משהו שמאוד מבלבל אותי

• פותח הנושא NNT1
  • פורסם בתאריך

NNT1

New member
משהו שמאוד מבלבל אותי

יש שתי אמונות: אחת האומרת שצריך לבקש מידי יום מהיקום את הבקשה, לדמיין כל יום עד שהיא מתגשמת. מצד שני רבים אומרים שצריך "לשחרר", כלומר לבקש פעם אחת, לשכוח מהעניין ולתת לזה לקרות. ג'ון אסראף ענה בראיון על הבלבול הזה ולדעתו צריך להתמקד אבל לא באופן אובססיבי. מה אתם חושבים? לבקש פעם אחת או פעם ביום?

kikona126

New member
אני מכינה רשימת בקשות

רומשת את זה על דף קטן, ושמה לזה תאריך יעד. לא חושבת על זה הרבה במשך היום, אפילו שאני יודעת שעצם הכתיבה והתאריך מקבעים את המודע ואת התת מודע כלפי המטרה. על הדף המקופל אני מציינת תאריך לפתיחה, ופותחת אותו בתאריך המצויין לראות אם הגעתי אל היעד או לא. לרוב (אולי חוץ מפעמיים) הגעתי אל היעד שלי.

kikona126

New member
בבקשה

מה הצלחתי: מחשב חדש קבלה ללימודים, אפילו שמבחינת התאמה (פסיכומטרי לא עמדתי בתנאי קבלה) דיאטה ועוד... היו עוד הרבה... היעד הבא שלי הוא למצוא דירה להשכרה במחיר סביר ויש לי גם תאריך יעד. מה לא הצליח (ואני גם יודעת מה הסיבה) מציאת עבודה - היה מקום שמאוד רציתי לעבוד בו, אבל כשהגעתי לראיון המקום לא ניראה כמו שתיארתי אותו. ממש ההפך... המצב חסם אותי ולא התקבלתי (אבל פה אני אומרת אם לא התקבלתי כניראה וזה לא מקום העבודה המיוחל)

שאלה??

לגבי דיאטה מה עשית את יכולה לפרט קצת יותר?? ולןמה את מתכוונת תאריך יעד?? מה את עושה כותבת במחברת או מדמיינת מה?? תודה

kikona126

New member
אז ככה

כותבת על דף ושמה עליו תאריך לפתיחה, ושמה את זה בתוך קופסא. לגבי הדיאטה - הצבתי מטרה - עד סוף החודש אני ארד עד 2 קילו (כמובן יעד אפשרי והגיוני. ידעתי שהיעד מוצהר. בהתחלה היה קשה לעמוד בו אבל ברגע שאני יודעת שאני פותחת את הדף בסוף החודש אני רוצה לראות תוצאות. מה שלא הצליח בחדש אחד אני לא משאירה מאחור, להפך, אני מעבירה את זה לחודש הבא, ומנסה לחשוב על דרך כדי להשיג אותו. צריך לדעת לעמוד אחרי המילה שלנו, ובהתאם לזה לבחור במילים הנכונות. הנה יש לי רשימת יעדים לשנה הקרובה. (אבל רגע אני צריכה לבדוק שאין שם דברים מפדחים, כי זאת רשימה מאוד קשה... והיא לתווח של שנה...)

אפשר לעשות ניסוי

לדעתי אין דרך אחת שהיא נכונה לכולם... כל אחד מוצא את הדרך שמתאימה לאישיות שלו, לדרך המחשבה שלו ולמטרה אותה הוא רוצה להשיג. אם אין נטיה ברורה לאחת מהאפשרויות אפשר פשוט לנסות את שתיהן ולראות מי משיגה תוצאות טוב יותר.

