משהו שכתבתי

משהו שכתבתי../images/Emo168.gif

כתבתי את זה לפני כמה ימים ואני רוצה ביקורת בונה על זה תגיבו ~ לחכות חיכיתי למשהו שיגיע שיסדר את כל מה שפעם נראה גרוע שימחק את כל מה שפעם נראה דווקא נחמד לפחות לתקופה שבה אני לבד. כמה שחיכיתי הוא לא הגיע כמה שציפיתי הוא לא בא יושבת במרפסת מחכה למושיע שאולי יבוא יום אחד חיכיתי למישהו שיגיע שיסדר את כל מה שעכשיו כל כך גרוע שימחק את החלומות המטופשים שחלמתי לפחת לתקופה שבה התאהבתי. כמה שחיכיתי הוא לא הגיע כמה שציפיתי הוא לא בא יושבת במרפסת מחכה למושיע שאולי יבוא יום אחד חשבתי איך אסדר את כל מה שיראה גרוע שימחק את כל המחשבות על העתיד לפחות בתקופה שבה הכל גרוע אולי אפילו לתמיד.

inbal287

New member
היי../images/Emo9.gif

ממש אהבתי את השיר. הוא כתוב טוב, והחרוזים בו לא צורמים לעין
. אך יש דבר אחד שכן הפריע לי: "כמה שציפיתי הוא לא בא" [השורה השנייה בפזמון], היא פשוט מציקה לעין ולא משתלבת עם שאר הבית. הייתי מורידה אותה או משנה את אחת המילים שם. יש לשיר לחן?

imry100

New member
יש../images/Emo108.gif

היא סוף סוף קיבלה אומץ לפרסם שיר
זה עוד יהיה על

יפה מאוד! הוא ריגש אותי איפשהו..

האמת גם שהשיר היה הרבה יותר יפה לדעתי!אם המבנה של הבתים היה ככה: חיכיתי למשהו שיגיע שיסדר את כל מה שפעם נראה גרוע שימחק את כל מה שפעם נראה דווקא נחמד לפחות לתקופה שבה אני לבד. כמה שחיכיתי הוא לא הגיע כמה שציפיתי הוא לא בא יושבת במרפסת מחכה למושיע שאולי יבוא יום אחד חיכיתי למישהו שיגיע שיסדר את כל מה שעכשיו כל כך גרוע שימחק את החלומות המטופשים שחלמתי לפחת לתקופה שבה התאהבתי. חשבתי איך אסדר את כל מה שיראה גרוע שימחק את כל המחשבות על העתיד לפחות בתקופה שבה הכל גרוע אולי אפילו לתמיד. כמה שחיכיתי הוא לא הגיע כמה שציפיתי הוא לא בא יושבת במרפסת מחכה למושיע שאולי יבוא יום אחד " לא'דע זה נראה לי הרבה יותר יפה ככה...

למעלה