משהו שמע על אנשי האדמה ושבעת השערים

משהו שמע על אנשי האדמה ושבעת השערים

שבת שלום רצתי לשאול אם מישהו מכם שמע על אנשי האדמה או ישויות האדמה וכן על שבעת השערים? זה מושגים שמתחברים אליי בזמן האחרון. בברכה אופיר

שלום לך אופיר

שבעת השערים הם הפתחים לשבעת הספירות הסובבות עם מושג הזמן בעולם שלנו. מאחר ואלו הם מושגים מואפיזיים תצטרך להבין את המשמעות. לכל פתח קיים מפתח כניסה. אם אתה מוכן נפשית לתוכן הספירה תוכל להיכנס ולהנות ממה שיש לה להציע לנשמת האדם. כיום יש ישויות חדשות הנקראות מלאכי העידן החדש, עידן האש. שתהיה לך הצלחה בגילויים חדשים. פאול

תודה

בוקר טוב ושבת שלום קראתי את מה שכתבת ואני הרגשתי שזה משהו כזהמשום מה יש לי עדיין קצת חשש להיכנס לשערים האלו.כיון שזה נראה לי יותר מסתם להיכנס אני אשמח אם תוכל ללוות אותי בתהליך הזה בברכה אופיר

בוקר טוב לך , אופיר

כניסה לשערים , הינה תהליך של התפתחות רוחנית והבנה , "למה אני נכנס" . המוכנות של כל אחד מאיתנו שונה . מה שכן אוכל להסביר על קצה המזלג, זו ההבנה שכאשר אתה נכנס , אתה לוקח אחריות על מה שתראה ותקבל בכל אחד מהם , וההבנה הגדולה היא לא לשנות את התוכניות הקוסמיות, גם אם אינן נראות לך היום, כאשר אתה בתהליך למידה , בגילגול חיים.לא תמיד אנחנו כבני אנוש יכולים להבין , למה ?.האינדיאנים , מיחסים כניסה זו כראיית עתיד ומנחים להבטיח טרם הכניסה "לא להתערב בתוכניות של הרוח הגדולה" אור ויום טוב לך, לכולם.

ערב טוב

ערב טוב לכם קראתי את מה שכתבתם ואני מבין שכל אחד נמצא בתהליך התפתחות שונה פשוט לפני כמה ימים ישבתי במדבר ופתאום קבלתי את זה בתמונה ואחר כך בערב קבלתי בבית אני לא כל כך מרגיש שאני מוכן לזה עכשיו היום אני מבין שאסור לי להתערב או לשנות משהו קוסמי אולי אני לא נשמע כל כך ברור לכן אני מבקש או מנסה למצוא איזה שהיא דרך על מנת שיהיו לי דברים יותר ברורים בברכה ותודה אופיר

למעלה