משהו שכדאי לדעת..

• פותח הנושא mz70
  • פורסם בתאריך

mz70

New member
משהו שכדאי לדעת..

מצאתי כתבה שבטח תענין כמה מהאמאות בפורום. טוב לדעת שאת לא לבד, והתופעה מוכרת.

רותי ע

New member
../images/Emo26.gif כתבה זאת ועוד כתבות מעניינות

מופיעות בקישורים.

יופי של כתבה

נחמד לשמוע גם את הצד השני של הדברים ולהתייחס לדברים מאחורי הסורגים...... למרות שאחד הדברים שעוזר לחזור "לחיים" זה הספורט - מומלץ בחום! לנו זה תמיד עזר......

דיאנה1

New member
תודה על הלינק, למרות שיש לי

כמה הסתייגויות שכתבתי בפורום הנקה...

כתבה מאוד מעניינת, אבל...

הכתבה מעניינת וחשובה מאוד, בעיקר למי שיש לה הרגשה שרק לה זה קרה והרגשה של "בטח אני לא נורמלית..." אז למה אתן לא מדברות עם מישהי?????? עם חברה/אחות/ דודה שילדה כבר?????? שתי אחיות שלי ילדו בספטמבר האחרון, האחת - ילדה בת ראשונה השניה - לידה שניה, נולדו תאומות! משתיהן קיבלתי טלפונים מהוססים על תופעות שעוברות עליהן טלפון שהתחיל מהוסס והפך לשטף של בכי של הזדהות והקלה וכל כך שמחתי שהייתי שם בשבילן, בשביל לומר להן שהכל בסדר וזו הרגשה נורמלית וטבעית, בשביל לבכות איתן ביחד ולהרגע אח"כ דיברנו על יחסי מין, עייפות, ריחות, טיפול בבית, בבעל, שמחת חיים... אמא שלנו היא לא הכתובת לשיחות כאלו, עניין של אופי.. אבל דברו עם מישהי... בחייאת...

zimes

New member
אשרי האחיות שלך, שיכולות לדבר אתך

לי אין מישהי בטווח המידי לחלוק אתה דברים כאלה. אם לא הייתי מתברכת בבעל מבין, אני לא יודעת איך היתי עוברת את הזמן בו כאב לי אך לפחות 3-4 פעמים רופאים ניהלו אתנו את שיחת אמצעי המניעה, מיוזמתם. מה שאני אומרת - תדברו! תדברו עם אחיותיכן הצעירות! שלפחות להן תהיה כתובת.

למעלה