משהו שמעסיק אותי מאוד לאחרונה

alonbart

New member
משהו שמעסיק אותי מאוד לאחרונה

לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר מאוד רוב המעריצות של ווסטלייף והרוב המוחלט-שונאות את פייב ורוב אלה שמעריצות את פייב שונאות את ווסטלייף.. מה שגורם לי לחשוב-מדוע?! סך הכל שניהם בויבנדים ודי דומים..מה קשה כל כך לאהוב ביחד שתי להקות מתחרות בו זמנית? בתגובות תנסו לא לרשום מילות גנאי על הלהקה שאתם לא מעריצים כי זה לא יבהיר לי כלום אני באמת עם סימן שאלה גדול

ניקי בי

New member
זה לא שלא אוהבים אותם... ../images/Emo6.gif

ובתור מעריצת ווסטלייף גאה, אני כמובן מדברת בשם עצמי. להיפך, אני דווקא מאוד אוהבת את אן סינק, מטורפת על השיר החדש של פייב, ואוהבת כמו כולם, את ניק מהבקסטריט בויס, אבל מעל כולם, אני הכי הכי הכי אוהבת את ווסטלייף. אני מאוד נהנתי שהייתי בהופעה המששותפת של ווסטי ופייב, אבל אני למשל, לא מהמעריצות האלה, ואם אתה לא מאמין, אתה יכול לעבור על כל ההודעות ששמתי בפורום הזה, ותראה כמה שאני צודקת. לעומת זאת יש את המעריצות האחרות, שאם חס וחלילה אומרים משהו על הלהקה האהובה עליהם, העולם נחרב, ובמקום לענות כמו שצריך הם פשוט נתקפות חרדת עצבים איומה ומתחילות להשתמש, איך נקרא לזה... בשפה לא יפה. וזה לא שקשה לאהוב שתי להקות או זמרים בו שמנית, זה פשוט מוריד את כל האקשן של " מי יותר חתיך" או "מי יוצא עם מי ולמה". באמת שזה לא סיפור כזה גדול.

לי אישית.... ../images/Emo66.gif

לי אישית אין כלום נגד פייב אני חושבת שהם דווקא מצוינים!!!!! אבל בשבילי תמיד ווסטליף היו ראשונים!!!!!!!!!

alonbart

New member
אני שמח לשמוע :)

כל העניין הוא שאתן חריגות (שזה דבר טוב) אבל הרבה הרבה הרבה שאוהבות להקה אחת שונאות את השניה הכוונה לווסטלייף ופייב ופשוט...קשה להבין זה בגלל הרכילות בגלל הקליפים בגלל איך שהם נראים?? תגובות גם ממעריצות שזה קורה להן פלייייזזזז

ניקי בי

New member
זה לא בגלל הקליפים... ../images/Emo44.gif

תראה, אני לא מהמעריצות האלה, כמו שכבר הצלחת להבין, אבל אין מה לעשות.. ועד כמה שזה ישמע מוזר, והרבה יחלקו עליי, יש שירים דומים בין ווסטלייף, פייב וכל שאר להקות הבנים, אבל אני בטוחה שאם תשמע את הדיסק של כל אחת מהלהקות, תגיע למסקנה שבאיזשהו שלב...יש משהו שמייחד אותם... וזה לא דבר שאפשר להסביר....

xflil

New member
לההההההההה ברור שהם דומים!

אתה לא מבין את הטמטום גם כשאתה מודה בו יא אידיוט?!

alonbart

New member
אקס פייל יא דפוק מי שאל אותך?

טוב אתה אידיוט אתה זה ראיתי מההתחלה אתה רק יודע להשמיץ אנשים בגלל זה אתה לא מקבל תגובות יפות. בבקשה אישית אל תתערב בהודעות שאני שולח הדעה שלך לא מעניינת אותי ולא אף אחד שתחליט להגיד משהו נורמלי אולי מישהו ישים קצוץ בינתיים אתה רק מראה שאתה אינטפנטיל גדול אז יאללה תתנדף

xflil

New member
אדוני המלך

אליל שלי, אף אחד לא שאל אותך אם להגיב או לא, ואמא שלך לא קנתה ת´פורום הזה בכסף, והאתר לא שייך לאבא שלך

xflil

New member
ואני דיסלקט?

יא אידיוט xflil ו-sweet angel לא סוויט דרימס ואקס פייל מטומטם ואני מלא השמצות פחחחחחח

sweet_angel

New member
זה מה שמעסיק אותך ??????????

אלוהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגיד אין לך דברים טיפה יותר רציניים להתעסק בהם????????ולא לא מה תלבש מחר לבית ספר אין לך שאלות טיפה יותר נורמליות?????????????

alonbart

New member
תן לי לנחש היא הגב שלך נכון?

למען האמת הדעות של שניכם לא מעניינות אותי כל כך ולא אכפת לי מה אתם חושבים כל זמן שאף אחד לא חושב כמוכם לא טוב לכם מה שאני כותב? אל תתנו דעה למה היא לא מעניינת אותי ואת אף אחד בגרוש נ.ב למי שלא הבין התכוונתי ל x file ו sweet dreams הפלצנים

למעלה