משהו שמעצבן אותי מאוד

jwin

New member
מאוד מאוד חמור!!

החברה הישראלית היא חברת "חוק". כבר יש בעיות גדולות עם מה שקרוי המאפיה הרוסית שיובאה, עם פשיעה ישראלית ("מקורית"...) מאורגנת או לא, עם סמים שמצליחים להגיע מהמזרח הקרוב והרחוק (= בענין זה יהודים-ערבים מוסלמים-פלסטינים-אירנים - כככככולם מתקשרים יופי!!). אם נוסיף על אלה חוקים פרימיטיביים של ימי הביניים (שקיימים, כאלה או אחרים, גם במגזר הדתי יהודי קיצוני) - אז אפשר לוותר על האמירה שזו חברת חוק. פעילות הפרקליטות, בתי המשפט וכל הנוגעים בדבר צריכה להיות יסודית מהירה ובעיקר עם מתן עונשים כבדים מאוד מאוד (ללא חנינות והנחות אם מדובר בפשיעה על רקע חירות האדם!!). אבל יש גם את הצד החינוכי. את זה שצריך להגיע מאנשי קהילה, רבנים, מופתים, מורים ומשפחה - חינוך על עיקרון שיויון של נשים. אני מוצא שהחברה הערבית מאוד דו-פרצופית בענין זה. כל גבר ערבי שההורמונים מתפקדים אצלו מחפש מין. כמובן אפשר לפרוק אותו מחוץ למגזר הערבי-מוסלמי. אבל אם מתאהבים בבחורה ערבית מוסלמית ועוד חושבים ברצינות לבנות עימה חיים משותפים -כלומר יחסי מין הופכים לחובה ממש בימינו, לפני הנישואין על מנת לבחון התאמות - לבחורה כזאת (בעיניינו)"מותר". אבל אם היא אחותינו במקרה - אז זה סיפור אחר. אז זה מיד "כבוד המשפחה". -------------------------- לא הייתי רוצה שאחותי תהפוך לזונת הכפר. בכל מקרה - לפחות בתשלום ומתוך בחירה שלה. לא הייתי שמח על כך, הייתי מנסה להניע אותה מזה ובשום פנים לא הייתי פוגע בגופה או חייה. בשלב מסויים הייתי עומד לצידה ולא נגדה ומשתדל לשמור עליה. כל זה בגלל זכויות בסיסיות שיש לה כאדם לבחור את חייה היא. אם היא היתה מביאה בעיות לחיי (סרסורים, סמים, מכות איומים וכו') - יכול להיות שהייתי מחליט על ניתוק קשר - אבל בשום פנים ואופן לא הייתי מתנהג בניגוד לחוק, כאשר אני מתבסס, כאילו, על חוקים מימי הביניים אם לא גרוע מזה... אני מזכיר שגם לנשים יש צרכים מיניים. אני מזכיר שגם לנשים (ללא קשר למין!) יש צורך להתרועע עם גברים. זה ממש בגלל הורמונים שיש לגברים בעור. בגלל זה עוד לא "חולל" כלום. אני מזכיר שיש מצבים נאורולוגיים/פסיכיאטריים בהם האדם (גבר או אישה) זקוקים למגעים מיניים תכופים, אפילו מספר פעמים ביום תוך כדי תחלופה של הפרטנרים. זה מצב שהוא לא נחשב כ"נורמה" - אבל אם זה מה שמאפשר לאדם לתפקד כראוי והוא אינו פוגע באחרים - עבורי זה נחשב כנורמה "שלו/שלה" ואני מקבל. בוודאי אין כאן סיפור של "כבוד" שחולל, זה או אחר. אני שואל מה דעתכם. מה דעתכם על העובדה שאני מוציא את כל הענין מאיזור של "דת, מסורת, פולקלור" ומעביר את זה לאיזורים של חירות האדם, מדינת חוק, צרכים אישיים, התאמה להשתנות הזמנים או לחלופין התקדמות מדע הרפואה. אשמח לשמוע דעות נוספות. בוקר טוב יהודה

אני מסכים איתך מאוד

יש אומנם חילוקי דעות (תמיד יש) אני לא הייתי ובחיים לא הייתי פוגע באחותי פיזית בכל דבר שהיא תעשה אני תמיד אנסה לדבר איתה איתה להבין אותה בעיקר בנות שנכנסות לזה הם בנות אותם משפחות שפועלות כנגד לחוק משפחות פרימיטביות הבנות נהיות מרדניות מרוב הלחץ שהמשפחה מפעילה עליה לא לצאת לא להיפגש עם גברים לא לדבר עם גברים אז הן מחליטות דווקא כן לעשות את כל זה מאחורי הגב של כל המשפחה אני אישית מעדיף שאחותי תעשה את זה אבל שאני אדע מזה היא תתאהב בבחור אני רוצה לדעת אני רוצה לתמוך בה אני לא רוצה שתפעל מאחורי הגב שלי אני רוצה שכל המשפחה תדע אם מישהו מהשפחה שלי מטורף וירצה להרוג אותה (ומזל שאין לי כאלה) אז אני אמנע אותו כי זאת אחותי יקרה מה שיקרה ואני רוצה אותה בחיים

THE WIZARD 55

New member
חלאות, רוצחים מגעילים

חילול כבוד המשפחה, העיקר שכל הגברים האלה יוצאים עם אלף בחורות, בוגדים בנשותיהם, מגעילים העיקר האישה צריכה להיות טהורה דפקטים.

