משהו שיגרום לכם לבכות, הבאתי קישור

ב י ש ו ף

New member
משהו שיגרום לכם לבכות, הבאתי קישור

http://www.youtube.com/watch?v=N_fuMeEyfko במחשבה הראשונה אתה אומר... אוקיי אני יכול לעשות את זה.... מחשבה שניה אתה אומר.... כן אני רוצה להגיע לרמה הזאת.... ואז במחשבה השלישית.... אתה מבין שאין סיכוי... ובה לך לשבור את הנייד ולהתפלל שתיוולד בתור כוכב מנגה יפני. לראות ולבכות , פוטושופ ברמות העל, אני חושב שזה מפחיד. אגב למי שמקשיב לרקע, גם ליפנים יש שירי מיימון

Nienna17

New member
חחח כן

אבל זה מה שנקרא איור. איור זה לא ריטוש דבר ראשון, ולפני שאני ארצה לשבור לעצמי את היד אני צריכה לדעת קודם כל לצייר בשביל שבאמת יהיה לי אכפת מהעובדה שאני לא יכולה לעשות כזה דבר
. ויש להם גם לוח גרפי, ככה שמיומנות הציור שלהם באה לידי ביטוי כאן מאוד בבירור, ואני לא חושבת שזה כל כך קשה אם לומדים את זה. אותם ציור וצביעה זה מעניין ואותנו מעניין תיקון פגמים והצרת היקפים

ellyd

New member
וואוו! באמת לראות ולבכות

זה בכלל מדהים אותי אנשים שמציירים בצבע, אני תמיד מציירת (על דף) בשחור לבן וכל פעם שאני מנסה לצבוע זה נראה זוועה. וכשהגאונים האלה עושים את זה- זה נראה כל כך פשוט!!! מדהים מדהים מדהים. יש שם עוד סרטוני דומים כדאי לראות עוד כמה.

ב י ש ו ף

New member
כישרונים בציור הם רוסים/יפנים בעולם המודרני

אני חושב שנכון פה בעצם מתעסקים בתחום של הפיכת ציור לאנושי, זה לא בהכרח הריטוש של הפורום וספק אם יש אומן אחד כזה בארץ, אבל אני משוכנע שמי שיודע לעבוד על ציור כזה, סביר להניח שהוא גם מין הסתם יודע לרטש. בסדר בהתחלה חשבתי אני יכול לקלוט מהלך או שניים, זה סתם ביאס אותי ת'אמת שימת הלב שלה לפרטים והדיוק....באמת שימוש בתוכנה לרמות אומנות .... אם אני מסתכל בקרוב בטוח שיש לי מה ללמוד עוד מחברי הפורום אני אהבתי את העבודה של מוג מוג.. שיהיה לכולם אחלה ערב

Nienna17

New member
למורג יש כמה וכמה עבודות ../images/Emo3.gif

איזו עבודה בדיוק אהבת?

ב י ש ו ף

New member
מהתחרות האחרונה

מהתחרות האחרונה, ביצע אותה יפה מאוד....... גם וולקם נתן למטה ריטוש מהסרטים. (ובאתר שלך יש גם עבודות מושקעות ויפות)

ב י ש ו ף

New member
סבבה... לא זכרתי שהם השתמשו בלשון נקבה

לפחות לגבי ההודעות שקראתי, ומוג מוג, זה כינוי של מישהו שראה הרבה נילס הולגרסון.... חחחחחחח היא מוכשרת בכל מקרה איך שלא יקראו לה.........

xboyx1

New member
לא נכון

זה אומנים שלימדו אותם להשתמש בפוטושופ אם אתה מסיים איזה קורס לציור פנים לדעתי אתה תוכל לעשות את זה כמו כל האלה שיושבים ברחוב ויכולים לצייר אותך תמורת 20 שקל לדעתי אם אתה מלמד אותם פוטושופ גם יוכלו לעשות את זה

למעלה