משהו שמאוד מעצבן אותי...

Gloria_Nathan

New member
משהו שמאוד מעצבן אותי...

עם שתי ההופעות האחרונות שהוסיפו, באכזיב וים המלח לדעתי משינה עשו משהו מאוד לא פייר. אני לא יכולה להגיד על ים המלח אבל אכזיב הוא מקום מעולה להופעות, מאוד נוח, אינטימי אבל עם הרבה מקום, גם מאוד יפה. בנוסף יש להקת חימום, די ג'יי וכל העניין אמור להימשך מהשקיעה עד הזריחה. אני חושבת שכולם פה ירצו יותר להיות בהופעה כזאת מאשר ההופעה בקיסריה. כמובן שגם בקיסריה יהיה מעולה, אבל באכזיב בהחלט נשמע הרבה יותר טוב. הקטע הלא פיירי פה הוא ביחס למעריציפ שכבר קנו כרטיסים להופעות האחרות. המחיר של המופע בקיסריה הוא מאוד גבוה, ובכל זאת הרבה מאוד מעריצים התנפלו על הכרטיסים הכי מהר שאפשר, ומה גילנו? שאם היינו מחכים היינו יכולים לקבל משהו הרבה יותר טוב! אני בהחלט מרגישה כאילו רימו אותי. בקושי יש לי כסף ללכת ביחד עם חבר שלי להופעה אחת, ועכשיו פתאום אני מגלה שאם היה לי קצת פחות אכפת ממשינה, קצת פחות אכפת מלראות אותם ולהגיד להם 'איזה יופי שחזרתם! התגעגעתי!' ע"י זה שאני אלך להופעה, הייתי יכולה לקבל משהו הרבה יותר שווה. אני לא כועסת רק על משינה, אני כועסת יותר על קסטל ועל האמרגנים. קסטל כי הם לא מוכנים לביטולים, ולא מפרסים שאסור לבטל (ומפרסמים בעיתונים על הופעות אחרי שעבר יחסית הרבה זמן ונשארו מעט מקומות טובים) ועל האמרגנים, כי אחרי הכל הם קובעים הופעות...

Vdrums

New member
אני לא מבין מה הבעיה?

קודם כל תוספת הופעות זה היה צפוי. אני למשל מעדיף הופעה בקיסריה, ולא מעוניין בשום הפנינג מסביב למשינה. אני בא לראות נטו משינה וזה מה שאני אקבל בקיסריה. את מי מעניינים הדי ג'יי? ההופעה שמשינה תתן זו תהיה אותה הופעה כמו בקיסריה, הם לא יהיו שם כל הלילה. פנקייק? מי הם לעזאזל? ואת מי מעניין להקת חימום? אני שמח שאין להקת חימום בקיסריה כי אז הם היו מרגישים מה זה תקרית הנעל. אין מה להיות ממורמר. ולדעתי שום הופעה לא תשתווה להופעה ב24.7 ההופעה הראשונה והכי מרגשת שיכולה להיות אחרי 8 שנים. אז אי אפשר לבוא ולומר שבים המלח יהיה יותר טוב ורימו את הקהל. אולי האמרגנים לא צפו את ההתנפלות ההמונית על ההופעות? אז צריך להגיד תודה שהם הוסיפו עוד ונותנים אפשרות לעוד הרבה לראות את משינה. ושוב, מי צריך את כל ההילולה מסביב? העיקר זה משינה.

Vdrums

New member
ועוד משהו,

האמרגנים והמפיקים והלהקה, לא חייבים לאף אחד שום דבר. כמו העניין עם המחירים ששורשר פה. ההחלטות לעשות עוד הופעות במקומות שהם בוחרים אלה החלטות שלהם והם לא חייבים לתת את הדין על כך. הם לא רימו אף אחד. אמרו 4 הופעות, ראו כי טוב ויש ביקוש אז הוסיפו, מה רע? למה בכל דבר טוב אתם מחפשים חרא?