העיקרון תלוי שבמה שאת מאמינה

במה שאת מאמינה זה הדבר שיעבוד עבורך -. לדוגמא - אני מאמינה שהיקום יביא לי את הכל בזמן הנכון ובמקום הנכון, לכן אני עובדת בצורה של שלח-ושכח ללא זמן מוגבל, עבורי לזמן אין "ערך" הוא גמיש ובקשתי תתמלא בדיוק הזמן הנכון, לטובתי העליונה
מה שכן אני יכולה להגיד לך שככל שתשתמשי בשיטה הזמן מתקצר והדברים מתגשמים מהר יותר. השיטה השניה ניסיתי ועבורי לא עובדת במלואה רק חלקים ממנה מתגשמים. תנסי לבדוק איפה האמונה שלך ולפי זה תעבדי. בהצלחה

קונפליקט שגם אני נתקלתי בו!../images/Emo45.gif

אז מה התשובה באמת?.............. כתבתי על פתק בפנקס סכום כסף שרציתי שיגיע לידי- ממקור בלתי ידוע. כתבתי תאריך מדוייק, נתתי לזה שבועיים ושחררתי את המחשבה על זה.. (ספציפית על סכום הסכף הזה, מאחר ועל כסף אני כל הזמן חושבת..) והאמת שלא קיבלתי את מבוקשי.. אבל אני לא מתייאשת, אני תמיד רואה לנגד עיניי את הקטע בסרט עם הנבט שמתעורר לחיים ומנסה לפרוץ וכל מחשבה שלילית גורמת לו להפסיק לצמוח.. מצד שני, אני אמורה למדוט (דימיון מודרך) כשאני מקבלת את הכסף לידי , כמה אני מאושרת , מה אעשה איתו.. ואפילו על בסיס קבוע.... אז אני לא מבינה איך זה מסתדר שתי הגישות הללוף והאמת, לא מצאתי כאן תשובה הולמת שתפתור את הקונפליקט.. הארות יתקבלו בשימחה וששון

אולי לא כדאי להגביל בתאריך

יכול להיות שהגבלה בזמן גורמת לך לספק? או לפחד מסויים מהתוצאה? (אם תהייה שלילית)

בהתחלה לא הייתי מגדירה תאריך

אבל לימדו אותי (כל מני מקורות לאו דווקא "הסוד") שחייבים להציב תאריך יעד אחרת אין תוקף לבקשה... דווקא אמונה יש לי בשפע , גם מוטיבציה ואופטימיות. אני פשוט מחכה.. אבל מה לגבי ההתנגשות בין שתי דרכי הפעולה? האחת גורסת להתעמק במטרה לדמיין אותה ולהקדיש זמן מחשבה עליה ואילו השניה אומרת לבקש ולשכח.. לא ברור

אני אגיד לך איך אני מסתכל על הדברים

וזו דעתי: יש הרבה "תורות" בעניין : הסוד, התת מודע,NLP וכ"ו.. לכולן יש דרכים משלהם לעבודה , ולכולם הגדרות כמו "כח המשיכה" , "היקום" "מיינד" .. אבל כולן מתמקדות בדבר אחד - א מ ו נ ה - שזה הבסיס לכל! לא יקרה כלום אם לא תאמין! לכולן שיטות לעבוד על האמונה של האדם בצורות שונות , לפי דעתי לא צריך להסתכל על השיטות כתורה מסיני.. ואם אחת סותרת את השנייה לא צריך לשנות לך יותר מדי.. מה שצריך לשנות לך, הוא מה שאת מאמינה בו ומה שמשכנע אותך ומחבר אותך יותר.. כי כמו שאמרתי ,העניין המרכזי הוא - א מ ו נ ה -. זו דעתי האישית. בהצלחה!

gils33

New member
מסכים עם תת

הכל עניין של כמה אתה מאמין שתצליח לקבל את כל מה שאתה מבקש.

מסכימה שהאמונה היא בעצם הכל

אני אוהבת לראות את היקום בצורה גמישה הוא יגיד כן לכל דבר שאנחנו מאמינים בו וגם יוכיח לנו שזה נכון

למעלה