משהו שחברה שלי אמרה

LucyMania

New member
משהו שחברה שלי אמרה../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif

היא שאלה אותי למה אנשים נהיים טהעונים? (אני לא טבעונית- אני צמחונית) היא אומרת ככה- הרי אם יש אנשים רעים שמתעללים בחיות והורגים חיות וכו´ אז לדעתה לא צריך להפסיק לשתות חלב ולאכול בייצים בגללם אלא לקנות חלב אורגני/סויה וביצי חופש וכו´, כי אם פשוט לא נאכל כלום מה האנשים הרעים יעשו עם התרנגולות והפרות? הם יהרגו אותם כי לא יהיה בשבילם רווחי לגדל אותם והם יפסידו אבל...אם הם יראו שהם לא מרוויחים מכל העניין הם יתחילו לגדל את התרנגולות והפרות באופן שונה כדי שיקנו אצלם! זה מה שהיא אומרת - אם הבנתי נכון...

bilbibilbi

New member
גם לי אמרו משהו על הצמח\טבעונות

ידיד שלי ניסה להסביר לי למה זה טיפשי שאני אהיה צמחונית. במשך השנים הפרות והתרנגולות עברו הרי הרבה שינויים פיזיים וכיום הן רגילות לתנאים שלהן. הוא טוען שאם נשחרר אותן הן לא יוכלו להסתדר לבד.. מה דעתכם?

Eclipsed 0

New member
תגידי לו שאולי המאבק למען

הילדים העבדים הוא מיותר, כי הם התרגלו למצבם. מעניין איך הא יגיב.

amichai58

New member
תשובתי

קודם כל אפשר לשאול מי נתן לנו זכות מוסרית ליטול מחיות בר יכולת הישרדות שנית - גם ילדים של בני אדם לא יכולים להסתדר לבד בטבע - אז לפי ההגיון הזה צריך לאכול אותם ! ובעצם, כולנו או כמעט בתרבות המערבית - אם ישחררו אותנו - לא נוכל להסתדר לבד (רובנזון קרוזו יש באגדות)

savage girl

New member
לבילבי....

תגיד לידיד שלך שהוא מדבר שטויות כי וגם אם נניח שהפרות התרגלו למצבן הוא לא חושב שצריך לשנות את המצב הזה כדי למנוע מהן את הסבל??? אם ככה כולם היו חושבים אז בני האדם לעולם לא היו משנים דברים לטובה בעולם... בדיוק כמו שהנחמדה (
מעליי אמרה... my cat is soooooooo perfect........ ! ! ! i love her sooooo much...

LucyMania

New member
נדמה לי שפספסתם משהו...

חברה שלי הזאת (ים שמה) מסכימה עם כל עקרונות הטבעונים אבל... היא לא מבינה לאיזו נקודה הטבעונים רוצים להגיע אחרי שנניח, שכוווולם יהיו טבעונים..?

arty

New member
שלום

חברה שלך באמת צודקת... אבל לא כדי לשחק במשחק האילו "אילו לא היו פיגועים וכ´ו........" מה לעשות שנהיה מציאותים, לא כל העולם יהפוך לצמחוני לא בטוך יום וגם לא בטוח מאה שנה... אני גם צמחונית (לא טיבעונית) אני לא אוכלת ביצים בכלל כי אני לא סובלת... קיצר בהצלחה... תמוז-בת

LucyMania

New member
נכון!

אני עוד שנתיים אהיה טבעונית... כי אני עוד גדלה ואני מכירה מישהי שטבעונית והיא אנמית ומישהי שהיא בגילי והיא טוענת שמאז שהיא טבעונית היא נמכה באיזה 10 סנטימטרים והיא ממש רזה.. אני לוקחת קצת זמן עד שאני מתחילה

למעלה