משהו שלא הבנתי בעניין שלומי צידקי

משהו שלא הבנתי בעניין שלומי צידקי

אוקיי אז אתמול שוטטתי פה ועיינתי פה קצת בקשר לנושא שלו, וקראתי פה תגובות, מ2005, עוד לפני שקרה בכלל הסיפור איתו, שכולם ידעו על זה שהוא יוצא עם קטינות ושמעתי שהוא כונה הרבה 'פדופיל' עוד לפני כן. אז אם כל העולם ידע שהוא יוצא עם קטינות, למה לעזעזאל לא עצרו אותו עוד לפני כן? בלי קשר לכל הצילומים שהוא עשה, זה היה ידוע שהוא יוצא עם קטינות אז היו צריכים לעצור אותו על זה כך או כך. גם קראתי פה על המתופף הקודם [עודד שחר?!] שהעיפו אותו מהלהקה כי יצא עם קטינות [או בגלל סכסוך עם אביב, לא משנה] אז למה לא עצרו אותו על זה? לא עשו עם זה כלום אם כולם ידעו שהוא יוצא עם קטינות? ששניהם מתעסקים עם קטינות? אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. אבל חוץ מזה אני רוצה להגיד שאני יודעת שצידקי הוא אדם מדהים, וכל מי שמכיר אותו מהיכרות אישית יודע כמה הוא אדם מדהים וטוב לב שרק טעה והוא משלם על זה ביוקר. אני לא מצדיקה את המעשה שלו כמובן, הגיע לו להיענש והנה הוא נענש. אבל אני יודעת שהוא למד את הלקח.

bar4554

New member
באמת?

אני לא ידעתי שלומי צדיקי הוא הגיטריסט של אביב?

התעוט

New member
הוא היה הבאסיסט לא הגיטריסט...

``החתיך הזה,גיטרה בס,שלומי צידקי``(אביב גפן מציג את שלומי צידקי באור הירח,מבצר שוני 2002)

הבאסיסט לשעבר של אביב

ומי שהחליף אותו זה ספי אפרתי, הבן של השופט שטיפל במקרה של שלומי, ששמו הוא חנן אפרתי. פחפחפחפחפח

חבל ששלומי לא

הכיר לעצמו חברה לחיים בערך בגילו, והיה אוהב אותה מהנשמה ומהלב ככה היה נחסך כל העניין הזה ואולי פצע עמוק של שנים לכמה בנות שרק רצו לגעת בכוכבים כולם ידעו שהוא עושה את זה ? מעניין,,,אם אביב ידע ..? אני מניח שהוא היה מתערב,,, הפשע שנעשה נעשה והאיש צריך לרצות את עונשו ,,, אם שלומי אדם כזה מדהים אייך הוא היה יכול לעשות את זה לקטינות האמת זה די ,,,,מגעיל

מסכימה איתך

שחבל שלא מצא לעצמו אהבה אמיתית, חברה לחיים. אומנם אני מכירה אותו אישית, אבל אני לא יודעת כ"כ מה בדיוק קרה. אני רק יודעת שהתקשורת די ניפחה את העניין ועשתה אותו לאדם רשע. והוא באמת לא. ואם אתה גם היית מכיר אותו אישית, היית חושב בדיוק כמוני. ואני מסכימה שהבנות הן מסכנות ואי מסכימה שזה פשע ואני גם מסכימה שהוא היה צריך לקבל את העונש שלו. אבל מה גם שהוא צריך וזקוק והוא גם רוצה לקבל טיפול, וזה מה שהוא הולך לעשות. הוא ביקש סליחה, הוא יודע שהוא טעה, והוא באמת לא אדם מגעיל ורשע כמו שעושים ממנו. אני יכולה להבטיח ולהישבע שהוא לא כזה. ונחזור לעניין שעליו פתחתי את השיחה, אני בטוחה שאביב ידע. אם כל המעריצים ידעו וכל העולם ידע על זה אז מן הסתם שאביב גם יידע. הוא בטוח ידע, אין לי ספק בזה בכלל. אבל מה שמפליא אותי זה באמת, למה לא עשו עם זה משהו קודם לכן? כי היה ברור הרי שהוא יוצא עם קטינות כבר כמה שנים קודם לכן, למה לא חסכו את כל העניין הזה ואת כל העסק הזה ולא עצרו אותו כבר קודם? וזה מפליא אותי, כי גם שמעתי שעוד הרבה כוכבי רוק יוצאים עם קטינות, ואף אחד לא עושה שום דבר בנידון. כאילו... מה העניין? למה לזעעזאל?

