משהו שמאוד מציק לי

משהו שמאוד מציק לי

אני כרגע מתגוררת בארה"ב ויש לנו פה ערוץ ישראלי שאנחנו משלמים עבורו 30 דולר בחודש ואנחנו כביכול מקבלים את התוכניות הכי מבוקשות מהארץ. לאחרונה ראיתי את התוכנית הכרויות של גלית גוטמן. למה לעזאזל מביאים רק אנשים יפים לתוכנית? הם יפים ומדהימים ומוכשרים ויש להם עבודה טובה והכול מישהי בטוח תתפוס אותם בתל אביב או הרצליה או משהו כבר לא? מתי יעשו תוכנית שבאמת משקפת את המציאות שיש הרבה נמוכים ושמנים ומכוערים שהם סינכלים הרבה יותר נואשים ממה שמביאים לתוכניות האלה, למה בוחרים לעזור רק לאנשים היפים? זה כזה לא פייר. נמאס לי מהתאווה לרייטינג ומהתאווה ליופי , הכי הרג אותי שהביאו כל מיני בנות עבור איזה אחד וכולן היו יפות ואז הביאו אחת שמנה כדי ללגלג עליה שאיך היא בכלל מעיזה לנסות לצאת איתו.... איח

LEATHER REBEL

New member
תשובה כנה

כמו בכל דבר, גם בתחום הטלויזיוני ישראל מנסה להיות אמריקה. הפעם האחרונה בה ניסו לעשות תכנית שמשקפת את המציאות היתה, אם אינני טועה, בשנות ה 80 המאוחרות. זו היתה התכנית "זה מה יש" של דודו טופז, שמאוחר יותר הפכה ל "זה מה אין". האמת, זה היה יותר שעשועון, אבל לפחות קיוו שיצא מזה זוגות. אבל מה... פעם אחת הביאו מתמודד שבמקרה היה בן מיעוטים. מרכזיית הטלפונים שהועמדה לרשות התכנית כמעט קרסה מרוב תגובות זועמות על באמת... וכמה שלא הוסבר לקהל בבית שזהו בסך הכל שעשועון, מסתבר שיש דברים שעליהם קהל הצופים לא היה מוכן לעבור בשתיקה. אל תשאלי גם כמה תגובות לא כל כך נחמדות פורסמו בעתונים... מאז הבינו את הלקח, וכל דבר חייב להיות תפור לפי נוסחה שתביא רייטינג ושלא תרגיז את הקהל. וכמו שב MTV מסתבר שכמה שיותר סקס וכמה שפחות מוסיקה זה מה שמושך את הקהל המיועד, אז גם כאן... בגלל הפרסומות, אסור שיהיה משהו בתכנית של גלית גוטמן שישקף במשהו את המציאות העגומה בה אנו חיים. אני מקווה שהבנת, ואם לא... זה מה יש!

למעלה