משהו שכתבתי

משהו שכתבתי

מטייל, מחכה שהפרח ינבול, שדה של פרחים, גבעולים ירוקים, מים, מהשורש לגזור מחדש. פרח יפה, חייכת אליי כשהבטתי אבל מפל גדול הגיע, הלכת. בור עמוק וירוק, לחפור ולמצוא מציאות חדשות, קשה לי לחפור, הכלים שלי שבורים אני חושב. עצים מגיעים גבוה לשמים, אני כבר לא יכול לעוף כמו עץ, פעם היה אפשר לטפס על מים, כמה נעים היה ככה. עלה אחד נפל, כולם הסתכלו, ליפול ביחד איתו, מעץ ירוק לחום שביר ורעוע. המערבולת מביטה בי, היא לא מקבלת החלטה, המים פשוט פנו אליי. גם אם אני אפול ואברח היער ימשיך לנגן.

inbal287

New member
אוקיי, תגובה

בכללי, יש לשיר הזה רעיון מאוד טוב, אבל לדעתי הוא מתפספס איפשהו. נראה לי שבצורת כתיבה, אולי בעובדה שהשיר לא כזה מובן ומרגיש כאילו שהוא לא לוקח אותך לשום כיוון. אבל אולי זאת רק אני. בכל מקרה, לא הצלחתי להתחבר אליו, אבל בהחלט אהבתי את הרעיון שלו
.

אממ

אולי תסבירי לי מה הרעיון ה'מאוד טוב' שלו? כי אני לא יודע :) והשיר לא מובן כי הוא לא ברור וחד, לא רשום פה 'חרא לי' ולא רשום פה 'טוב לי'.. ולא רשום פה 'דיכאון' או 'שמחה'.. זה משהו שצריך לקחת ממה שהשיר מתאר.. אני בכל אופן כתבתי אותו די מזמן, אני כבר בקושי זוכר למה התכוונתי בחלק מהבתים..

inbal287

New member
זה לא רעיון, יותר כיוון,

כאילו, התכוונתי לדימויים שבו, שהם מעולם הטבע, וזה הרעיון שכ"כ יפה. אבל כמו שאמרתי, הוא מבולבל לי מדי כך שאני לא יכולה להתחבר אליו. אני מקבלת את זה שהוא אישי ולכן כנראה שלא אצליח להתחבר אליו, אלא אם תסביר לי על מה כתבת אותו [אבל אמרת שאתה לא זוכר].

ממ.אין לי כותרת

אני מסכים עם INBAL287! לגביי הקטע שהשיר לא ממש לוקח אותך לכיוון מסוים ויש תחושה שהוא לא אחיד, למרות שיכול להיות שזה תורם להרגשה הכללית של השיר!וזאת בעצם הכוונה שלך, ואתה פשוט תורם לשיר ע"י כך (אם כן...אז באמת שיחקת אותה) דרך אגב אהבתי את הבית הזה!.באמת יפה: "עצים מגיעים גבוה לשמים, אני כבר לא יכול לעוף כמו עץ, פעם היה אפשר לטפס על מים, כמה נעים היה ככה". רעיון מקורי!

תודה

אני מניח שהשיר לא לוקח אף אחד מכם לשום מקום רק בגלל שהוא נורא אישי, יש פה אוסף של רגשות בעצם, וכמו שרשמתי למעלה, חלק מהבתים בכלל לא מובנים לי כי כבר עבר המון זמן, אבל חלק מאוד מובנים לי ונרשמו על אירועים נורא ספציפיים ואישיים... אבל אני עדיין חושב שזה משהו שאפשר לקחת להמון כיוונים.. כי יש לי כמה אפשרויות כבר לבתים שאני לא מצליח להבין (בגלל ששכחתי כבר על מה הם נכתבו)

למעלה