משהו שמעניין אותי:)

Ne§t£A Gi®L

New member
משהו שמעניין אותי:)../images/Emo108.gif

מה הייתם רוצים לעשות/להיות/שיהיה לכם/..., הכי שבעולם- ומה המקסימום שהייתם עושים בשביל להשיג אותו?

love_asp

New member
אולי זה ישמע קצת מוזר, אבל...

הייתי רוצה להיות חיפושית
, ואני מוכן לחכות שלוש תורות בשביל זה (כל חיה רביעית בעולם היא חיפושית
) סתאאאם!! מה שבאמת הייתי רוצה להיות (ולזה התכוונתי כשאמרתי שזה ישמע מוזר) זה לא להיות. - לא להיברא מעולם. אם השאלה היא "להיות או לא להיות" - אני בוחר ב"לא להיות". מי שראה מאטריקס והצליח במידה מסוימת להבין אל לבו של סייפר (שם רשעים ירקב), אולי יכול להבין אותי במידה מסוימת. מה אני מוכן לעשות בשביל זה? להתאבד? בטח שלא, א. כי זה יפגע באנשים שאני אוהב, ב. כי זה בכלל לא עונה לבקשה שלי - מה שהייתי רוצה זה לא להפסיק להתקיים, אלא מעולם לא להתחיל להתקיים. (מי שלמד וקטורים ו/או פיזיקה יכול אולי לנסות להתייחס לזמן כמו שהוא מתייחס למרחב ולהבין אותי קצת יותר לעומק). מצטער על התפלספויות יתר...

love_asp

New member
../images/Emo26.gifהמשך...

מה אני כן מוכן לעשות בשביל זה? לא יודע. אני לא חושב שיש משהו שאם אני אעשה אותו אני אוכל להגיע למצב הזה, כך שאם מסכמים את זה במילה אחת - נדפקתי.

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

אני מבינה אותך, אבל סתם מתוך התעניינות-למה? [והצחקת אותי בקטע של החיפושית...אני חושבת לעצמי..."היי, זה מוכר לי מאיפשהוא..."
]

love_asp

New member
האמת? לא יודע מאיפה זה בא לי, אבל

מאז שאני זוכר את עצמי - זו תמיד האפשרות הכי נוחה שאני יכול לחשוב עליה.

maxbass

New member
המממ....

מה גרם לך להגיע למסקנה של אי קיום מלתחילה? כאילו, אם לא היית קיים, לא יכלת להנות, ולהנות זה כל הפואנטה!

love_asp

New member
בחיים אין רק הנאות. מצטער שאני כזה

פסימי, בד"כ אני בן-אדם מאד אופטימי. וואי, רק עכשיו אני שם לב לזה - אני בן-אדם אופטימי עם אידיאולוגיה פסימית... לך תבין אותי... חחח

Ne§t£A Gi®L

New member
חחחח [../images/Emo12.gif]../images/Emo108.gif

האמתי, אני לא מסכימה עם האידאולוגיה שלך, אבל...איש איש באמונתו יחיה

למעלה