משהו שלמדתי על עצמי

בדדי

New member
משהו שלמדתי על עצמי

שמתי לב שאחד הדברים שמביאים אותי להרגיש רע ולרצות לפגוע בעצמי זה תגובות של אנשים ששופטים אותי בלי להכיר בלי להתעמק בלי לשאול ולהתעניין, האם לכאוב אהבה נכזבת, לבכות ולרצות להתאבד זה בסדר ובריא, ולכאוב כאב של עבר קשה וזכרונות שרודפים זו מחלה ובחירה ברע? נמאס לי להרגיש רע עם העובדה שקשה לי נמאס לי להרגיש שזה לא בסדר והכי נמאס לי שאני נותנת לזה כזה משקל... ולך שאמרת לי את זה אתמול דרך השאלות המגעילות שלך והרמיזות שאני סובלת ממשהו, תדע שהייתי ממש קרובה בגללך לנקודת שבירה..... אם רק אנשים היו יודעים את כוחן של המילים...... ואני אם רק הייתי כבר יודעת לחזק את עצמי...היה הרבה יותר טוב ורוצה כל כך רוצה, ואולי מחפשרת תירוצים אבל בנתיים נקייה....

zoro3

New member
היי בדדי

מנסיוני תמיד יהיה מישהו שניפגע ממנו אין אף אדם שלא חווה אהבה נכזבת לרצות לבכות זה בסדר להתאבד ??? למה שנעשה מעשה כזה חשוב לנו לאהוב את עצמנו גם ברגעים הקשים שיש לנו גם אם הכל נראה כמו סוף העולם נעשה בדיוק ההיפך ונשמח אפילו בכוח ונחייך אפילו בכוח .כי עם האוכל בא התאבון וחיוך קטן יגרון לחיוך גדול. חשוב שלא נהייה לבד ונעסיק את עצמנו בדברים אחרים על מנת שהמחשבות הרעות לא ישתלטו עלינו החיים יפים גם אם לפעמים הם לא נראים כך צריך תמיד להאמין שהמחר יביא איתו שמש חדשה לחיים שלנו

ה מוזה

New member
בד"כ לא מגיבה כאן ...

הפעם רוצה להגיב לך כאן את יודעת לפעמים אני קוראת כתבה או שאני רואה תגובה בנוסח "2 אחוז מהאוכלוסיה הם ..(מתחת לקו העוני ,מאוכזבי אהבה,נבדגים ,מכורים ,רבו עם אמא - מחקי את המיותר ) ואז אני חושבת לעצמי ..כמה מגוחך לדבר באחוזים כי עבור אותו אחד שבסטטיסטיקה זה לא 2 % זה מלוא 100 האחוזים עבורו באותה התקופה הקושי נדמה עצום ביותר שקיים נערה שליבה נשבר עבורה הכאב מוחשי הדמעות הן 100 אחוז אכזבה עבור ילדה עם ניסיון אובדני זה מאה אחוז של תהום שחורה .. וגם עבורך יקרה , זה מאה אחוז של התמודדות קשה ונדמה לי שכבר עברנו את הדיון על כוחן של מילים .. למדי מהגשרים שעברת בהם , וקחי איתך רק מילים בונות וכאלו שבאות מהלב אל תכניסי ללב מילים שאינן יצאו מלב אחר ..שפיטה של אדם בשעה קשה היא לא מחווה של הלב , ובסלנג אומרים "תעבירי תחנה בסקאלה " כדי שתשמעי את המוזיקה של הלב ותני למילים ששופטות לעוף הרחק עם הרוח אל תתני להן לשבור אותך או לדחוף אותך לתהום וזה נכתב ממי שחוותה מילים וכוחן יודעת עד כמה יכולות לפגוע

בדדי

New member
מתרגשת

לקרוא תגובה שלך כאן למרות שיודעת שאת כאן תמיד במיוחד בלב שלי... מנסה ללמוד לקחת רק מילים שבונות אבל לפעמים הלב חוזר לאותם מקומות שהוא מכיר והוא מכיר מילים משפילות, פוגעות ושופטות.... אני לומדת,לאט להכניס מילים בונות שבאות מהלב זה כל כך מוזר שבמקום שזה יהיה קל זה קשה כל כך... במשך השנים מילים בונות עוררו חשד מה פתאום אומרים לי שאני חכמה, טובה, חזקה מי אני? אני הרי כל חיי טיפשה , מגעילה, מישהו שאף אחד לא ירצה להיות בסביבתה אז כן, מוזה יקרה בזכותך ובזכות עוד אנשים מקסימים פה לומדת להרים את הראש ולשמור על עצמי לקבל שזאת לא אני באמת אלא תקופה שכזאת... תודה על כך שחרגת מהרגלך וכרגיל נתת לי אוויר לנשימה..

תודה לך ה מוזה ../images/Emo24.gif

על מה שאת... מיוחדת כל כך, ותודה שבאת אלינו לבקר. יש המון מקום אצלנו, בואי תמיד. לא צריך להתקשר קודם, אנחנו תמיד בבית

למעלה