משהו שמע על עורך דין בשם גרין?

lilach76

New member
משהו שמע על עורך דין בשם גרין?

אני יודעת שהוא יושב בטורונטו ויש לו משרד בתל אביב האם משהו עבד איתו ויכול להמליץ או לספק על ההתרשמות ממשרדו ? מה הסכומים שלוקחים ,בערך , העורכי הדין בלי קשר להגרות ? תודה

EB2

New member
עורך דין

האם את שואלת על מנדל גרין? הוא אדם מבוגר ידוע בטורונטו דורש שכר טרחה גבוה מאד. שמעתי מכמה אנשים שהפסידו אצלו את הכסף וממש לא עזר להם במאומה ומתחרטים שהלכו אליו

lilach76

New member
הם מבקשים 7000 עבור טיפול במשפחה עם שני ילדים

לקוייבק שיש כבר הצעת עבודה זה נשמע לי קצת גבוהה לא ?

אם יש הצעת עבודה, העבודה שלהם יותר קלה

והטיפול ברווק או במשפחה הוא אותו טיפול וממש אותם טפסים. אין סיבה לשלם יותר מ 3000 דולר (לא כולל האגרות). האם האגרות הממשלתיות כלולות במחיר? האגרות הם 550 ועוד 490 דולר לכל מבוגר ו 150 דולר לילד.

EB2

New member
עורך דין סטיפן גרין

הוא הבן של מנדל גרין . יש להם גם משרד בקוויבק. כנסי לאתר זה תראי אותם. http://www.gands.com/GNSGateKeeper/StaticPages/Stat_GnS_Lawyers.htm המחיר בין עורכי דין מפורסמים נע בין 5000 ל-10.000 דולר תלוי כמה בני משפחה. יש מעכרים שלוקחים הרבה פחות ועושים את אותה עבודה.

lilach76

New member
שאלה לגבי צרפתית

האם זה נכון שלא צריך לדעת צרפתית כאשר התהליך להגירה כולל הצעת עבודה ?

קוויבק, מול פדרלי.........

אם יש לך הצעת עבודה בעלת אופי לא זמני ולא עונתי, את יכולה לעשות תהליך הגירה פדרלי מהיר, בלי קשר לקוויבק, אם יש מספיק ניקוד (והעבודה מוסיפה 10 נקודות לפחות) אין צורך בצרפתית. בעיקרון מי שיודע אנגלית סבירה, יש לו דיפלומה על תיכונית , ו 3-4 שנות נסיון בעבודה, יכול בעזרת הצעת עבודה להגיע ל 70-75 נקודות כשצריך רק 67..... בהצלחה.

mike okizitchy

New member
סטיבן גרין

לוקח הרבה כסף אבל מדובר באחד התותחים בתחום.מישהו בקליבר שלו נחוץ במקרים סבוכים וכאשר צריך ייצוג משפטי בהתמודדות עם החלטת סירוב בקשה שנראית על פניו לא מוצדקת.יותר קשה להצדיק את התשלום שהוא דורש(כ-7000$) בעבור מקרים בהם זכאות המגיש למעמד או האשרה ברורה וזה רק ענין של שליטה באנגלית , שליטה בחומר נגיש באיטרנט והכנה קפדנית של הבקשה. אני לא לגמרי מסכים עם הקביעה שעורך דין או יועץ הגירה לא יכולים לזרז טיפול בבקשה.זה נכון שהמערכת פועלת ללא משוא פנים או מתן קדימות למי שמיוצג,אך יש כלים לגיטימיים שכל עורך דין או יועץ טובים ישתמשו בהם בכדי למנוע עיכובים מיותרים ולמעשה יחזיקו את CIC UNDER CHECK לוודא שהלקוחות שלהם לא נטחנים שלא לצורך.

למעלה