משהו שכתבתי הרגע

משהו שכתבתי הרגע

כוכב בהיר נופל משמיים נוחת עמוק בתוך ליבך הביעי משאלה שלחי אל המיים עוד רגע וילך מקרבך זכרונך ייחרט באדמתך ייקבר בפתח ביתך עוברים ושבים יעמדו בדממה שלולית קטנה תישא את הכמיהה יצנח אל עולמך מלמעלה יעבור בשמלה לבנה ישלח אור יפיץ קרינה תינתן תשובה לכל שאלה משאלות שנשארו בלבבות ינעלו ויעלו בהקרבות כוכב אחד ישא למעלה חרש יקרא בשבילך תפילה. (c) דעות, ביקורות, הערות ושאר ירקות- מוזמנים.

ואיך אפשר בלי איזו עריכה קטנה

כוכב בהיר נופל משמיים נוחת עמוק בתוך ליבך הביעי משאלה שלחי אל המיים עוד רגע וילך מקרבך יצנח אל עולמך מלמעלה יעבור בשמלה לבנה ישלח אור יפיץ קרינה תינתן תשובה לכל שאלה זכרונך ייחרט באדמתך ייקבר בפתח ביתך עוברים ושבים יעמדו בדממה שלולית קטנה תישא את הכמיהה ככה יותר טוב. לא? משאלות שנשארו בלבבות ינעלו ויעלו בהקרבות כוכב אחד ישא למעלה חרש יקרא בשבילך תפילה.

אוף נו, נדחפה לי שורה ככה לאמצע.

כוכב בהיר נופל משמיים נוחת עמוק בתוך ליבך הביעי משאלה שלחי אל המיים עוד רגע וילך מקרבך יצנח אל עולמך מלמעלה יעבור בשמלה לבנה ישלח אור יפיץ קרינה תינתן תשובה לכל שאלה זכרונך ייחרט באדמתך ייקבר בפתח ביתך עוברים ושבים יעמדו בדממה שלולית קטנה תישא את הכמיהה משאלות שנשארו בלבבות ינעלו ויעלו בלהבות. כוכב אחד ישא למעלה חרש יקרא בשבילך תפילה. ככה אמור להיות יותר טוב, לא כמו מקודם. סליחה על ההצפונת.

מממ... מעניין

השיר עצמו יפה!.. לפי מה שאני הבנתי מניתוח קצרצר חח זה שמדובר על שיר שנותן תקווה, כמו הכוכב שנפל ונתן תקווה לדמות לכך שיזכרו אותה/ישימו לב אליה..והיא צריכה מהר לנצל את ההזדמנות הזאת "הביעי משאלה שלחי אל המיים עוד רגע וילך מקרבך".. מממ. אני צודק? אם לא אז זה יהיה סבבה אם צוכלי לשתף ברעיון של השיר,אולי גם להביא איזה ניתוחון קטן

יש משהו בזה

ומצד שני- זה שיר שלוקח את התקווה, כשהאנשים עומדים ומסתכלים... ככה שזה די סותר את עצמו, השיר הזה.

למעלה