משהו שכתבנו לרן

משהו שכתבנו לרן ../images/Emo9.gif

מיתר פנתה אליי בבקשה שאנסה לכתוב לה מכתב לרן שייצג את הפורום.. מאחר והיא ועוד כמה בנות הולכות להופעה שלו והן רצו לתת לו משהו מהפורום. גל חיברה מכתב ולקחתי רעיונות וכמה ציטוטים מהמכתב שלה. רצינו את חוות דעתכם לגבי המכתב: רן יקירנו מתחילת דרכך אנו עוקבות אחר צעדיך, ראינו אותך מתבגר מול המצלמה, החל מהפרסומת בה הופעת במערומייך, ועד לשירים המדהימים שאתה ועיליי מוציאים כיום. עברת כברת דרך ארוכה ולא פשוטה בשביל להגיע למקום שאתה נמצא בו, ואנחנו גאות לבשר לך שבכל צעד שתעשה, תמיד נהיה מאחורייך ונעמוד עם ראש מורם וזקוף ונהיה גאות לומר שאנחנו מעריצות שלך בכל ליבנו ומאודנו. אנחנו כל-כך שמחות לראות כי אתה מגשים את החלום שלך, דבר שלא כל בן אדם יכול או רוצה לעשות. חשוב לנו שתדע שגם אם לפעמים נוכחותנו לא מורגשת, אתה תמיד בלב שלנו, ותמיד תומכות בך ודואגות שתהיה תמיד מקום ראשון. רנוש, אתה בן אדם מקסים, הלוואי ולכל האנשים שאנו מכירות יהיה קמצוץ מהאור שאתה נותן לאחרים. הלוואי שלכולם תהיה את התמימות שיש בך, את האהבה העצומה שאתה נותן לזולת. אתה בן אדם מיוחד, בן אדם שלמרות המעמד שלו, לא נותן לזה להשפיע על מי שהוא באמת, וזאת תכונה שקשה להשיג. אנו מקוות שככל שהשנים יעברו, כך גם תרבה להגשים חלומותייך ותמשיך להאיר לאנשים את הדרך. "אל תהסס לטפס אל הענפים הגבוהים - שם נמצאים כל הפירות" אוהבות, מעריכות ומוקסמות בנות הפורום בתפוז אנשים.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gifוואו../images/Emo99.gif אני בטוחה שהוא ישמח :)

אבל אולי כדאי בסוף לכתוב גם את מס' הפורום,לא?

יוב101

New member
יש לי שאלה לכולם כי אני מעצבת../images/Emo9.gif

1. זה לא מפריע שזה מונסח בלשון נקבה נכון? אמרו לי שזה מעליב או משהו כזה... ועד כמה שידוע לי אין יותר מדי בנים בפורום, אנחנו בעיקר בנות.. 2. אני מוסיפה את מה שעיצבתי...תגידו מה דעתכם בבקשה

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gifוואו, זה מהמם!!../images/Emo99.gif

ואין סיבה שזה יפריע שזה כתוב בלשון נקבה כי עד כמה שאני זוכרת אין בנים בפורום.. [נכון?
]

יוב101

New member
תודה../images/Emo9.gif

ונראה לי יש איזה שני בנים או משהו כזה שנכנסים פעם בשנה

זמר מקסים רן וחתיך וחמוד

זמר מעולה אני אוהבת את הקול שלך רן אני חולמת עליך בלילות אתה נשמה שלי שיהיה לך בהצחלה בכל מעשה ידיך מאחלת מעריצה אלמונית

תרגעו אם המכתב הוא לא כזה...אל תהיו תמימות!!!

המכתב יפה ומושקע אך מהקשר לרן??... אני מבין שאתם דלוקות עליו..שאתם כל כך מעלות אותו...מה אתם ילדות קטנות? או תמימות?... זה רק בגלל שהוא יפה..... אם הוא היה מכוער.......הייתם אומרות משהו??? מן הסתם הוא גם לא היה מגיע לאן שמגיע בלי היופי והסקסיות... הכל עיניין של יופי..בקיצער כל סלב מנסה להראות עדין וטוב לב......אל תהיו תמימותתתתתתת הוא בן אדם טוב נכון...אבל לא להפריזזזזזזזז צריך לדעת להחמיא לאנשים שעושים הרבה יותר במדינה לדברים מועילים יותררררר תחשבו על זה יום טובבבבבבבבבבבבב

אם כבר אז תקון קטן

לא מערומייך אלא מערומיך,לא מאחורייך אלא מאוריך ולא חלומותייך אלא חלומותיך..והרי הוא גבר שבגברים,לא?

על רן

אני ממש אבל ממש לא מבין וגם לא נראה לי שאני אבין מתי שהוא מה בכלל ההתלהבות מרן?!הוא לא משחק בצורה יוצאת דופן,זה שהוא דוגמן יש עוד על מה להבין כי באמת יש לו פוזות מהממות,וגם זה שהוא נהיה זמר לדעתי יש לו קול כובש...רק שבסופו של דבר לרן יש עוד כברת דרך ארוכה בשביל להיות באמת מגה סלב...

Hinamori

New member
XDDDD *מתה*

אפשר לחשוב שאת החברה הכי טובה שלו שאת אומרת את כל זה XD

למעלה