משהו שכתבתי מזמן מזמן לפני שנים...

משהו שכתבתי מזמן מזמן לפני שנים...

ילדה קטנה אותי פגשה בבוקר נהדר, ריח פירות ועלים ירוקים ואני צוחק ונראה מאושר. שאלה הילדה מדוע? השבתי לה סליחה? שאלה הילדה מדוע צוחק אתה? עניתי לה שמח שמח ומאושר אני ועל מה ולמה תשאלי אותי? הילדה הקטנה השיבה: הצחוק בא מבפנים ואצלך הוא רק חיוך על הפנים. אחר שאלה רוצה לטייל עימי?! ולקחה אותי אל ארץ החיות וסיפרה: `` זהו הצב איטי הוא מאוד ותמיד מאחר לכל הפגישות. זוהי האיילה מהירה היא, בקלילות מגיעה לכל מקום בו רוצה. ופה מימין נח לו האריה מתרפק על לביאה אחרי הסעודה. ילדה קטנה מכיר אני את כל החיות. הייתי רוצה להיות במקום בו קורים ניסים ונפלאות. הילדה הקטנה הרימה גבה ושאלה בפליאה: ניסים ונפלאות רוצה אתה? הלוא אתה שמח ומאושר חסר כל דאגות, ומדוע לא מעניינות אותך חיות? ילדה קטנה רוצה אני לסוע לארץ רחוקה לפגוש מלכה. ולו תראה רק נסיכה האם זה לא יספק אותך? ילדה קטנה איני מבין מדוע תתפלאי? רוצה אני לראות דברים שאינם כה רגילים. הילדה כלל לא השיבה לשאלתי, הסבירה על החיות כי הן עושות כל אשר רוצות לפעמים כשהן מפוחדות הן מגיבות. לכל חיה תגובה שונה אבל כולן לא מתביישות ובעצם מודות כי הן עצובות ופוחדות. ילדה חמודה איני מבין מדוע את כל הזמן מסבירה על חיות, אינך מתעניינת כלל בשאר העולמות? הילדה הסתכלה על השמיים ואמרה: רואה אתה את העננים? הם כלל לא נשלטים, זזים לכל כיוון ואינם חוששים. מבין אתה? ילדה קטנה איני מבין האם לא כל הילדים אוהבים סיפורים על פיות ומלאכים? הילדה התמהמה והשיבה: לכל ילד יש פיה ואפילו מלאך קטן. זה בפנים עמוק אבל אתה מחפש אותו רחוק. אינך מבין? לא מלכות ולא ניסים ונפלאות, כל שתרצה ואכן תעשה יוציא את המלאך שבך, ואז תהיה מאושר ושמח כפי שהצגת עצמך עוד בהתחלה. באיחולי סוף שבוע נעים לכם, מי יתן וכולנו נמצא את המלאך שבתוכנו...

irisshay

New member
B-)

כולי תקווה שכבר מצאת את מלכתך, מלכה או נסיכה, הכל עניין של השקפה. יפה ונכון.

למעלה