מי שהרשיע את שלומי

זה לא אנחנו פה זה כניראה אחת המתלוננת שהרגישה מאוד רע עם זה ובתי המשפט שפועלים על פי החוק את כותבת מה העננין ומה לעזזל? זה לא אנחנו זו המציאות ועם זה נורמה בחברה שכוכבי רוק בני 30 מנצלים קטינות מינית בגלל שהן חולות עליהן הרי זה חמור מאוד וצריך להפסיק את התופעה הזאת מייד נורמה קלוקלת צריך להפסיק זה גועל נפגש שבני 30 שוכבים עם בנות 14, 15, את העניין הזה הם צריכות לעשות עם בני זוג בגיל העשרה כאקט תמים ולא בקורבן טרף של גבר בן 30 ,

אני מסכימה איתך בהחלט

כן, אם כמה שאני אוהבת ומעריכה את שלומי, אני בשום אופן לא אצדיק את המעשים שלו, אני מסכימה עם כל מילה שלך. התופעה הזאת, היא תופעה חולנית. תופעה שחייבים להפסיק. ואם כבר, שלומי הוא לא היחיד, היו צריכים לעצור עוד הרבה כוכבי רוק כמוהו על הדרך. אני בטוחה שיש עוד הרבה שעושים מה ששלומי עשה וצריך לעצור את זה. אבל אף אחד לא עושה כלום. מדינה מפגרת. כולם מפגרים.

אתה צודק, אבל...

כל העניין ברוקנרול...סקס סמים ורוקנרול, זה משהו שתמיד היה,תמיד. כל הנשים שנכנסו עם כוכבי הרוק הענקיים לאוטובוסים, היו שם קטנות. זה משהו של עשורים...אז אף אחד לא אמר כלום, הדברים היו הרבה יותר גדולים, הלהקות היו מדהימות בעוצמה שלהם וכך כמות הקהל שלהם.... אני מסכימה איתך שזה צריך להפסק... אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב.. זה כמו שתגיד להם להפסיק לעשן סמים....=/ למרות שגם ככה אין כבר כל כך כוכבי רוק, היום הכל בולשיט.

אני לא מבינה איך הוא גם בן אדם מדהים

וגם מנצל מינית בנות מתחת לגיל 18 בצורה חולנית? מדהים וסוטה ,זה פשוט משהו שקשה לשים באותו משפט.

אני אסביר לך...

יש אנשים מדהימים עם לב טוב, שפשוט החיים התאכזרו אליהם, והתוצאה של זה, זה פצע פתוח, שנראה בדיוק ככה..."פדופיל, מנצל מינית...ובלה בלה בלה". לכל בנאדם שיש תבעיה הזאת, זה נובע ממשהו, אני בטוחה שקרה לו משהו בילדות, במאה אחוז. דברים כאלה לא באים סתם. אני מכירה מספיק אנשים שלא טיפלו בעצמם שעוד היו קטנים יותר ועכשיו הם כאילו נשארו "דפוקים". אני מאמינה שהוא היה צריך טיפול שהוא עוד היה הרבה יותר צעיר, אבל פעם הדברים היו אחרת. שעצרו אותו אם את זוכרת הוא ישר אמר..."אני יודע שיש לי בעיה, אני צריך עזרה, תעזרו לי".. תחשבי שזה כמו בנאדם במצב נפשי ממש ממש גרוע, והוא לא מבקש עזרה, ופתאום עולים עליו, ושולחים אותו לטיפול, הוא מודה להם על זה. אז אני מאמינה שהוא באמת בנאדם בסדר, עם כמה פצעים פתוחים.

בדיוק ככה

הסברת את זה בצורה הכי טובה שאפשר להסביר את זה. צודקת, ככה זה. ואני יכולה להבטיח לכם שאם תראו ותכירו אותו אפילו בשיחה של 2 דקות, אפשר להבין כמה בנאדם מקסים הוא. ואני רצינית מאוד. רק חבל לי עליו, חבל... והוא באמת צריך עזרה, והוא מטפל בעצמו עכשיו לפי מה שאני יודעת. עוזרים לו. אני מקווה בשבילו שהכל יסתדר, מגיע לו חיים טובים יותר.

למעלה