משהו שמאוד מציק...בקשר לניראות ולשינויים ההורמונלים

איימי34

New member
תודה מאמי, אבל... מה עם..הקיץ?? לא מוכנה לחליפות

לא מוכנה לחליפות בקיץ , לא ג'קטים, ולא למעוך את עצמי בצורה מעיקה

אני גם קצת במקום של איימי,

לפחות הייתי ,וכרגע ירדתי מההורמונים מסיבות בריאותיות לצערי.
וגם - מקום עבודה מסודר, שלא יודעים עליי.. תהיה בעייה..

ותודה אורחת.. וואו להגיע למידה C עם הורמונים זה יפה

איימי34

New member
תודה לכן, אבל...

א: אני לא הטיפוס שמוכנה להיות חנוקה בבגד לוחץ,בקיץ או בחורף, וגם לא מתה על חולצות רחבות מדי, אני רזה וחטובה וזה לא לטעמי.
ב: שונה במינה..מעניין לדעת, האם הפסקת בגלל סיבות בריאותיות? כלומר? אני מבינה שיש גם תחליפים להורמונים בכדורים לא? כמו ג'ל או מדבקות שאינם עוברים בכבד, איך וויתרת ולמה? אני בדעה שאסור לנו לוותר/להתפשר על זהותנו, ורק כך נוכל לשנות את החברה הפרימיטיבית והחשוכה!!! לא חייבות להיות פרובוקטיביות מדי, אך חופשיות וטבעיות בהחלט כן!

איימי34

New member
משהו שמאוד מציק...בקשר לניראות ולשינויים ההורמונלים

היי לכולן. אני מתקרבת כרגע רק לכמעט חודשיים של טיפול הורמונלי. כרגע הפטמות בולטות וכואבות כמובן..זהו השינוי העיקרי. השאלה שמטרידה אותי היא: מתי בעצם אמורה להגיע הנקודה בה השינויים יהיו בלתי ניתנים להסתרה (שזה חיובי עבורי וזה מה שאני רוצה כי אני רוצה נשיות כמה שיותר!) אבל אני מכוונת לכך, שנניח, אני עובדת כרגע במקום עבודה 'נורמטיבי' שרואה בי 'בחור' , עדין אומנם...אבל אני לא מחצינה מדברים מסוימים לצורך העבודה. אני גם לא מתכוונת לכלוא את עצמי ונניח בקיץ המתקרב, ללבוש בגדים רחבים (שאינני אוהבת) ולא להתלבש כמו שאני אוהבת, נניח לפחות חולצה צמודה (לא לגמרי) וסקיני ג'ינס. האם לדעתכן (בעלות הניסיון) יהיו השלכות שאינן ניתנות להסתרה (שזה אחלה) ומה הדרכים שמומלצות להתמודדות? הקיץ יהיה עוד...3 /4 /5 חודשים..ואז אהיה כבר קרוב לחצי שנה בטיפול, כמבן שאני מודעת לזה ששינויים הם גם אינדבדואליים. יש כאן בנות שהתמודדו/מתמודדות עם מצב דומה? אשמח לשמוע חוויות ועצות. תודה...

איימי, תודה, לגבי שאלותייך

יש לי בעיה רפואית אחרת לא פשוטה שמתמודדת איתה. וגם ההורמונים וגם הבעיה הנוספת - היו יותר מדי לגוף ולנפש שלי.

לגבי זהותנו, את צודקת. אגב, אני לא ב 100 אחוז סגורה שאני יכולה ורוצה לעבור את התהליך , רשמתי על זה בעבר. "גבר" אני לא ,אבל לא מרגיש.ה 100 אחוז אישה. ולא יודע.ת מה אני . במשבר מאוד קשה (למרות ייעוצים מגדריים שהלכתי אליהם שלא הובילו לתשובות)

למעלה