משהו שלא ממש ברור

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
משהו שלא ממש ברור

מכל הסיפור הזה יש משהו אחד שלא ממש ברור לי - למה כל-כך חשוב לשחרר את גלעד שליט כשאהוד אולמרט ראש הממשלה? לא ממש הבנתי למה ביבי לא יוכל להחזיר. ברור שעדיף כמה שיותר מהר, אבל אם נניח שזה לא יצא לפועל בשבוע הקרוב (ואני ממש ממש מקוה שזה אכן יצא), אז למה ביב לא יוכל לעשות משא ומתן לשחרורו? תודה רבה! ושגלעד כבר יחזור!!!

כי ממשלתו תהיה ממשלת ימין צרה

ולא תהיה לו האפשרות להוציא אל הפועל עסקת חילופי שבויים גם אם מאוד ירצה. בוגי יעלון ידוע כמתנגד חזיתית ואיווט ליברמן גם כן נוטה להיות נגד. מה שלי אישית לא ברור זה למה את מתכנן הפיגוע בקפה הילל אי אפשר לשחרר אבל אל מתכנן הפיגוע בקפה מומנט כן. ראיתי חלק מהרשימה שישראל לא מסכימה וחלק מהרשימה שישראל כן (מה שפורסם), ממש לא ברור לי למה אלה כן ואלה לא. עוד נראה לי לחלוטין בלתי סביר שכל גורמי הבטחון משוכנעים שמדובר ב"נזק בטחוני כבד" אם נקבל את דרישות החמאס, מלבד שני גורמי בטחון זוטרים כאלה, מה הם מבינים מהחיים שלהם - שר הבטחון והרמטכ"ל... אני מאמינה שמדובר בכיפופי ידיים האחרונים, ושכל צד עכשיו רק משחק אותה קשוח בזמן שבפועל יש הסכמות בשביל שהצד השני לא יחזור בו ובשביל שלא יראה כנוע ורופס (לצערי זה נכון לגבינו כמו לגבי החמאס). אני לא מאמינה שמה שמפורסם מהווה מכשול אמיתי, זה פשוט אבסורדי מדי בשביל להיות נכון. אפילו בשביל אולמרט.

ny22

New member
מנהל
נועה תודה!

ואני בהחלט מקווה שמה שכתבת נכון...

'כל מילה זהב'. השאלה: האם ביבי ירצה ויוכל ?

שגלעד יחזור ! עם אולמרט או בלעדיו, עם נתניהו או בלעדיו ! עם ברק כשר-בטחון או בוגי יעלון כשר-בטחון ! עם ליברמן כשר-חוץ וחבר 'קבינט' או בלעדיו ! העיקר שגלעד שיחזור. השאלה היא: כמה שרי-הממשלה החדשה וראשה ירצו. כמה זה יהיה חשוב להם. לא ברור. ועוד משהו: זוכרים את דבריו של אולמרט לתלמידים שבררו בכנסת לפני כשנתיים - "לא נורא עם ישאר עוד קצת בשבי..." עוד "קצת" אולמרט ? עכשיו תורו של נתניהו להגיד "לא נורא שישאר עוד קצת בשבי, עד שאפתור את בעיות הכלכלה וההתיישבות ביהודה ובשומרון, ואפגש עם שועי-עולם, ואקבל את פניהם בבית שברחוב בלפור... בקיצור: עולם כמנהגו ינהג, וגלעד כמו רון ארד ישאר "עוד קצת" בשבי.

דרור 2909

New member
הביבי הוא לקקן של השמאל והתיקשורת,לכן,להערכתי

הוא "ישלם" יותר מאולמרט ויביא את גלעד.תרשום לפניך.

למעלה