משהו שכתבתי..

• פותח הנושא meeee
  • פורסם בתאריך

meeee

New member
משהו שכתבתי..

ילדה קטנה שבי לא מבינה מה היא רוצה ילדה קטנה שבי פוגעת בי. גם נפשית וגם פיזית קורעת אותי לגזרים אין לי פנאי להקשיב והיא צריכה אותי. מה את רוצה ילדה קטנה שבי? ממה את פוחדת מתוקה? אני אתן לך את כל כולי אם רק תגידי לי מה את צריכה. את חלק בי- את אני חלק מתוכי! תני לי להגשים את הטוב שבך אל תפגעי בנו, בטח שלא במודע. ילדה קטנה בואי ונסלח.. אני מבקשת את הבנתך ועזרתך ביחד נשתקם לעוצמות שלי ושלך.. כי את חלק בי, את אני חלק מתוכי! תני לי להגשים את הטוב שבך.

מקסים

אני כל כך מזדהה עם הקונפליקט הפנימי הזה. לפעמים אנחנו עושים דברים שאנחנו יודעים שאין להם שום הסבר קוגנטיבי, ובכדי לצאת בסדר איך שהוא אנחנו מאשימים את הילד הרע שבתוכנו (נראה לי שיהודה אטלס המציא אותו). בכל מקרה התאור שהילדה מתצגברת עליך מאוד מאוד מרגש. אל תעזב/י את המקלדת. יש לך את זה.

ט י נ ה

New member
טיפ טיפ יש לי רעיון קטן שיכול לשלב

אולי בתוכנית הרדיו בעזרת השם טפו טפו הבאה עלינו לטובה תשלבי הקראת שירים על רקע מוסיקת עולם יפה .. ואז את יכולה לתת זרקוק של אור לטרסטים כל כך נוגעים כמו זה שהרגע קראתי ...

וואלה את חושבת כמוני

אמנם התכנית מתעכבת עקב עבודות שיש לי להגיש ועקב איש רע אבל מאוד סימפטי שלא מוכן ללמד אותי כרגע לערוך ג'ינגלים (והתכנית שלי עולה לאוויר כשהיא מוכנה ולא פחות מזה). אבל חשבתי במקום פינת הקאמבק לשלב אומנים חדשים ולתת להם במה ואפשר באמת להקריא שירים או סיפוריםך של אומנים מתחילים. תודה שאת חושבת עלי.

למעלה