משהו שלדעתי יעזור לגלעד ציבור יקר אנא מכם שכל

משהו שלדעתי יעזור לגלעד ציבור יקר אנא מכם שכל

אחד יקח על עצמו בלי נדר לקרוא פרק תהילים אחד ולבקש בסוף שהוא רוצה שגלעד יחזור הביתה בריא ושלם תהיו בריאים מי יתן וכוח התהילים יחזיר את גלעד שליט

שיבא2

New member
תהילים ומשעברך בבית כנסת

אפשר גם לתת כסף לבית כנסת ושהדתיים יתפללו לגלעד בן אביבה כשבעלי היה בצבא, עשיתי לו משעברך, ואלוהים שמר עליו. תמיד שרע לי וקשה לי אני עושה משעברך אצל דוד שלי. הוא חרדי

לא צריך לשלם לאחרים..

כל אחד יכול לקחת ספר תהילים ולהתפלל בשביל גלעד מכל הלב הרי כולנו יהודים.

שיבא2

New member
נכון אבל

כדי לקבל תפילות של מומחי התפילות והחרדים הכי סופר- צריך לשלם להם. מה לעשות? יש להם להחזיק בית כנסת, גבאי, חצר זה עולה כסף. לכן צריך לתת להם קצת כסף, ואז הם מתפללים כמו שאני אומרת להם. יש לי ניסיון איתם. סך הכל גם החרדים הם בני אדם ובני אדם אוהבים כסף, והרבה כסף. ככה אלוהים ברא אותנו.

קמנצינד

New member
איך זה הולך ?

אם אני רואה חרדי ברחוב, אז לתת לו כסף, ולבקש ממנו שיתפלל בשביל גלעד שליט ? כמה לתת לו ? כמה שבא לי, או כמה שהוא רוצה ? ואם כמה שבא לי, אז זה אומר שככל שאתן לו יותר, אז התפילה שלו תהיה שווה יותר ? ואם צריך לתת כסף לגבאי, אז איך אני מוצא גבאי ?

y a u l a

New member
קמנצינד..

שמע ידידי היקר אם תשלם לי דמי תיווך נאים יש לי גבאי בזול ! בשביל זה יש חברים..

קמנצינד

New member
יופי...

אבל 'גבאי בזול' לא יעזור לי, אם אצטרך לשלם לך 'דמי תיווך נאים', נכון ? ועל זה נאמר : עם חברים כאלו, מי צריך אויבים ?

הניסיון הכי טוב שיש לי זה עם הקבה

בשביל תפילה לא צריך לממן אף אחד פשוט תשבו עם עצמכם ותפתחו את הלב לבורא עולם.

Shira Esther

New member
אוי, סליחה, זה לא נכון.

אנשים צדיקים באמת לא מבקשים כסף על תפילות, במיוחד לא לעניינים קריטיים כאלה. כמובן שלתרום להם זה יפה וראוי, אבל אין שום דרישה כזאת, ומי שמבקש כסף עבור תפילות למען גלעד שליט, איני רוצה לכתוב מה אני חושבת עליו.

שיבא2

New member
עם כל הצער שבדבר

נראה לי שאני יורדת מהענין של גלעד שליט הפוסטר שלו ישאר קבוע על מרפסתי עד שהוא יחזור בעזרת השם בריא ושלם. אבל שאבא שלו ינהל את המאבק איך שבראש שלו. אין לי כוח לזה בכבוד שיבא. אני אשא תפילה לבורא עולם אליו, יום יום. בזה מלאכתי תמה, וחבל כי יש לי הרבה מה לתרום לו. אבל שטויות בכל מקרה לא עשיתי את זה לפרסום ובחיים לא הייתי מפרסמת עצמי בעניינו של שליט. אז שנועם יפעל כפי שבא לו ומקווה שהצדק עימו

למעלה