משהו שחשבתי עליו...

טל16

New member
משהו שחשבתי עליו...

או בעצם חברה שלי אבל לא משנה- נכון תמיחד אומרים שג`סי בת 17? אז בכל מקרה ראיתי את הפרק עם המבחן שהיא אומרת את זה אבל היא לא ממש התייחסה לזה ברצינות (או בעברית- מקצוע: אלה) אז אני כבר ממש לא בטוחה בזה... מה אתם חושבים? טל

pokegirl®

New member
אה-הא!

יש ביפן מעיין חוברת שבה כתובים הגילאים שלהם, אם הם משתמשים בסמים ועוד שטיות כאלה... אבל זה לא למה השארתי נודעה. רציתי לכתוב על הפרק שהיה היום ``יום הנסיכה`` או משהו כזה... למיסטי כבר היו בובות נסיכה... יד שניה והרוסות, אבל עדיין בובות... ועוד בסוף היא שולחת אותן הביתה! אלוהים יעזור לי... לג`סי לא היה כלום, היא חייה באיזו שכונת עוני לבטח... בלי שום בובות נסיכה... :-(

mr. man

New member
איזה עצוב...

נכון, זה לא הוגן! אבל ג`סי הייתה צריכה לשים לב שהליקוק לא משפיע על פסיידק ולהגיד לו לעשות משהו אחר (בטח יש לו). ועוד סיבה שהיא שלחה את זה הביתה (חוץ מלהשויץ): איך היא בדיוק אמורה לסחוב את זה? להכניס לפוכדור?

Dragonite

New member
מה פתאום...

תראי, הם (ג`סי וג`יימס) צריכים להיות יותר מבוגרים מזה........ תחשבי על זה, שברוק ``רק`` בן 16.... הם לא נראים כל כך קרובים אחד לשני......

Dragonite

New member
מתי?

דבר ראשון זה נאמר כבר בפורום, ואני זוכר שקראתי על זה איפהשהו... אש בן 10, מיסטי 12, וברוק 16...........

rocket

New member
תשובה לכל השאלות!

לפי הסדרה המקורית (היפנית) ג`סי בת 18 ןג`יימס בן 16! ובוטץ` וקסידי הם בני 19 שניהם, אבל כשתירגמו את הסדרה לאנגלית החיליטו להוות בין הגיליים של ג`סי וג`ימס ולכן עשו שהם שניהם בני 17!! ובקשר לפרק של יום הנסיכה! זה ממש פרק יפה חוץ מהעובדה שלמיסטי לא מגי לזכות בבובות! פעם אחת הייתי רוצה ליתנו לצוות רוקט לנצח!!!

טל16

New member
נכון

כאילו- לג`סי אפילו לא היה בובות שבורות!!! טל

למעלה