Gloria_Nathan

New member
לא הייתה שום בעיה...

אם כרטיס היה עולה נגיד 100 שקל, כי אז יכולתי ללכת גם וגם. ואם לך מספיק רק משינה יופי, אתה מקבל את זה. מה אם כל אלא שרוצים יותר? גם בשבילי העיקר זה משינה, ובכל זאת אני אוהבת את כל הקטע מסביב, להיות שם לילה שלם, עם להקה שתפתח ודי ג'יי שישאיר את ההתלהבות חיה גם אחרי. בגלל שההופעה הראשונה עולה 200 שקל (לא כולל נסיעות) כאלה שכן רוצים יותר לא יכולו להנות באמת. אני חושבת שההתנפלות הזאת הייתה בהחלט צפויה מראש. רק סך כל מי שהעריץ את משינה אז יוכל למלא כמעט 3 הופעות בקיסריה, בנוסף לזה יש הרבה מאוד צעירים ששומעים משינה, אני לא חושבת שזה סוד גדול. וכמובן שתופסת של הופעות זה דבר צפוי, ואין לי שום תלונה על ההוספה של שתי ההופעות בקיסריה (חוץ מהעובדה שקסטל כתבו במודעות "ארבע הופעות בלבד") אפילו שזה דפק אותי מבחינת הכרטיסים שעכשיו אני צריכה למכור ולהפסיד כסף. אבל זה לא פייר לדעתי! פסקת המפתח שם היה שאני מרגישה כאילו נותנים פרס למי שלא באמת אכפת לו עד כדי כך ממשינה, למי שלא אוהב אותם עד כדי כך שהוא ירוץ מהר לקנות כרטיס. זה מה שלא פייר פה. שיוסיפו הופעות חופשי כמה שהם רוצים איפה שהם רוצים, אבל לשנות את המתכונת בדרך כזאת זה אולי לא מרמה ולא היה מתוכנן אבל אותי זה מאוד מרגיז ומעצבן.

אין מה לכעוס...

אני מנחש שהמחירים של ההופעות הנוספות יהיו זולים יותר מקיסריה. לא נראה לי שמשינה יתחילו סיבוב הופעות בסוף יולי ויסיימו אותו לפני סוף החופש או הקיץ בכלל. יש גם את סוכות, אבל החגים זה רחוק באוקטובר, לכן ההכרזה הראשונית על 4 הופעות היתה רק בבחינת יריית פתיחה ותוספת של הופעות לסיבוב זה עניין של הביקוש. קשה לי להאמין שהם יעשו סיבוב של שנה, אבל אני לא אהיה מופתע אם הסיבוב ימשך עד סוכות (כמו סיבוב הפרידה).

leyoga58

New member
נכון את ממש צודקת

ברור שזה יותר כיף יהיה באכזיב וזה אשכרה יגרום לכל אלה שקנו לאכול תלב. אני נראה לי שבטוח ילך גם לאכזיב אני יתחיל לחסוך כסף....

BARAK G

New member
תומר-הפעם היא צודקת הסבר:

אל תחשוב עלינו שאנחנו הולכים להופעה הראשונה-תחשוב על אלה שהולכים לשלישית והרביעית למשל,למרות שאנחנו נקבל נטו משינה-פסטיבל כזה זה גם אחלה דבר שבאים עם חברים ושקי שינה-ועוד באכזיב!אבל מצד שני:אם לא היה ביקוש כל כך רב לכרטיסים אז הם לא היו מוסיפים הופעות ואני רוצה להאמין שהם הוסיפו את ההופעות האלו כדי שכל מי שרצה לראות אותם יהנה כי בקיסריה זה מספר מקומות מוגבל ועוד אנשים רוצים להנות. לסיכום: אם משינה עשתה את זה כדי שכל מי שירצה יוכל ללכת להופעה אז אני מברך את זה אבל אם זה היה תרגיל כדי לסחוט מאנשים כסף אז אני מגנה. אני בכל אופן בוחר או יותר נכון מקווה שהאפשרות הראשונה היא הנכונה..

