משהו שחשבתי עליו כמשימה בהשרדות

uvdude

New member
משהו שחשבתי עליו כמשימה בהשרדות

בעצם לא משימה - משהו יותר כמו נטל תארו את זה: ג´ף מזמין את 2 הקבוצות לנקודת מפגש. ואומר לכל קבוצה שהם חייבים לבחור מישהו שהם העיפו והוא חוזר לקבוצה זה לא יכול להיות מגניב כזה??? זה יכול להיות משהו בסגנון הSHOCK FACTOR כמו שעשו העונה עם החילופים בקבוצות מה אתם חושבים?

רעיון ממש מעניין!

זה בהחלט יהיה בעייתי. אני חושבת שהם יצטרכו לחשוב ממי הם נפטרו בדרך הכי פחות פוגעת ומי הכי פחות נקמן. עכשיו בואו נגיד שבאמת היתה משימה כזאת ממש לפני האיחוד, את מי לדעתך היו מחזירים? אני חושבת שלבוראן לא היתה בעיה - גם דיאן וגם ג´סי הבינו בדיוק למה דווקא הן עפו ולא יטרו טינה. אבל לסמבורו...

הייתי הופך את זה ליותר מעניין -

מודיעים להם שהם צריכים אמנם לבחור אחד שיחזור לשבט, אבל לבחור 2 שיעופו במקום אחד (כדי לא לעכב את התקדמות המשחק). זה יצור דינמיקה מאד מעניינת..

shira245

New member
רעיון טוב!!

ועוד סתם רעיון- במחנה אימונים אם מישהו ראה העיפו מישהו והוא העיף מישהו איתו שהוא בחר... ככה שאתה חייב להיות נחמד לכוללללללם

canimal

New member
למה זה סתם היה מתסכל

כי העיפו ממש לפי ההגיון בעונה הזו. וגם במחנה האימונים למשל, היה מישהו שהעיף איתו מישהי בעיקר כי היא היתה בחורה.. אז בשביל מה.. כולנו היינו מתוסכלים, המשחק היה בלאגן אחד גדול..

לא, הם העיפו את קלרנס כי הוא היה

איום גופני, וזה לא השתנה. הם העיפו את ג´סי ודיאן כי הן היו חלשות, ודווקא עכשיו זה יהיה יתרון להחזיר אותן. ואין איבה.

canimal

New member
דיאן הייתה חלשה ושקרנית..

וג´סי לא הסכימה לשתות את המים. איזה בנאדם שפוי היה בוחר אותן על פניי קלרנס? לפחות הוא שימושי! והוא לא ינצח כי כמעט מעיפים אותו כל שבוע. אז - קלרנס!

למעלה