משהו שמטריד אותי

Satyricon

New member
משהו שמטריד אותי

בהתחלה של No Surprises יש פאק רציני בפריטה השניה של גיטרת הבאס, או שזה בכוונה? מה אתם אומרים?

FunkyMonk

New member
הא?

אולי יש לך איזה דיסק פגום או משהו... כי אצלי זה נשמע אחלה. (חוץ מהעובדה שהוא מכוון איזה שמינית טון אחורה במיתר לה)

kittycatbone

New member
דווקא לא כ-זה קשה..

ככל שהמרווח יהיה יותר קטן בין השני זה יישמע יותר צורם. אולי בהפרשים ממש ממש קטנים כבר לא לגמרי שמים לב, אבל שמינית טון זה הרבה יותר ממה שאתה חושב! (בכינור במיוחד!)

Satyricon

New member
דווקא לא דיברתי על זה שזה מזייף

זה ברור שכל השיר מזוייף קצת בכוונה דיברתי על הקצב... הבס השני פשוט לא יושב

kittycatbone

New member
אם אתה בשרשור,

באמת התכוונת לומר זאת בתגובה אליי, אני הגבתי רק ביחס למה שהתפתח שם בדיון איתם. בקשר לשיר עצמו, ומשהו מזייף- אני צריכה בעצם לשמוע את זה, ועכשיו אין לי כוח לצעריכי מאוחר
אבל אם זה מה שאני חושבת
זה לא נשמע כאילו זה לא בקצב. זהנשמע כאילו זה קצת אופביטי שכזה. אבל בכוונה, וגם זה עדיין יושב על הקצב.... בכל מקרה, אני אשמע את זה שוב=)

FunkyMonk

New member
כתבתי את זה פעם בתווים איפשהו...

אבל אני לא על המחשב שלי... זה די הרבה אוף ביטים בשש עשריות, אבל זה לא יוצא מהקצב.

kittycatbone

New member
לא התכוונתי

ללומר בדיוק כמה לא מכוון, התכוונתי שאפשר לשמוע הבדל בין הדברים. ולומר בערך כמה לא מכוון. להיות מדוייקים בשמיעה באמת צריך להיות ממש ממש מוכשרים, או פשוט בעלי נסיון עם מרווחים מהסוג הזה (כמו אנשים שמנגנים מוזיקה מזרחית אז יש להם כבר באוזנים ובנגינה רבעי טונים..)

FunkyMonk

New member
חח הלוואי עלי!

פשוט שאני מנגן יחד עם השיר עצמו, והבס חזק בשיר.. אז כשאני מנגן את הפה הראשון בשיר, יחד עם השיר עצמו, אני שומע את הזמזום המעצבן הזה... ואז שמתי לב שהבס שלו מכוונת איזה שמינית טון למעלה או למטה..

למעלה