2B ME

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

זה לא משנה לאיזו הופעה אני אלך אני רוצה לראות משינה נטו. בפסטיבלים יש עוד מלא דברים מסביב, אולי זה לא מה שאני מחפשת ללהקה שאני אוהבת שהם חוזרים להופעות אחרי 8 שנים שהם לא נגנו יחד, אני רוצה רק אותם. ובכלל המעריצים ה"זקנים" יותר (אלה שעברו את גיל ה-20) כב לא ממש בקטע של לשמוע להקות חימום שאף אחד כמעט לא שמע עליהן ורק הצעירים מתלהבים מהמוזיקה שלהם. חוץ מזה עוד הופעות זו עוד היזדמנות ללכת לראות את הלהקה שאנחנו אוהבים כ"כ, ואולי במחיר שהוא קצת יותר נוח מהמחיר של ההופעה בקיסריה (לא שהמחיר שינה לי כי קניתי כרטיסים להופעה בקיסריה ב195 ש"ח). כל מה שנאר לנו לעשות זה לחכות להופעות, ללכת ולהנות!

Vdrums

New member
תפסיקו להתבכיין. זה ממש טיפשי

זה כמו שתקנו רכב ועוד חודשיים יצא דגם חדש, ואז? תגידו שנדפקתם? או מחשב שמשתנה כל חודש איזה שטויות אתם מדברים. תשמחו במה שיש לכם ושתראו את משינה, עכשיו אתם מתחילים לבכות על הכסף? לא טוב לכם? אתם רוצים ללכת להופעה אחרת? תמכרו את הכרטיס ותקנו לאכזיב לא חסר מי שיקנה. משינה לא חייבת לאף אחד דין וחשבון מתי תבינו את זה?

hoysalsalt25

New member
צודק במאה אחוז!!!!

תהנו ממה שיש לכם אני חולה על משינה ועם היה לי את היכולת הכספית הייתי הולך גם לכל ההופעות אבל אין לי אז אני הולך להנות משתי ההופעות שאני כן אראה כי כל ערב כזה הוא חלומי בעצם מהבוקר של אותו יום זה רק הפנטזיה על הערב ואז מרגע הפתיחה עד הסיום אז תהנו למה שאתם הולכים ושמי שהולך להופעות האחרות יהנה גם הוא.........

Gloria_Nathan

New member
זהו שכן חסר מי שיקנה!

אני נתקעתי עם שני כרטיסים והיחידים שמוכנים לקנות לא מוכנים לשלם כל-כך הרבה, רוצים שאני אמכור להם ב200 שקל במקום 390. אני לא מוכנה למכור להם כל-כך נמוך, והנה עכשיו הם יכולים ללכת להופעה שהגיוני שתעלה פחות כי אכזיב לא יקר כמו קיסריה בגלל שהם לא מוכנים לשלם את מה שאני הייתי מוכנה לשלם! זה שמרגיז פה!

Vdrums

New member
את סתם ממורמרת לכי לקיסריה ותהני

מי צריך את כל הזבל מסביב? משינה נטו זה הכי טוב. בכלל כמה עולה לאכזיב?

duduarviv

New member
זה עניין של העדפה...

מי שמעדיף את כל המופעים ההמוניים יותר שהיו למשינה, שהיו בעמידה ושההית יכול להתקע שם מאחורה בנוח או להדחף ולהצטופף יותר קרוב לבמה אז מרגיש עכשיו מרומה כי אכזיב זה יהיה דבר כזה, אבל מי שמעדיף הופעה יותר קלאסית של משינה, בישיבה כמו בני אדם, בלי בלאגן ועם מקסימום ניצול של ההופעה יכול להיות שקט ומרוצה מהכרטיסים להופעה... כי ההופעה בקיסריה ממש לא תיהיה כמו ההופעה בירקון זה בטוח...

למעלה