משהו שמעצבן אותי

משהו שמעצבן אותי

מעצבן אותי איך שמתייחסים ללימור בלוקמן בתכנית כאובייקט מיני.. כל תכנית מחדש. בלוקמן ושמוליק נורא חמודים ביחד אבל דיי להתנהג אליה ככה זה מגעיל זה שובניסטי וסקסיסטי ונורא סאבלימינלי מצדכם. חוצמזה, טיאר רולז. ודבר אחרון, כל הזמן מסננים לי ת'סמס >:

בהביבו

New member
חלק סינון ה ס-מ-ס

לא נראה לי שמססנים אותו
פשוט כדאי להתחיל לעקוב כרבע שעה אחריי שליחת ההודעה במסך הטלוויזיה ולנסות לתפוס את הSMS המזדמן

עקבתי אחרי כל התכנית בערך

3 פעמים ולא מראים :\ מאז ש"קניתי" ניק לא ראו הודעה אחת שלי.

boris5

New member
אתה צודק במאה אחוז

לימור בלוקמן גם בחורה חכמה וגם יפה ועוד מעט היא תקבל תואר שלישי, בעזרת השם. קצת כבוד לגברת בלוקמן, ואני רציני. אולי מקנאים בה בשל שנאת האשכנזים הפופולרית בארץ?

בהביבו

New member
אין קשר בין תארים, לימודים

ומראה חיצוני שעל פיו נקבע היחס אליה. יכול גם להיות (ומי שלא מוכן לקרוא דוגמה מחיי יומ-יומ שלא ייקרא) מישהו שגר ברחוב בקרטון, קיבל מלגה, לא משנה מה.. למד. יש לו תואר שני. ומה לעשות - אין לו כסף. אין עבודה. הוא ברחוב. תאמין לי שימשיכו לתת לו את היחס של הומ-לס, ואויל בכלל שלא להתייחס אליו. לימור - כל הכבוד לה. כנראה ויש לה ראש והיא מוסגלת להוציא תואר שני שלישי מה שלא יהיה, אבל הצורה שבה היא רמאה את עצמה לקהל - מושכת תשומת
בולטת מן השאר ולכן יש כאלו שמתייחסים אליה כפי שאתם מציינים פה בדוגמאות.

boris5

New member
וחבל שכך

הלוואי עלינו יותר אנשים כמו לימור, ורדה ויאיר לפיד. וכמובן מסייה טיאר.

נחמד שאתה מסכים איתי

אבל למה אתה מניח ישר שאני בן? בנות לא כותבות בפורומים? בנות לא רואות טיאר? ובעיקר - דרוסילה זה שם של בן?

boris5

New member
אני מבקש סליחה

ובטח שבנות כותבות בפורומים, ובכלל יש המון דברים שבנות עושות טוב יותר מבנים.

בהביבו

New member
"מעצבן אותי איך שמתייחסים ללימור

בלוקמן בתכנית כאובייקט מיני.." אתה צריך להבין שלימור מושכת תשומת לב שונה מאחרים. אין מה לעשות. גם בתוכנית של השבוע, שהתארחה האישה שהולכת לבחון את נערת הפלייבוי שתלך להנחות תוכנית בערוץ, התייחסה לכך שהיה אפשר לקחת את לימור כשפנפנה. אז מה ? אי אפשר לבוא בטענות. לימור מושכת תשומת לב, ולכן היא מקבלת גם את היחס שהקהל חושב לנכון הלביע.

גם אותך אני שואלת

דרוסילה נראה לך שם של בן?:/ מה זה אשמתה שיש לה חזה גדול ושהיא בחרה להיות סקסולוגית כי זה מה שמעניין אותה וזה מה שהיא רוצה לעשות? זה לא אומר שצריך להתייחס אליה כאובייקט מיני ולא לתת לה טיפת כבוד. מפריע לי שמתייחסים ככה לנשים הבלוג שלי

בהביבו

New member
מה הקשר

לחזה ? אני דמבר על הצורת החיצונית שהיא מקרינה כלפיי הציבור. לא מה שיש לך, אלא מה שהיא מראה בצורה-שהיא-עושה את זה

מה זה קשור?!?!?!

ברור שלא כי אני בת 4.5..... זה ממש לא קשור, אני לא מקנאה בה, אני רק נגד היחס השובניסטי שהיא מקבלת.

למעלה