משהו שכתבתי לפני כשנה...

משהו שכתבתי לפני כשנה...

והחלטתי לחשוף בעקבות המכתב לאמא שתועה ומיוסרת כתבה.[מתוך קבלת פנים במחלקת מיון גן עדן/ גיהינום] נעים להכיר , מיכל. הבחורה הדפוקה ביותר שקמה בשנים האחרונות לעם היהודי. אין לה אלוהים , היא עושה מה שבא לה והורסת את כל סביבתה, כולל את עצמה. מיחאו כפיים ! קבלו אותה! מיכל, מה יש לך להגיד להגנתך? אני מצטערת מצטערת מצטערת! כל חיי היו טעות אחת גדולה. שיקרתי , הייתי אטומה לסביבתי , חטאתי , חשבתי מחשבות אסורות ועשיתי את הגיהינום לכל הקרובים לי. ברור לי שאין כפרה על הדברים הללו. עשו איתי מה שתמצאו לנכון. הרגתי את עצמי. מגיע לי גיהינום רק על העניין הזה. אבל אני רק רוצה לספר את הנסיבות! אני לא יודעת ממתי זה התחיל ולמה , אבל כבר שנים אני בתהליך התאבדות מתמשך. אם תביטו בארכיון תוכלו לראות שזעקתי אלפי פעמים לאלוהים שיהרוג אותי כבר. בכל פעם שהתרוממתי (או ניסיתי להתרומם) , נפלתי ברעש חבטה איום. משהו היה רקוב בכל הממלכה הזו. אף פעם לא היה לי ביטחון עצמי. פעם זה בלט יותר כלפי חוץ, עם השנים למדתי להסתיר את זה טוב טוב. גם את הריקבון הגדול ביותר , אפשר לכסות באריזה פוטוגנית , מסתבר. כמה זמן זה נמשך? אולי שנתיים לא הייתה לי נשמה. הביטחון העצמי והמצפון שלי יצאו לחופשה ארוכה. עד למותי , למעשה. שכחתי מכל האידיאולוגיות שלי ונהגתי בצורה מרושעת למדי לסביבתי. לא שרציתי , אבל הכבדות מנעה ממני לעשות הרבה מאד דברים. לא עזרתי בשום דבר, נמנעתי מללכת למפגשים חברתיים ורק ישבתי וריחמתי על עצמי. "שמישהו יעזור לי!" זעקתי. ואף אחד לא הקשיב. הגעתי למסקנה שעדיף לשמור הכל בפנים. עדיף שאף אחד לא ידע מה קורה איתי. בושה גדולה לאיזה מצב התדרדרתי... לא היה לי שום דבר נגד אף אחד , רק נגד עצמי. חבל לי שבגלל שהענשתי את עצמי , יש עכשיו הרבה אנשים סובלים. בטח לכולם יש עכשיו נקיפות מצפון של "ידענו ולא עשינו כלום". והאמת היא שזו בכלל לא אשמתם. בחורה דכאונית רוצה עזרה. היא לא מספרת לאף אחד על כך , ובכ"ז רוצה שיגישו לה סיוע. מה לעשות , אין להם טלפתיות מיוחדות. הם חשבו שהיא סתם מטורללת קצת. וכך יצא שאף אחד לא ראה את הסימנים הרבים בדרך. אסור להתאבד. אתם חושבים שלא ידעתי את זה? ידעתי , וזה לא מנע ממני לנסות שוב ושוב. עד שהצלחתי. וכך , ביום סתמי של חורף , קיפחתי את חיי. הסתיים הדיון. השופט יחליט את החלטתו בעוד שעה קלה. והוא חזר מהר יחסית ופסק : "היא אשמה. אין על מה להתדיין בכלל. לגיהינום! מייד! " והאמת , עדיף לה להיות בתוך הזפת הרותחת הזו , מאשר לחזור החזרה לחייה.

אין לי מושג למה זה קשור...

וזה גם לא פורום תמיכה יוצרת... אז אלי, אם נראה לך לא במקום-תמחוק...

אחותי, זה יפה ומרגש

למה לא התאבדת ? אני שואל ברצינות.. כנראה בגלל שעוד לא הגעת לשאול תחתיות. קשה לי לאחד בין שתי הדמויות, זו שבסיפור וזו שראיתי היום חמישי בערב. אבל אני יודע שמה שמתרחש עמוק עמוק בלב אי אפשר לראות על הפנים. אולי אני אשמע פטתי, אבל אנחנו פה בשביל זה, בשביל להקל עלינו את החיים ובשביל החברים. לא ניתן לעשות ללכת לאיבוד בתוך כל הברדק של החיים. באהבה

spinoza

New member
היא לא אשמה, היא זכאית !!

קודם כל טוב שזה היה בדמיון ולא התממש, ושנית, זאת עוד אפיזודה למחזמר/סרט.

זו רק צורה

התאבדות היא לדעתי צורה להביע צער או יאוש עמוקים כאלו שלא רואים איך הם נפתרים בקרוב, ולא איזושהיא כוונה מעשית. >אתאיסט לא משתמש במילה התאבדות אף פעם<

מקסים

אני דווקא חושבת שזה מאוד מתאים לכאן, זה בדיוק מה שעומד מאחורי תמיכה - היכולת לשתף במחשבות הכי פרטיות. >לספל חמאה הייתה פעם ערכת התאבדות מאובזרת הייטב<

viridi

New member
Hyperverbalbuttercup

תמיכה - היכולת לשתף במחשבות הכי פרטיות איזה משפט!!!!!!!!!!! דיברתי הבוקר עם אבא שלך, מגיע לו לדעת, לפחות בגדול אל תדאגי, השארתי לך מספיק מרחב תמרון. >X-צלחת עדיין מרגיש מחוייב לשתף< >וגם מתחנף בעזרת סוגריים משולשים< X

וואלה? ../images/Emo32.gif

לא הבנתי את הכותרת. מערכת היחסים שלך עם אבא שלי לא ממש ענייני. תודה על השיתוף בכל מקרה. >ספל חמאה חשבה עליך כשנזכרה בערגה בערכת ההתאבדות<

למעלה