משהו שיעשה לכם את היום...

משהו שיעשה לכם את היום...

תייר אמריקאי מסייר בתל אביב, כשלפתע הוא מרגיש צורך עז להשתין.. מחפש, מחפש - ולא מוצא שירותים. בלית ברירה, נכנס האמריקאי לסמטה, נעמד בפינה נסתרת ליד חומה גבוהה ומתחיל לפתוח את הרוכסן. בטרם החל להשתין, מרגיש התייר טפיחה קלה על כתפו . הוא מסתובב, ולפניו עומד שוטר ישראלי מדוגם סלח לי, אדוני - אומר השוטר - אסור להשתין במקום ציבורי . האמריקאי מתנצל , אומר שאין לו ברירה - לא יכול להתאפק, ולא מוצא שירותים. אעזור לך - אומר השוטר - בוא אחרי. הוא מוביל את התייר לשער קטן בחומה, ומראה לו את הדרך פנימה . התייר נכנס , ועיניו נעתקות מחוריהן: הוא עומד בגן מקסים ומטופח, מלא מדשאות , פרחים, שיחים ועצים. פה ושם ניצבים פסלים ובריכות נוי , ובעומק הגן - עומד בנין מפואר. השוטר מצביע על אחד העצים ואומר לתייר: אין בעיה, אתה יכול להשתין כאן . התייר משתין, נושם לרווחה ושואל את השוטר : תגיד, זה מה שאתם קוראים לו " האדיבות הישראלית "? לא - עונה השוטר - אנו קוראים לזה השגרירות הטורקית

ds213

New member
../images/Emo230.gifהיי המקורי אין ספק you are the one ,זפי

כשרוני המקורי ,נכון??

וזה מה עושה לך את היום?

יה חתיכת תת רמה תתביש לך. אני גם לא מתפלא שקיבלת סמיילי מהצארלי צאפלין שתחתי.

סאלאמאת!!

תבדוק היטב אם אינך זקוק לאיזה טיפול.מהפעילות שלך בפורום מאד נראה לי שאתה מפספס משהו...

אחרי ששיחררת נפיחה ומעריציך צחקו

אתה משדרג עצמך לדרגת יועץ רפואי ? נדמה לי שטעית בכתובת כי אני לא שייך למכנה המשותף הנמוך שלך ושל כמותך . לכל היותר הייתי מדרג אותך ברמה של קורא בקפה ונראה לי שאשת ההוראה מהדרום המצחקקת מכל אימרה אווילית תהיה הקליינטית הראשונה שלך. רק אל תשכח לתת לה הנחת מקורב. אגב אני מניח שמעולם לא היית באיזה שהיא פעילות כלכלית או צבאית עם תורכיה אלא לכל היותר טריבונאי הניזון מרפש שאחרת הבדיחה האווילית שלך לא היתה נכתבת.

pmsn3

New member
סאלמת עלינו

עושה רושם שאתם מפספסים את העיקר!!!!!!! מה לעשות ? חוץ מהפעילות המוברכת של יונה טאוב הכל קישקושים גמורים {וזאת לא רק דעתי} סאלמת מזכיר לנו את מטרת הפורום. לכן כל הכבוד דבריו חשובים מאוד חבקו אותו האיש יכול רק לתרום למטרה. לאף אחד אין מונפול על הפורום תפנימו רבותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my 7

New member
סלאמאת

חיים קשים יש לך אה. מירמור כזה הוא תוצאה של חיים קשים. מיסכן

pmsn3

New member
חולה פסואריאזיס

איזה זכות יש לך חוצפה שכזאת אתה פסיכאטר? זה אתר פתוח לכולם כל עוד דברים נכתבים ברמה תרבותית אז זאת זכות לכתוב ואני שמח ברמות כי איש זה סאלמת עלינו.... נכנס לאתר כל מילה וכל משפט תענוג לרמה האינטלקטואלית למי שיש כמובן !!!!!!!!!!!!! יום טוב קצת סבלנות ותרבות לא תזיק בכלל

פשששש אני אוהב קומיקאים

אבל אתה עדין בשלב של מוקיון., כנראה שהחשיפה לשמש מזיקה לך או שזו האנטנה הסלולרית מעל קראון פלאזה שמטגנת לך את המוח.

ds213

New member
../images/Emo230.gifמקורי"יצאתי עם " היה מדהים שלחתי אל כולם

במייל ...כ"כ חשוב שידעו הורים ,זה לא מובן מאליו כ"כ חשובה תשומת הלב שאנו מעניקים להם .(אף אחד לא חי לנצח).

KaZaA

New member
תשובה....

יהודי אוסטרלי מגיע לגיל שיבה ומחליטים להכניס אותו לבית אבות. אחרי כמה חודשים באה המשפחה לבקר אותו ולהתעניין במצבו ובאיכות השירות בבית האבות. המצב מצוין - כולם אדיבים מאוד - יש כאן אחד שהיה מורה - וכבר עשרים שנה לא מלמד ועדיין קוראים לו פה הפרופסור. ושני שהיה רופא - וכבר עשרים שנה לא מתעסק במקצוע - וקוראים לו הרופא. ואני שאני כבר אימפוטנט עשרים שנה - כולם קוראים לי : THE FUCKING JEW!

ds213

New member
../images/Emo230.gifשלום ל...kaZaA ברוך שובך לא להעלםםםם

נחמד לראות שאתה איתנוווו.

למעלה