משהו שממש מציק!

משהו שממש מציק!

אני מבינה את החשיבות הענקית של חגורת הבטיחות!! באמת!! אבל זה דבר קצת מוזר שבפרסומות שמראה "כמה זה חשוב" לחגור חגורה מראים מכונית מרוסקת ושומעים ברקע ילד שהקטע שלו זה "למה לחגור? אם..." כשבתכל´ס החגורה היא לא זאת שהיתה מונעת ממנו להיפצע או חס ו... אלא להפך, אם מועכים מכונית אז הדבר הכי טוב שיכול לקרות זה שהאדם שלא חגר חגורת בטיחות יעוף מהמכונית וזה מה שיציל אותו! ולא חסר אנשים שניצלו בגלל שעפו מהמכונית ולא התרסקו איתה... מה דעתכם? THINK

דנה^^

New member
אני זוכרת שלפני כמה שנים

אמרו שאנשים שגרים בשטחים צריכים לחגור רק אחרי המחסום כדי שאם בדרך יבוא איזה ערבי או משהו.. לא יודעת אבל שיוכלו לצאת מהר מהמכונית.. אני לא יודעת אם אני זוכרת את זה נכון אבל היה משהו כזה. כל הקטע של החגורה, זה שאם אותו אחד יעוף החוצה בכל מקרה ייגרם לו נזק רציני.. והיא באה למנוע את הנזק במקרים שהם שונים ממעיכה (מהירות גבוהה וכו´) אבל את בטח כבר יודעת את זה.. למה שמישהו ירצה למעוך מכונית?

O.K.

לא שמעתי על זה, זאת הפעם הראשונה, תמיד נחמד להוסיף ידע... אגב- לא ידוע לי על אנשים שמועכים מכוניות לכיף, זה דבר לא רצוני, אף פעם לא שמעת על משאית שעלתה על מכונית ומעכה אותה? שמעתי את זה לא פעם...

Chot

New member
יש סבירות יותר גבוהה

שאבא שלך יצטרך לבלום מהר כי איזה אפס לא אותת לפני שהוא עבר נתיב באוטוסטרדה, ושהראש שלך יתקע חזק בשמשה\הראש שלך יתקע חזק במושב שמלפניך. זה באמת לא בריא, ואת תצטרכי לחיות כמו עמה כזאת שלא יודעת לדבר\לראות\יהיה לך אף ממש מכוער אחרי זה.

שמעתי כל כך הרבה סיפורים

על אנשים שלא חגרו (עוד לפני החוק) וניצלו בגלל זה! אתה ממש צודק אבל זה עדיין מטריד! בכל אופן, הכי כדאי: בכביש- אל תהיה צודק, תהיה חכם! יש בזה משהו...

vi-TAL-ity

New member
בתור אחת

שהיתה מקבלת אף מכוער כבר 3 פעמים אם היא לא היתה חוגרת ת´צמה בחגורת בטיחות, "זה כן חשוב."
טלי

IC4

New member
אל תשמחי יותר מדי...

אם האלים רוצים אותך, הם יגיעו אליך בדרכים אחרות

IC4

New member
תודה

אני רק מביא לאיזון בעולם מי שעצוב אני משמח אותו ומי ששמח אני מדכא אותו לא סתם ברור שאני חותר למען השתלטות השמחה על העולם ואקבל את הציניות שלך לגבי הציניות שלי ברוח טובה
-- והנה משפט שאם הייתי רושם בפורום שאלה קטנה היו מוחקים לי אותו: חובה לחגור גם מאחור [נ.ב. ויטליטי את יודעת שזה סתם היה למטרת שעשוע
]

אוקי... איזון בעולם...

זהו! אני הופכת אותך לחוק! חוק אייסי! חוק האיזון בעולם! כשתהיה סבא תוכל להגיד לנכדיך הפיזיקאלים הקטנים "אך, יש עליי חוק, הייתם מאמינים?" וכשהם לא יאמינו תשלח אותם אליי... BE HAPPY

טלי, בלי עצבים!

האמת, לא ממש רציתי להגיב אל זה, אבל זאת אני, לא יכולה שלא להגיב... יש לי שאלה: מי הנהג הזה?!?! שלוש פעמים?!?! (אל תתיחסי לשאלות, זה תמיד מדהים אותי מחדש) בכל אופן, הדגשתי למעלה שאני מבינה את המשמעות של החגורת בטיחות! הקטע הוא שכשאת נכנסת לאוט את לא יודעת אם אכן תקרה תאונה, למה מי ואיך והכל... את גם לא יכולה לדעת אם זה שלא תחגרי חגורת בטיחות אולי יציל אותך (אני מאחלת לך שלא שתתצטרכי). בכל אופן, אני שמחה שאין לך אף מכוער עקב הנסיבות
BE HAPPY

vi-TAL-ity

New member
זה לא נהג מסוים אחד

אבל אם אני נמצאת באוטו, תדעו שכדאי לכם לצאת.
ולאייסי - אני שמחה שלפי דעתך אני מבוקשת ע"י האלים. וכמובן שלא נעלבתי, המטרה ("למטרות שעשוע") תמיד מצדיקה את האמצעים.
טלי

IC4

New member
לא תמיד, אבל במקרה זה כן ../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

למעלה