משהו שחשבתי עליו...

MetalSinagouge

New member
משהו שחשבתי עליו...

כמו שנודע לי אתמול, מקרה העבמי"ם הראשון היה דיווח של איש עסקים בשם קנת ארנולד בארה"ב בשנת 1947. אז חשבתי לי, האם המצאות ושימוש בנשק גרעיני (שנתיים לפני) תרמה לדעתכם לביקורם של חייזרים (במידה והם קיימים) או בקיצור: האם ה"פטרייה" הרדיואקטיבית יכלה להראות בחלל? האם ההתקדמות הטכנולוגית של האנשות עזרה לצמצם פערים אם הטכנולוגייה החייזרית, ולכן, השמיים משמשים מעין נק' מפגש בינינו לבינם? יצא למישהו לקרוא את הפלנטה ה12 של סיטשין?

Patrick kim

New member
הכל יתכן

ובמיוחד שאכן תופעת העבמים והעדויות רובן שייכות למאה העשרים. אם לא מדובר בכלי טיס סודיים .בהחלט סביר להניח שיש עניין למישהו מבחוץ בטכנולוגיה שלנו.אם מסקרנות ואם לאיבחון, לראות כמה האנושות היתקדמה בפרק זמן קצר ביותר .

MetalSinagouge

New member
מה שמעניין הוא...

העובדה שברוב הדתות, השמיים מקושרים לאלוהות. בספר שהזכרתי, של זכריה סיטשין,מוזכרים בהרחבה השומרונים הקדומים ותרבותם (הראשונה בעולם לפי חוקרים). העניין הוא, שבמשך קיומו של איש המערות, הוא דווקא התנוון טכנולוגית אם הזמן, כאשר לאחר זמן התנוונות כלשהו, פתאום, ללא אזהרה, באה התקדמות משמעותית. כמו-כן נמצא כי פסלים שנמצאו הזכירו בהופעתם טייסים (קסדות, מכשירים שונים, חגורות בטחון). החייזרים המוזכרים שם הם אנשים בדיוק כמונו, שהתפתחו אבולוציונית בדיוק כמונו ויצרו אותנו. (לפי הבנתי).

ירדן121

New member
לא הבנתי.

איך הם יראו את הירושימה מהחלל לדוגמא אם הם בכוכב שלהם ואם גם היה פיצוץ כזה לא היינו יכולים לראות אותו. אלא אם כן יש להם טלסקופים מתקדמים מאודדד מאודדדד והם היו באיזה ספינ חלל קרובה לכדה"א?? ? ? ? ?

ירדן121

New member
לא הבנתי.

איך הם יראו את הירושימה מהחלל לדוגמא אם הם בכוכב שלהם ואם גם היה פיצוץ כזה לא היינו יכולים לראות אותו. אלא אם כן יש להם טלסקופים מתקדמים מאודדד מאודדדד והם היו באיזה ספינ חלל קרובה לכדה"א?? ? ? ? ?

Patrick kim

New member
אם ניישב כוכבים.

אם ניישב כוכבים בבא היום. ויהיה נתק בידיעה ההיסטורית של המתיישבים החדשים באותו כוכב. אזי מזיכרון עמום הם יספרו לצאצאיהם שאיזה אלהים ברא אותם. ותשים לב:שהסיפורים בתנ``ך מתארים את המלאכים כדמויות מרשימות עד כדי כך שבני סדום רצו לשכב עם המלאכים שבאו להציל את לוט.כנראה שמשהו במראה של המלאכים גרם לבני סדום לרצות אותם על פני בנותיו של לוט.הם היו כזאת אטרקציה עד שבני סדום מנער ועד זקן צרו על פתח ביתו של לוט.

MetalSinagouge

New member
הנפילים, כך קראו להם בתנ"ך.

שליש ממלאכי האלוהים, שביניהם היה לוציפר (אני מקווה רק שאני לא מערבב את כל הידע התיאולוגי המזערי שלי לקלחת רותחת אחת) מפה גם הקשר לשטניזם. ירדן- זו הייתה השאלה שלי, האם מישהו יודע מה היה גובה הפטרייה הרדיואקטיבית ההיא, האם במקרה באותו זמן, ניתן היה לראות אותה מאיזה כוכב במערכת השמש, עכשיו כשאני חושב על זהזו הייתה שאלה טיפשית.

Patrick kim

New member
לא גובהה הפטריה

אם יש מי שצופים בנו הם צופים בנו מימי קדם. ולא בגלל פטריה אטומית אני גם מניח שמי שיש להם טכנולוגיה לטוס בחלל ברמה גבוהה יש להם יכולות צפיה מרחוק בזמן אמת ובכך לישבור את מחסום מהירות האור.

AdonAsda

New member
אפשר גם לראות אותך מהחלל.

הבעיה היא גודל הטלסקופ שלך והמרחק שלך מכדה"א. האם שימוש בנשק גרעיני יביא לכאן חיזרים תוך שנתיים? סביר להניח שלא, אלא אם הם כבר היו בסביבה. הכוכב הקרוב ביותר לשמש נמצא כארבע שנות אור מכאן וכלל לא בטוח שיש עליו בכלל משהו חי. ובכלל, הנשקים הקונונציונליים היו די והותר כדי להרוג את כל האנשות, לא חייבים פצצות אטומיות
. למרות זאת כמובן שאי אפשר לדעת מה הם באמת חושבים בלי לשאול אותם.

FRAIFY

New member
...

למה שיהיו חיים על כוכב חמה{הכוכב הקרוב ביותר לשמש}הטמפרטורות שם כל כך גבוהות שאפילו אי אפשר לנחות שם עם חללית,או להתקרב לכוכב. ועוד דבר,מי אמר שהם נעים במהירות של מהירות האור?אוליי הם נעים במהירות גבוהה הרבה יותר?{נניח פי7 ממהירות האור?} כבר הוכח כי מהירות האור היא לא המהירות הגבוהה ביותר שניתן להגיע אליה...

AdonAsda

New member
אני לא מבין על מה אתה מדבר.

אני לא דיברתי על כוכב חמה ולא הזכרתי אותו. אני דיברתי על מערכת הכוכבים Alpha Centauri והיא נמצאת כ 4.2-4.4 שנות אור מכאן. >ועוד דבר,מי אמר שהם נעים במהירות של מהירות האור?< אני לא דיברתי עליהם, אלא על האור עצמו והזמן שיקח לו להגיע לאלפא קנטאורי(אליהם).

למעלה