משהו שמסקרן אותי

משהו שמסקרן אותי../images/Emo70.gif

אם מריו היה נשאר בתוכנית.... לפי דעתכם הוא היה שורד עד עכשיו או עף כבר בתוכניות הקודמות כמו המחליף שלו ניקו
ואם הוא היה נשאר מי כבר לא היה בתוכנית

Sweet Misery

New member
מריו. ../images/Emo7.gif

כבר הספקתי לשכוח ממנו.
אני חושבת שהוא עדיין היה בתוכנית... על חשבון מי, אני לא יודעת.

נועה167

New member
אממ

נראה לי גם שהוא היה עד עכשיו לא יודעת על חשבון מי בדיוק.. אולי סקוט או וונזל

shavitlavi

New member
? mario who

הפרישה שלו עשתה רק טוב. קיבלנו חזרה את ניקו המלך!

ששוניקו

New member
אני שמח שהוא עזב ../images/Emo58.gif

ממש לא אהבתי אותו, והוא היה מגיע לשלבים מאוד גבוהים לדעתי... אבל גם אנוואר הייתי בטוח שיגיע לשלבים רחוקים במיוחד ותראו איך נפלו גיבורים

ענת309

New member
../images/Emo3.gifמה עובר עליכם

מה עובר עליכם נראה לי שאתם סתם מקשקשים, לגבי מריו אי אפשר לדעת מבחינה ווקלית הוא לא היה חזק ביותר אבל היתה לו כריזמה אדירה ומאד אהבנו אותו מההתחלה, לפי דעתי הוא עשה בסכל שהוא הלך, שמעתי שהוא קיבל חוזה הקלטות גדול. לגבי היתר נחיה ונראה, אני חושבת שבסופו של דבר עם נסתמך על מה שקרה בעונה השנייה יש לסקוט סיכויים טובים לקחת את איידול........

whatever4

New member
בטוחה שהוא היה שורד...

אין מה להגיד- הבחור היה ממש מוכשר והוא בטוח היה מגיע רחוק בתחרות. לא הייתי מופתעת אם הוא אפילו היה מגיע לגמר. למרות שעדיין, זה תלוי בהופעות שהוא היה נותן ותלוי בשירים שהוא היה בוחר. מצד אחד אני די עצובה שהוא הלך כי אם הוא היה נשאר, התוכנית הייתה יותר מותחת ויותר מעניינת- אפילו יותר משהיא עכשיו, אבל מצד שני- ממש ממש אהבתי את ניקו, הוא תרם הרבה לתוכנית! דילמה...

מאריו היה ההימור שלי למנצח השנה..

אני חושבת שהיה לו את הסיכוי הכי הכי גדול...

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שאם הוא עדיין בתחרות, ערכו של קונסטנטין כמתחרה היה פחות בהרבה. סתם הרגשה.

darklighter

New member
לא התלהבתי ממנו כל כך../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אבל הוא היה די כריזמטי אז אני מאמינה שהוא היה מגיע לטופ 5...אבל אי אפשר לדעת... הוא עשה בשכל שהוא עזב...

shalehet

New member
אין לי ספק שהוא היה בטופ3

ומנצח בתחרות או מקום שני... העזיבה שלו עזרה לקארי לקבל יותר קולות וסיכוי לזכות. אם מאריו היה נשאר היו לי שני פייפוריטים...

Belle401

New member
מי יודע אם הוא היה עוזב או לא...

ההצבעות בתוכנית היו הרי תמוהות לגמרי אולי גם אותו היו מעיפים.

נועה167

New member
ועוד משו

אמנם הוא היה בהתחלה מעולה והיו בשבילו תקוות גדולות אבל אי אפשר לדעת איך הוא היה. אני זוכרת שגם הם נורא התלהבו בהתחלה מדיוויד בראון הזה אם מישו זוכר מי זה והוא עף דיי מהר.. לא שאני חושבת שהוא היה ככה כי הוא היה נראה יותר טוב אבל עדין you can never know

אי אפשר באמת לדעת...

עם כל מה שקורה בזמן האחרון...כל השוקרים
סתם, הכל באמת היה תלוי בהופעות שלו במהלך השבועות, אבל אני הייתי לגמרי בעדו... היה לו קול טוב, ידע לזוז, כריזמה, בחור חמוד... אני חושבת שהיה לו פוטנציאל אדיר והוא היה יכול להגיע ממש רחוק... אם הוא היה בטוח שגם סקוט היה עף עד עכשיו...אם היה עוד מתמודד חזק אחד אני מאמינה שסקוט היה עף מזמן... אני אישית הייתי רוצה אותו בטופ 3{עם בו
וקונס
}...

למעלה