משהו שחשבתי עליו כרגע

משהו שחשבתי עליו כרגע

בעקבות ההודעה הקודמת. סי, לא נראה לי שתאהבי את ההודעה הזו כי אני נכנסת לך כאן ליצירה. אבל זה רק הטעם האישי שלי. בדיוק כמו שאם אמא שלי מכינה עוגה טעימה אבל קצת מתוקה מדי, אני חייבת להעיר לה. וסי ההופעה שלך באמת הייתה מדהימה, אבל קצת מתוקה מידי. דמיינתי לעצמי מה יקרה אם סי תופיע במופע אקוסטי.(או אולי תקליט כמה שירים בעיבוד אקוסטי ערום, בלי סינטי וכל המבריקים, רק סי, הקול האלוהי שלה, מלווה בגיטרה, פסנתר, המפוחית של סי, חליל, אפשר תוף או שניים, ואולי בשביל הפיל הבלוזי נוסיף איזה גיטרה חשמלית (נו אז מה אם זה לא אקוסטי). דמיינו לכם את סי מארחת את מיקה קרני לבוא נרוץ, את יורים ובוכים, את תריסים סגורים (בביצוע שקט ונוגע), את צמח בר, את שושן פרא, THE ROSE של בט מידלר, אולי עוד משהו של ג´ניס ג´ופלין, אולי את SUMER TIME , את אידית פיאף עוד כל מיני תופינים שקטים ונעימים שאמא סי הכינה לנו, מזמן או רק אתמול. מה דעתכם על סי במופע אקוסטי? אפשר גם להוסיף עוד אורחים שוב את אריק סיני או את דני ליטני, כי הקומבינציה הזו מדהימה, רונית שחר - יכול להתבשל כאן משהו מגניב, אולי שלום הגדול יסכים לבוא, או רוני פיטרסון. סי את בלוזרית, ולא סתם בלוזרית. תני לזה צ´אנס. לאקוסטיקה. לשקט. זה מה שאנשים רוצים עכשיו, אולי לשים קצת בצד את השמייח. יכול להיות שיהיו כאן אנשים, ובייחוד טינה שירגישו צורך להכות אותי עם מחבתות וסירים. אבל מה לעשות, זאת הפנטזיה הרטובה שלי, והייתי חייבת לשתף אתכם.

אהוד_

New member
אני חושב שזה רעיון טוב

אני עוד לא יודע אם המציאו את סגנון ה רוק´נ´בלוז אבל זה מה שאני הכי אוהב לשמוע.... סי, זה אחלה רעיון, סי היימן ומיקה קרני, שילוב פצצה, סי המדהימה עם האנרגיות, הכעס והאהבה ביחד ומיקה עם הקול המרגיע, קטלני. עוד נקודה למחשבה, לא סתם צרבתי לך את הדיסק ותרגמתי את הטקסט...עשיתי את זה מכמה סיבות.... אחד כי היא האמנית שאני הכי מושפע ממנה שתיים כי אני חושב שאת מאד תאהבי את המוסיקה שלה שלוש כי עוד לא עשו דבר כזה בארץ וארבע אחת כמוך סי, מיוחדת ולא מוותרת, חזקה!, יכולה לעשות עם חומר כזה משהו... אני חושב שתחלמי בגדול הוא יופי, ואת באמת מלכת הלבבות, אבל בימים טרופים כאלו, סי, הבמה שלך, לכי על זה בגדול, אף אחד לא מוציא כלום במוסיקה העברית, ומי כן הצליח, אריק סיני!, את סי, יותר מוכרת, ואת צריכה להקליט שיר חדש, משהו בסגנון כמו שיר מספר 4 בדיסק הצרוב בשבילך שנקרא "אדם נפלא" מי שרוצה לשמוע על מה שאני מדבר יכול להוריד את השיר: Eva Dahlgren - underbara manniska רק שה - a עם שתי נקודות למעלה, למי שיש גופן שוודי......בבקשה תורידו ותגידו לי אם אתם מסכימים, "תום נחמיאס" אני בטוח שגם השיר הזה בדם שלך. וכל רוקר עם נשמה

יש גם עוד כמה שירים,שנכנסים בקטגורי

הההה על חלקם סי כבר עברה nothning compares ואוו אני יכול להמליץ? יש איזה קטע שיר,מהסרט אחי איפה אתה,למי שראה,אני מדבר על הקטע ששרות הנימפות,שמגרות את הבנים ו"הופכות" את פיט לצפרדע? הוא נקרא go to sleep little baby תורידו את זה ותנסו לדמיין את סי,ג´ואנה,וצ´ארלי,באקאפלה,באיזה מופע אנפלאגד,לא ענק?

אהוד_

New member
אני כאן

כן תמליץ בכיף אגב אהבת את השיר?, נכון זה יהיה פצצה לסי לשיר משהו בסגנון?

actress

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo5.gifאו גאד../images/Emo5.gif../images/Emo36.gif

למעלה