרי מפעל ארצי כולל, תחשבי כמה אנשים זה :O

Thalia92

New member
נו ברור שלא.

אני לא אומרת שזה אפשרי. קליין ציין עובדה. אין הרבה מפעלים לא תחרותיים של צופי ים. וזה נכון. וזאת^ אחת הסיבות.

Loriella

New member
נכון...

אבל תמיד אפשר לעשות אממ לא יודעת משהו קטן לא כל השבט...שתי שכבות ארציות לדוגמה (כל ט'-י' ארצי, כל ח'-ט' ארצי או משהו בסגנון)

למעלה