בגלל עסקאות טיעון כאלה התופעה ממשיכה

מסיבות שלא ברורות לי המשטרה מעדיפה באופן קבוע לא להכנס לעובי הקורה במקרי הרצח האלה, והרוצחים הפוטנציאלים יודעים שהמחיר שישלמו הוא משהו שהם מוכנים לעמוד בו

mike00

New member
אבל זה בגלל שהמערכת מפחדת לטפל בפורעי חוק

מהמגזר הערבי שמגובים בסוללה של עורכי דין מטעם אירגונים ועמותות, רצח על כבוד המשפחה הוא תופעה מכוערת שנתפסת בקרב הציבור היהודי שחלק מתרבות ולכן יש חשש של מערכת החוק ושל המשטרה "להטפל" לרוצחים... לדעתי השינוי צריך לבוא מבפנים,שראשי המגזר ושאר האליטות וכותבי המסמכים יקיימו דיונים בקרב הקהילות שלהם ושיבקשו מהמשטרה לטפל ברוצחים ביד קשה.... מה שלומך עמית? הרבה זמן שלא היית פה.... ברוך השב..

ינשוף4

New member
המערכת מפחדת? לא חושב

אבל, כפי שציינת, מוצאת עצמה מתפקדת ב"ואקום", בו כל הסביבה מתנגדת לשתוף פעולה. וגם מספקת תמיכה משפטית, חברתית ואף פוליטית לרוצחים. להבדיל מרוצחים במגזר היהודי, שלכל היותר יקבלו תמיכה מהמשפחה הקרובה.

תודה מייק ../images/Emo140.gif

אני לא חושב שהמקרה של עמותות וסוללות עורכי דין נכון למקרים של רצח נשים ע"י גברים. מעולם לא שמעתי על עמותה אחת שעוסקת בזכויות אזרח של ערבים בארץ שהתגייסה עם עורכי דין לסייע לגבר שרצח את קרובת משפחתו. בדר"כ להפך- לעמותות הללו יש אג'נדה פמיניסטית והם מראשוני המתנגדים לפשעים הללו. ברור שהמערכת מעדיפה שלא להתערב, אבל זה ממש לא שהיא פוחדת להתמודד עם עורך דין זה או אחר, עובדה שהיא יודעת יפה מאד להתמודד עם מקרים פוליטים, שאז ההתמודדות קשה בהרבה. ההשערה שלי, וזה סתם השערה, שהמערכת מעדיפה לחסוך בחיכוחים עם הערבים על נושאים שהם לא פוליטים, וע"י כך אולי לשמר את התמיכה בה של הגורמים השמרנים יותר בחברה הערבית בארץ.

כרגיל, הסהיונייה אשמים במחלות של החברה הערבית

תגיד לבני/ות חסותך שיתנו עדויות במשטרה ושיפסיקו לרדוף את נותני/ות העדויות ורק אז תבוא בטענות לסהיונייה. החברה הערבית (כמו החרדית אגב) מתנהלת לפי קודים של ימי הביניים ואולי אפילו קודם לכן והמדינה המודרנית הדמוקרטית לא יכולה להתמודד עם זה. גם באירופה אגב המוסלמים רוצחים 'על כבוד המשפחה' והשלטונות שם עומדים חסרי אונים מול התופעה כאשר בני החמולות מסרבים לשתף פעולה עם המשטרה (מזכיר גם את הקודים של המאפיה).

ומי אמר את זה

הוא אמר המשטרה מעדיפה לא להיכנס לעובי העניין הוא התכוון כדי לא להקים מהומה עוד יותר גדולה ורצח של יותר נשים ושהרוצח מעדיף לשמור על השם הטוב של משפחתו (שכולם יגידו שבנותיהן לא זונות ושהם משפחה ששולטת בבנות שלה והם גם מפחידים את האיזור והם יכולים לרצוח בדם קר אז לא להתקרב אליהם) וללכת לכלא לאיזה 20 שנה וכמובן שלפני שהוא הולך לכלא הוא מתחתן וכולא מישהי על שמו כדי שהוא יצא מהכלא נשוי ויש לו כבר ילד בן 19

מוחמד5

New member
../images/Emo4.gif ואני חשבתי עז מי

שתכתוב על הרצח על מקום החניה או על האמא המתעללת . מבחינתי שירקבו בכלא.

עז מי

New member
ואללה מוחה מצבך קשה

אתה צריך לישמר ממחבלים בני עמך. ומשוגעים מבני דודך. החיים של קשים קשים מוחה.

למעלה