משהו שחשבתי עליו

Kayben

New member
משהו שחשבתי עליו

אם אתם מקשיבים לדיסקים הראשונים - אז שאורית שרה, יש לה את הריש הישנה הזאת, לא כמו היום. ריש שנות השמונים כזה... כמו שהיו שומעים בשירים של "לא כולל שירות", (מי שלא יודע מה זה, הוא צעיר) היום אפשר לשמוע ריש כזאת והגיה כזאת רק בחדשות ברדיו. לדעתי זה משהו שמוסיף לשירים סוג של אותנטיות כזאת.

אני לא כלכך אוהב את זה

גם לי יוצא לפעמים לחשוב על זה. אני דווקא לא אוהב את זה. לי זה אפילו די מפריע, אני לא יודע למה. אבל אני שמח שהם וויתרו על זה

אני כל כך אוהבת../images/Emo70.gif

לפעמים שאני שרה לעצמי את השירים מהדיסק הראשון יוצא לי גלגול לשון כזה ב-ר' וזה פשוט יפה. נוסטלגי כזה... משהו ישן.: -) (וואי - לא כולל שירות! איזה סדרה ישנה! איך אהבתי את זה...)

נראה לי שזה עניין

של שיעורי דיקציה ואם היא הייתה בלהקה צבאית אז סביר להניח שהיא הייתה בכאלה.

שחוררר

New member
גם אני אוהב את זה.

אכן מוסיף משהו מיוחד, אותנטי. ואגב, לא כולל שירות? השבוע ניסיתי להיזכר בשיר- זה מה שעלה לי. ניתן לך ___ נפתח לנו ___ להלהלהלהלהלה האוכל כבר מוכן. זה כולל __ זה כולל __ אבל זה לא לא לא לא כולל שירות. מישהו זוכר?

איזה נוסטלגיה

ניתן לך תפריט, נפתח לנו שולחן סכו"ם ומפיות, האוכל כבר מוכן זה כולל חיוך, זה כולל מזגן אבל זה לא לא לא, לא כולל שרות מובן? אבל זה לא לא לא, לא כולל שרות

שחוררר

New member
פשש יפה

עכשיו שיש את לי את השיר בראש,לא מפסיק לרוץ לי טל מוסרי עם מגש.

ווואו! הנוסטלגיה!...

גיל 9-10 בערך מול הטוויזיה. בשנת 98' זה כבר היה יחסית ישן...

Tomer TR

New member
חחחחחחחחחח

יש שמועות שהיא בכלל תימניה ילדה טובה אשקלונה, ואפשר לראות את זה לפי אמא שלה ואח שלה היתכן?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח קברת!.
.

למעלה